ALLAHINIZ VARSA YARDIMCI OLUN ALLAH PEYGAMBER İÇİN YARDIM
Re: ALLAHINIZ VARSA YARDIMCI OLUN ALLAH PEYGAMBER İÇİN YARDI
Sen Ne Tür bi Manyaksın Ben Anlayamadım.Desteğe Yaz Onlar Sana Cevap Veriyo.Bi Keresinde İtem Aktarmak İçin Kullandığım Hesaba Yüklemiştim 3 Aylık Plusu.Desteğe Mesaj Attım Çarlarımın Olduğu Hesaba Yüklediler + Lonca Muhabbeti Geldiği Zaman Lonca Pasaportu Yerine Lonca Kurma Hakkı Aldım.Sonra Loncadan Ayrıl Dedim hAkkım boşa Gitti Desteğe Derdimi Anlattım Pasaport Olarak Geri Yüklediler.Tek Yapman Gereken Adam Akıllı Desteğe Derdini Anlatmak.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

SeF4 yazdı:Sen Ne Tür bi Manyaksın Ben Anlayamadım.Desteğe Yaz Onlar Sana Cevap Veriyo.Bi Keresinde İtem Aktarmak İçin Kullandığım Hesaba Yüklemiştim 3 Aylık Plusu.Desteğe Mesaj Attım Çarlarımın Olduğu Hesaba Yüklediler + Lonca Muhabbeti Geldiği Zaman Lonca Pasaportu Yerine Lonca Kurma Hakkı Aldım.Sonra Loncadan Ayrıl Dedim hAkkım boşa Gitti Desteğe Derdimi Anlattım Pasaport Olarak Geri Yüklediler.Tek Yapman Gereken Adam Akıllı Desteğe Derdini Anlatmak.
Arkdaşın derdi panik atak
IKV1000 YAZINCA DİREK E-pin gecelek zannedenlerden 3 dakika sonra tekrar göndrip gelmesini bekliyenlerden sonra 7979 evet yazıp gonderenlerden.
Yani yanlış uygulama sonucu panik atak sonucu bilinçsizce yaptığı anlamsız hareketler Bir kere Mobil ödemesi yapıldı diye bir uyraı gelse 123 baktınmı kesilirdin.
Ama ben göndriyorum bakıyorum 10 tl duruyor göndere göndere para kalmıyacak endişesi taşıyanlardan.
Ama sonuçta başarmış galiba digerlerini silerken onuda sildim diyenlerden.
Yada O kadar panikte silme aklına nerden gelmiş yada ben ödeme yaptım beleş akçe alma derdinde
yada olmadı şifreyi gördüm e-pini görmedim şifre sonda görülür e-pini görmeden şifreyi görmüş olmaz ama sonuçta ben bu arkdaşın telefonundan kontur gittiğini zannetmiyom.
Sadece Telefon şirketine para kaptırmış varsayıyorum.
7979 Sobeye ait bir firma olmadığını ve gönderilen her sms cebinden cıktıgını bilmesini ve bir kere gönderdimmi hatalı olursa zati yanlış işlem yaptınız diye mesaj geleceğini arka arkaya göndermek demek telefon şirketinin kasasına para demek olduğunu bilmesini arzu ederim.
7979 IKV1000 YAZIP CEVAP GELMİYORSA ARADAN EN AZ 10 DAKİKA SONRA TEKRAR DENEMSİNİ ARDI ARDINA 7979 MESAJ GÖNDERMEK SADECE VE SADECE boşa para harcamak demektir.
Yapması gereken artık cep telefonlarındaki harcamalar online bölümünden takip edilebliyor yapması gereken o telefon şirketinin online sayfasına giderek üye olmasını ve telefonuna gelen giden bölümünden 10 tl ne zaman kesilmiş yada kesilmişmi yada sms gönderdikleri saatlerine kadar görebilme imkanı vardır.
FATURA DETAYLARINA KADAR HARCANAN PARAALRI GÖREBİLİR AMA SADECE TELEFON NUMARALARI GÖZÜKMEZ SMS VE MOBİL ÖDEME YAPTIĞI HARCAMALAR GÖZÜKÜR BİLMEYENLERE DUYURULUR.
A R Z L O D O S
Telefonum Samsung-e250 ve bu telefonda o dediğin bölüm yok ayrıca bu telefondan çektim hattım turkcell hangi siteye üye olup 10 TL nın ne zaman kesıldıgıne nerden bakıcağım ? AÇıklarmısın ARZLODOS
Aynı olay benımde başıma geldi destege konuyla ılgılı mesaj attım ve ertesi gün e pin kodu geldi sakin ol kardeş
Aradan 1 gün geçti senin gibi ama cevap gelmedi + ben epin-in çoğunu hatırlıyorum görsel hafızam ıyıdır şifreyide kesin hatırlıyorum dogru yanı.Ama hata nerde bılemıyorum o yüzden mesaj attım cevap gelmedi.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Telefonda silinen mesajlar tam olarak silinmiyor.
Bakacaktim unuttum.Vaktim olursa yarın inşallah
Bu arada Erdoğan bey daha iyi bilir bu konuları.By çilekeş
Bakacaktim unuttum.Vaktim olursa yarın inşallah
Bu arada Erdoğan bey daha iyi bilir bu konuları.By çilekeş

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Ayrıca bakınız Google:simcard data recovery
youtube:simcard data recovery.
Ayrıca xplorer telefonun modeline göre indir c ye gir orda mail klasörune bakmaya çalış dene bunları.
Sonuçları yaz
youtube:simcard data recovery.
Ayrıca xplorer telefonun modeline göre indir c ye gir orda mail klasörune bakmaya çalış dene bunları.
Sonuçları yaz

LEPRECHAUN
Epinimi geri aldım destege teşekkürler.
RootAdmin yazdı:Epinimi geri aldım destege teşekkürler.
Ya almasadın yanmıştık
A R Z L O D O S
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini