Kadimin canını 50ye getirmek 10a getirmek problem değil sorun 9dan sonra gerisi boş yani.
9dan sonra kimse ölmesin yeter kadim kesmek çok kolay.Onu zorlaştıran kadim görevinde hangi canda ne yapacağını bilmeyenler.
Kadim'e Bişey Diyememe Ama Yeşil...
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Kadim'e Bişey Diyememe Ama Yeşil...
denizxlord yazdı:Kadimin canını 50ye getirmek 10a getirmek problem değil sorun 9dan sonra gerisi boş yani.
9dan sonra kimse ölmesin yeter kadim kesmek çok kolay.Onu zorlaştıran kadim görevinde hangi canda ne yapacağını bilmeyenler.
bu dediğini kaç kişi kaç iksir ile yapıyorsunuz?
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Eninde sonunda Kadimi devirecez.
Kimsenin bu konuda endişesi olmasın.
Yeter ki biz isteyelim elimizden hiç bir şey kaçamaz.
Sadece sorunumuz;
Oyuncularımızın , reelde ki işleri sebebiyle yada başka bazı sebeplerle sunucuda olamaması.
Gün gelir birgün elbet kadim kesilir.
Ha birde şu var.
Diğer sunuculardan gelipde bizim sunucumuzun sayfasında ,
işte şu yaratık şöyle kesilir , yok böyle kesilir diye konu açanlar var.
Bunlara gerek yok.
Dediğim gibi sorunlarımızı giderdikten sonra kadimi de deviririz.
Alp
Kimsenin bu konuda endişesi olmasın.
Yeter ki biz isteyelim elimizden hiç bir şey kaçamaz.
Sadece sorunumuz;
Oyuncularımızın , reelde ki işleri sebebiyle yada başka bazı sebeplerle sunucuda olamaması.
Gün gelir birgün elbet kadim kesilir.
Ha birde şu var.
Diğer sunuculardan gelipde bizim sunucumuzun sayfasında ,
işte şu yaratık şöyle kesilir , yok böyle kesilir diye konu açanlar var.
Bunlara gerek yok.
Dediğim gibi sorunlarımızı giderdikten sonra kadimi de deviririz.
Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
Nüfus azlığından sürekli adam bulamassınız diye yazdım Yeşil için. :?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
complex yazdı:Nüfus azlığından sürekli adam bulamassınız diye yazdım Yeşil için. :?
yeşili kestik zaten yeşilde sorun yok.
- denizxlord
- Cin Avcısı
Sen iksiri dert ediyorsan zaten oyuncu değilsin tılsım sunucusunda ne kadar kudret iksiri içtik bir bilsen paran yetmez.Ufacık şeyleri maddi yönden dert edenler asla iyi oyuncu olamazlar.Bir savaşçının içeceği iksir o kadar önemli değil 15 20 lewel bile kudretini fulleyebiliyor.turkoxHAMSTER yazdı:denizxlord yazdı:Kadimin canını 50ye getirmek 10a getirmek problem değil sorun 9dan sonra gerisi boş yani.
9cana kadar geçen 5dk da geldik ondan sonra 4e düşürdük ama bir kaç kişinin ölmesi yüzünden sorun oldu ölmeseydi 1 depremi de ölmeden geçirseydik kadimi yatırırdık ama beceriksizliğin sonu böyle oluyor.
- denizxlord
- Cin Avcısı
Haa yok ben bu soruyu normal sordum kadim kesmeyi bilmiyorum öğrenmek için sordum diyorsan yaklaşık olarak tank grubu savaşçısı yanında 100 kudret bulundursun ki çok fazla gelir ama yine olsun diğerki arkadaşlarda da 20tane olsun şifacılarda 5 tane 45 lewellik kudret olsun ve 4 grupta tank grubu 3 şifacı 1 büyücü 2 savaşçı diğerki 3 grupta da 2 şifacı 1 büyücü 3 savaşçı olsun kadimi yatırmamak artık bilgisayarın kasmasından dolayı olur ve depremde kutup ve sarsılmazı bilerek açmazsan olur yani başka bi ihtimal gelmiyo aklıma kadim cidden çok kolay ama bizler zorlaştırıyoruz tekrar söylüyorum
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Ohoooo ben ne diyorum bu ne diyor.
Bizim akla ihtiyacımız yok denizxlord.
Bu konu fazla uzadı , artık yeter da.
Eninde sonun da kadim anka da kesilecek.
Yani bize şöyle kesin , olmazsa böyle kesin diye ahkam kesme.
Kendi sunucunda ki şeylerle ilgilen.
Lütfen benim sunucuma gelipte ahkam kesme.
Alp
Bizim akla ihtiyacımız yok denizxlord.
Bu konu fazla uzadı , artık yeter da.
Eninde sonun da kadim anka da kesilecek.
Yani bize şöyle kesin , olmazsa böyle kesin diye ahkam kesme.
Kendi sunucunda ki şeylerle ilgilen.
Lütfen benim sunucuma gelipte ahkam kesme.
Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
denizxlord yazdı:Sen iksiri dert ediyorsan zaten oyuncu değilsin tılsım sunucusunda ne kadar kudret iksiri içtik bir bilsen paran yetmez.Ufacık şeyleri maddi yönden dert edenler asla iyi oyuncu olamazlar.Bir savaşçının içeceği iksir o kadar önemli değil 15 20 lewel bile kudretini fulleyebiliyor.turkoxHAMSTER yazdı:denizxlord yazdı:Kadimin canını 50ye getirmek 10a getirmek problem değil sorun 9dan sonra gerisi boş yani.
9cana kadar geçen 5dk da geldik ondan sonra 4e düşürdük ama bir kaç kişinin ölmesi yüzünden sorun oldu ölmeseydi 1 depremi de ölmeden geçirseydik kadimi yatırırdık ama beceriksizliğin sonu böyle oluyor.
benim sana anlatmak istediğimi sen anlamamışsın asıl sen burdamsın???
o kadar iksiri üretmek için 3-4 gün full eminçnünde maden çekmem gerekiyor.oyunda hiçbir şekilde ticeret yapılamdığı için kendi iksirimi kendim üretmek zorundayım para ile alınmıyor sunucuda kimse satmaz.savaşçı için 20 lvl misal kudret iksiri reçetesi var bende onda ki malzemeleri toplamam uzun sürüyor anlatabildim mi sizde iksir çoksa biz ne yapalım.bu arada merak etme param her şeye yeter sizin sunucduzda.