Kutu Fiyatı
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: Kutu Fiyatı
En mantıklısı Avea veya TTNET Bayilerinden 29.90 (Kendi Fiyatına) Almak. Dediğiniz gibi karaborsaya düştü 
Alan alır da bu kadar ısrarcı olmayın 35 tlye satıyor diye.
almak istemiyorsan başka yerden alırsın olur biter üstünde 29,90 tl yazdı diye adam o fiyattan satmak zorundamı TEKEL malımı bu ben 40 tlden satardım 35 tlde paramı kallır.
Diyelim kutu uzuak bir merkezi yerde satılıyor sen oraya gitmek için otobuse binmen gerekecek ve geri dönmen gerekecek ama hemen evinin altında internet cafede adam 35 tl ye satıyor simdi.
Sen yağmurlu havada bahçe sulayanlardanmı olurdun yoksa yarın yağmur yağacak bugun bahçe sulamasamda olur diyenlerdenmisin önce bunu çözmek gerek.
almak istemiyorsan başka yerden alırsın olur biter üstünde 29,90 tl yazdı diye adam o fiyattan satmak zorundamı TEKEL malımı bu ben 40 tlden satardım 35 tlde paramı kallır.
Diyelim kutu uzuak bir merkezi yerde satılıyor sen oraya gitmek için otobuse binmen gerekecek ve geri dönmen gerekecek ama hemen evinin altında internet cafede adam 35 tl ye satıyor simdi.
Sen yağmurlu havada bahçe sulayanlardanmı olurdun yoksa yarın yağmur yağacak bugun bahçe sulamasamda olur diyenlerdenmisin önce bunu çözmek gerek.
A R Z L O D O S
Kayıp ilanı verdik beynin için bulunacağını ümit ediyoruz.ARZLODOS yazdı:Alan alır da bu kadar ısrarcı olmayın 35 tlye satıyor diye.
Sanki kaybedenler bulmusta benimkine boşuna kayıp ilanı veriyorsun da boşuna masraf ediyon. Hbaerlere çık daha kolay bulursun Müge ANLI bu işlerden daha iyi anlıyor yüzde yüz bulur.
A R Z L O D O S
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
hiç alma en basiti sobee ye para kazandırma bişi yaptıkları yok oyun vasat durumda şuan
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
einstein ın kayıp cocugu gelmşARZLODOS yazdı:Sanki kaybedenler bulmusta benimkine boşuna kayıp ilanı veriyorsun da boşuna masraf ediyon. Hbaerlere çık daha kolay bulursun Müge ANLI bu işlerden daha iyi anlıyor yüzde yüz bulur.