SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: SAÇMALIGIN DANİSKASI BAKARMISINIZ

Mesaj gönderen harkonen »

savaşçılar gb ye giremio büyücüler girioda noluo :D savascı her türlü 3 atar büyücüye ancak bi büyücü iyi kullanılırsa zihin yemeden kesebilir savaşçıyı ve şuda var arkadaş haklı zihin tutulma atıosak biz sizde bb yi 15 yapın
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Technical yazdı:Technicall

Ben sizin bu söylediklerinizden hiçbirine katılmıyorum . Karakterimin adı Technicall . Bilen biliyor . Kestiğim savaşçılar ful çt . Kesiliyoruz diyorsunuz sizin hatanız . Savaşçıyla vs yapıyorsunuz ama yetenekleriniz çemberlitaş grup bölgelerine ayarlı ? Kesilmeniz çok normal . Zaten bu durumda anormal olan kesmenizdir .

Ben 2 dinazor içtikleri halde savaşçıları her zaman olmasada kesiyorum . örneğin feloonxunruly adam 2 tane dinazor içti ama kestim . Bir sürü örnek verebilirim size . Büyücü savaşçı vs lerinde önemli olan bi kaç parça item maraton itemler ve doğru ayarlanmış yetenekler .

Yetenekleri düzgün dağıtılmış bir büyücünün savaşçıya kesilme ihtimali %30'dur . Anlayan anladı .

Bi Kaç Fotoğraf ;)

Resim

Resim

Resim
Savaşçının attığı zihin tutarsa amuda da kalksan kesilirsin. Velev ki zihin tutmadı; adam dinazor içti diyorsun. Bu durumda senin kutup ve zihin saldırıların boşalır.
Geçen sürede savaşçının zihin+deparı geri gelir. Bu durumda yine yatırır seni. Can iksiri içme hakkı verirsen işini bilen bir savaşçıya kazanma ihtimalin %10'dan daha azdır.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Parodi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Parodi »

Kesinlikle Techincal'a katılıyorum 1200 buz 708 elektrikli büyücüm var savaşçıları maraton ayakkabı ve doğru yeteneklerle zihin tutulması haricinde çoğu zaman alıyorum.
Technical
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Technical »

Gulyabani yazdı:

Savaşçının attığı zihin tutarsa amuda da kalksan kesilirsin. Velev ki zihin tutmadı; adam dinazor içti diyorsun. Bu durumda senin kutup ve zihin saldırıların boşalır.
Geçen sürede savaşçının zihin+deparı geri gelir. Bu durumda yine yatırır seni. Can iksiri içme hakkı verirsen işini bilen bir savaşçıya kazanma ihtimalin %10'dan daha azdır.
İyi O zaman bende içeyim iksiri çok zor bir şey değil . kaldıki o fotoğrafda gördüğün felon x unruly 2 tane dinazor içti gene kesitm ? can iksiri içtiği halde kestiğim daha birçok savaşçıda var . sen savaşçının durdurma menziline girmediğin zaman o kadar sorun olmuyor . deparı açıldığı zaman zaten ölmüş oluyor ? kaç tane iksir içecek bu adam kaldıki dediğim vs içindi ! bende büyü kritik içeyim gelsin yanımada göreyim ?
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Timeofdeath yazdı:Bilader o kadar bölge atıyoruz tutupta büyü bozmaya 15 vermek aptallık olur 'bence'
GB yetenekleriyle savaşçı kesmeyi beklemek de pek akıllıca değil "bence"
Sizi kesen savaşçılar GB yetenekleriyle kesmiyor sonuçta.
Bu kadar isyan etmene pek anlam veremiyorum.
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Technical yazdı:
Gulyabani yazdı:

İyi O zaman bende içeyim iksiri çok zor bir şey değil . kaldıki o fotoğrafda gördüğün felon x unruly 2 tane dinazor içti gene kesitm ? can iksiri içtiği halde kestiğim daha birçok savaşçıda var . sen savaşçının durdurma menziline girmediğin zaman o kadar sorun olmuyor . deparı açıldığı zaman zaten ölmüş oluyor ? kaç tane iksir içecek bu adam kaldıki dediğim vs içindi ! bende büyü kritik içeyim gelsin yanımada göreyim ?
Senin açından çok iyimser olayım.

Sana depar attım; skill vuramadım zihin attın çünkü.
Menzilde duruyorsun kafana "dikkat dağıtmayı" bastım. Bu skill'de 15 puanım varsa zaten mümkünü yok menzilde durmana. Zaten attığın her hasar skill'inde hareketsiz kalıyorsun ve savaşçı sana biraz daha yaklaşıyor! Kutup açtın.

Canım 30 kaldı bu arada.
Dinazor iksirimi içtim.

Canım 100. Senin kutupta da süre var; zihinde de süre var. Oysa benim depar geri geldi. Kafana 3 tane vursam zaten yerdesin.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
Razor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Unruly

Mesaj gönderen Razor »

FeLLoNxUnRuLy nin ws den sonra 20 canı kaldı ve ws bittikden sonra sen ona daldığın için can iksiri çekti... Sen Ws deki adama dalacak kadar EDEBSİZSEN eğer ikir içmek büyük bir zevkti... Tamam Tamam KraL sizsiniz Ama unutmayın Bızım UnruLy'de Agacı kökten kraLı g****n s******r...
ResimResimResim
Technical
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Technical »

Gulyabani yazdı:
Technical yazdı:
Gulyabani yazdı:

Senin açından çok iyimser olayım.

Sana depar attım; skill vuramadım zihin attın çünkü.
Menzilde duruyorsun kafana "dikkat dağıtmayı" bastım. Bu skill'de 15 puanım varsa zaten mümkünü yok menzilde durmana. Zaten attığın her hasar skill'inde hareketsiz kalıyorsun ve savaşçı sana biraz daha yaklaşıyor! Kutup açtın.

Canım 30 kaldı bu arada.
Dinazor iksirimi içtim.

Canım 100. Senin kutupta da süre var; zihinde de süre var. Oysa benim depar geri geldi. Kafana 3 tane vursam zaten yerdesin.
benim için iyimser falan olma az önce gözünün önünde ŞAKİRPAŞALIYI iksir içtiği halde kestim ? geç savaşçına kes beni iksir serbestse bizde içeceğimiz iksiri bliyorz
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sana şu kadar diyeyim kuklacının seçilmişini kesmek, şakirpaşalıyı kesmekten daha zor. Bilmiyor oynamayı :)
Tamamını izlemedim zaten geldiğimde şakirde iksir + 20 canı falan vardı.
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Jackss »

gb skıllerıyle savascı kesemez demişsiniz galıba buyucu ıcın :) yalan, ıftıra, palavra, dedikodu :)
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx

“Genel Sohbet” sayfasına dön