Hadi loncalara özel bölge yaparsın buna kimse bişey diyemez.Ama böyle pratik bir özelliği herkese yapmamak SAÇMALIK..TeknoBYraM yazdı:Bildiğim kadarıyla faydalanamıyor. Ama istekler doğrultusunda sonradan böyle bir değişiklik yapılabilir. Ama Amaç zaten LONCA lar olduğu için... İnsanların Lonca üyesi olmaları gerekiyo. Yani seve seve taaa mısırdan iflise kadar yürücen yada direk ışınlanacaksınberkancetin yazdı:Bu ışınlanma olayından loncasız olanlar faydalanamayacak mı ?
Topkapı Sarayı Lonca Merkezi
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: Topkapı Sarayı Lonca Merkezi
Buna alış artık sobee bunun adı sobee mmo tarihinde ilklere imza atmış bir oyun firması olurmu öyle herkeze açık (bkz Lonca sistemi)berkancetin yazdı:Hadi loncalara özel bölge yaparsın buna kimse bişey diyemez.Ama böyle pratik bir özelliği herkese yapmamak SAÇMALIK..TeknoBYraM yazdı:Bildiğim kadarıyla faydalanamıyor. Ama istekler doğrultusunda sonradan böyle bir değişiklik yapılabilir. Ama Amaç zaten LONCA lar olduğu için... İnsanların Lonca üyesi olmaları gerekiyo. Yani seve seve taaa mısırdan iflise kadar yürücen yada direk ışınlanacaksınberkancetin yazdı:Bu ışınlanma olayından loncasız olanlar faydalanamayacak mı ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
burdaki insanların kafasını bir türlü yaşayamadım alt tarafı bir oyun oynuyoz bırakın ne geliyosa gelsin göğüste yumuşat çak voleyi
Risk Budur !!!11!!
ProfesyoneL devrimci .

- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
adamlar yakında Parayı verene Full+Full setli çar + GM lik falanda verir.berkancetin yazdı:Hadi loncalara özel bölge yaparsın buna kimse bişey diyemez.Ama böyle pratik bir özelliği herkese yapmamak SAÇMALIK..TeknoBYraM yazdı:Bildiğim kadarıyla faydalanamıyor. Ama istekler doğrultusunda sonradan böyle bir değişiklik yapılabilir. Ama Amaç zaten LONCA lar olduğu için... İnsanların Lonca üyesi olmaları gerekiyo. Yani seve seve taaa mısırdan iflise kadar yürücen yada direk ışınlanacaksınberkancetin yazdı:Bu ışınlanma olayından loncasız olanlar faydalanamayacak mı ?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Tüm İKV camiasına hayırlı olsun. Umarım tüm farklı kesimlerin beklentilerini karşılar. İKV gibi koca bir dünyanın hepsini memnun bırakmak her ne kadar zor olsa da, oyun için yaptığımız yatırım ve harcadığımız zamanlara değer yenilikler/eklentiler bekliyoruz.
Topkapı Sarayı hizmete açılıyor başlıklı yetkilinin açtığı konu varken ayrıca konu açma gereğini neden duyuyorsunuz acaba ?
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ama lonca sistemi için yıllarca yüklendi ikv oyuncuları. O sistemde geldiyse biraz ayrıcalık olacakxxusxx yazdı:Buna alış artık sobee bunun adı sobee mmo tarihinde ilklere imza atmış bir oyun firması olurmu öyle herkeze açık (bkz Lonca sistemi)berkancetin yazdı:Hadi loncalara özel bölge yaparsın buna kimse bişey diyemez.Ama böyle pratik bir özelliği herkese yapmamak SAÇMALIK..TeknoBYraM yazdı:Bildiğim kadarıyla faydalanamıyor. Ama istekler doğrultusunda sonradan böyle bir değişiklik yapılabilir. Ama Amaç zaten LONCA lar olduğu için... İnsanların Lonca üyesi olmaları gerekiyo. Yani seve seve taaa mısırdan iflise kadar yürücen yada direk ışınlanacaksınberkancetin yazdı:Bu ışınlanma olayından loncasız olanlar faydalanamayacak mı ?
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ben facede konuyu görüp okuyup açtım sonradan gördüm gm in sabit bir konu açtığınıCloutier yazdı:Topkapı Sarayı hizmete açılıyor başlıklı yetkilinin açtığı konu varken ayrıca konu açma gereğini neden duyuyorsunuz acaba ?
SAÇ MA LIK kardeşim LP sistemini getirdiysen Lonca ile ilgili her türlü ürün LP ile alınmalı , Arttırıcılar harici tabi , Zaten insanlar çemberli , yağma , migrt vs arttırıcıları alıyorlar , yeterince kursağınızdan haram para geçmiyormu ?
Birde Akçe ile alınacak lonca eşyaları getiriyorsunuz , nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilionuz ben çözemedim .
bunun adı
YÜZ SÜZ LÜK !!!,
Birde Akçe ile alınacak lonca eşyaları getiriyorsunuz , nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilionuz ben çözemedim .
bunun adı
YÜZ SÜZ LÜK !!!,
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ