Kutu Fiyatı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: Kutu Fiyatı

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

En mantıklısı Avea veya TTNET Bayilerinden 29.90 (Kendi Fiyatına) Almak. Dediğiniz gibi karaborsaya düştü :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Alan alır da bu kadar ısrarcı olmayın 35 tlye satıyor diye.

almak istemiyorsan başka yerden alırsın olur biter üstünde 29,90 tl yazdı diye adam o fiyattan satmak zorundamı TEKEL malımı bu ben 40 tlden satardım 35 tlde paramı kallır.

Diyelim kutu uzuak bir merkezi yerde satılıyor sen oraya gitmek için otobuse binmen gerekecek ve geri dönmen gerekecek ama hemen evinin altında internet cafede adam 35 tl ye satıyor simdi.

Sen yağmurlu havada bahçe sulayanlardanmı olurdun yoksa yarın yağmur yağacak bugun bahçe sulamasamda olur diyenlerdenmisin önce bunu çözmek gerek.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

ARZLODOS yazdı:Alan alır da bu kadar ısrarcı olmayın 35 tlye satıyor diye.

almak istemiyorsan başka yerden alırsın olur biter üstünde 29,90 tl yazdı diye adam o fiyattan satmak zorundamı TEKEL malımı bu ben 40 tlden satardım 35 tlde paramı kallır.

Diyelim kutu uzuak bir merkezi yerde satılıyor sen oraya gitmek için otobuse binmen gerekecek ve geri dönmen gerekecek ama hemen evinin altında internet cafede adam 35 tl ye satıyor simdi.

Sen yağmurlu havada bahçe sulayanlardanmı olurdun yoksa yarın yağmur yağacak bugun bahçe sulamasamda olur diyenlerdenmisin önce bunu çözmek gerek.
Kayıp ilanı verdik beynin için bulunacağını ümit ediyoruz.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sanki kaybedenler bulmusta benimkine boşuna kayıp ilanı veriyorsun da boşuna masraf ediyon. Hbaerlere çık daha kolay bulursun Müge ANLI bu işlerden daha iyi anlıyor yüzde yüz bulur.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

hiç alma en basiti sobee ye para kazandırma bişi yaptıkları yok oyun vasat durumda şuan
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonilahi »

ARZLODOS yazdı:Sanki kaybedenler bulmusta benimkine boşuna kayıp ilanı veriyorsun da boşuna masraf ediyon. Hbaerlere çık daha kolay bulursun Müge ANLI bu işlerden daha iyi anlıyor yüzde yüz bulur.
einstein ın kayıp cocugu gelmş
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön