Ruffles ( Sadece gir ve oku) Eski arkadaşlar tanır.
Re: Ruffles ( Sadece gir ve oku) Eski arkadaşlar tanır.
Eskıler dedıler koptum geldım. Ws dedıler benden ıyısı yok dedım ınanmadılar
Sıfamla savascı kestım olamaz dedıler,GM gelsın dedım hade ordan dedılre GM geldı vs. vs. vs. Eskıler dıyınce akla ılk gelenlerden bırıyım elbette ve DAGLAR kardesım senın ve MELIKE kardesımın adına cok sevındım. Bu bırlıktelıgınızı de zaten uzun zamandır bılıyordum ve dedıgın gıbı cok calkantılı sonemlerınız oldu. Bunları asmanız guzel bırsey. Artık kendınıze daha da cok zaman ayırmanızın gerektırdıgı bı zamandasınız bunu unutma. Dugun davetıyemı de gondermessen Itfaıye baktasını kafana gecırırım
Lafın kısası allah bırlıktelıgınızı bozmasın kardesım bır obur boyu mutluluklar dılerım...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
- BAFRALII
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: KayıBoyu
allah mesut bahtiyar etsin...
eski Börtecine, yeni isim BAFRALII
eski Börtecine, yeni isim BAFRALII
GeDiZiN ErLeRi , BaLyOz NaZıMıN AsLaNlArI
<<< LoDos >>>
BATMAYAN GÜNEŞ...
<<< LoDos >>>
BATMAYAN GÜNEŞ...
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İstiklal
Dağlar , Allah mesut etsin. Allah bir ömür boyu mutluluk versin.
Eski günler ile ilgili yazdığın yazılar çok hoşuma gitti. Ruffles arzların unutulmaz savaşçısı
Eski günler ile ilgili yazdığın yazılar çok hoşuma gitti. Ruffles arzların unutulmaz savaşçısı
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
İyi Dilekleriniz İyi Yorumlarınız İçin Hepinize Teşekkür Ederim 
Bu oyunu oynarken annem sürekli ders çalış oğlum vizelere finallere ben girmicem diyordu hehe
beynin hava alsın güneş görsün dışarı çık diyordu
Yinede oyun oyun oyun :d İkv güzel bir oyun 5 yıl sürükledi beni..
Bu oyun sayesinde mutlulugu yakaladık
İnşallah ikv çok daha büyür çok daha iyi işlere imza atar
benim çarımla çocugumuz oynar
melikenın çarı ezik ama benim çar sağlam sayılır
Yine saçmalıyorum sanırım :S ben mutlu olunca saçmalarım
Kendinize çok iyi bakın dostlarım yollarımız birgün kesişicek yine inanıyorum sık sık forumu ziyaret ediyorum zaten
Allahıma emanetsiniz..
Seni Seviyorum İstanbul Kıyamet Vakti (39)
İyi Forumlar..
Bu oyunu oynarken annem sürekli ders çalış oğlum vizelere finallere ben girmicem diyordu hehe
Yine saçmalıyorum sanırım :S ben mutlu olunca saçmalarım
Kendinize çok iyi bakın dostlarım yollarımız birgün kesişicek yine inanıyorum sık sık forumu ziyaret ediyorum zaten
Seni Seviyorum İstanbul Kıyamet Vakti (39)
İyi Forumlar..
Allah mutlu etsin kardeşim 
Karagumruk
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Mutluluklar.. 
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- KizilBuyu
- İskele Babası
- Lonca: [Inceptıon]
Allah Mutlulugunu Bir Ömür Boyu Daim etsin Kardeşim
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................
...........................................[İnceptıon]...........................................
[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
...........................................[İnceptıon]...........................................
[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
ALLAH ( c.c ) mesut bahtiyar etsin reis senin adına sevindim
oyunun saygın dürüst kişilerinden biriydin tanıdığım kadarıyla . oyuna izini bırakıp gidenlerden birisisin sende :=) umarım her şey gönlünce olur .
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
- tertip1975
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
way rufles dağlar kardeşim ölesine canım sıkıldı bir ikv foruma bakem dedim bidebe göreyim senin yazın.Acısıyla tatlısıyla senelerimiz geçti burada unutmak mümkünmü he seninde dedğin gibi boşa zaman geçirdik ama yanımıza tek kar kalan kazandığımız dostluklar oldu kavga ettiklerimizi hatırlamıyoruz bile sende bu hatırladığım güzel dostlarımdan kardeşlerimden birisin.kız arkadaşınıda hatırlıyorum ama hiç muhabbetim olmadı ama senin sevgilinse ve hayatını paylaşacağın kişiyse eminim en az seninkadar iyi biridir (hatta senden dahada iiyi olabilir=)))))) senin gibi küfür eden biri değildir diye düşünüyorum .Lan amma sövmğştğn bana kurt mağarasında ama o günden sonra beni kırmayan ender dostlarımdan oldun neyse fazla lafa gerek yok hayatın boyunca kazanan mutlu biri ve mutlu bir ailen olsun benim gibi.
beni faceden ekle görüşelim kısmet olursa düğününde seni kesmek isterim hemde zırhsız :=))))) murat tertibim.
Barkıns+tertips+radikal+oldxman+mecxtertip+erktertip
ve yengen eclinşifax ve bomba oyuncu oğlum BEŞYAŞINDAYIM ama kimse inanmadı beş yaşında olduğuna :=))
şimdi koca adam oldu artık kendi oyun secip oynuyor
kalın sağlıcakla oyun için kimseyi kırmayın günü sadece eğlence ve dost kazanmak için kulanın
beni faceden ekle görüşelim kısmet olursa düğününde seni kesmek isterim hemde zırhsız :=))))) murat tertibim.
Barkıns+tertips+radikal+oldxman+mecxtertip+erktertip
ve yengen eclinşifax ve bomba oyuncu oğlum BEŞYAŞINDAYIM ama kimse inanmadı beş yaşında olduğuna :=))
şimdi koca adam oldu artık kendi oyun secip oynuyor
kalın sağlıcakla oyun için kimseyi kırmayın günü sadece eğlence ve dost kazanmak için kulanın
Erkxtoruk
- Asinefer32
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Inception
Dağlarım Allah mesut etsin kardeşim çok mutlu oldum düğüne davetiye yolla artık ...
tel numaram var sende ya bana yada furkana ulaşırsın nasipse gelırız seniseviyoz lan ... bende dıyom bu neden gelmıyo arada bır olsa gelırdı oyunu
düğün hazırlığı yapıyomus ...
tel numaram var sende ya bana yada furkana ulaşırsın nasipse gelırız seniseviyoz lan ... bende dıyom bu neden gelmıyo arada bır olsa gelırdı oyunu

EfeMehmet Karademir