Kuzeytekinoglu yazdı:imzama bak gerisini sen anla..nickim imzamda yazıyor..5sene 3aydan fazladır buralardayım..beklerim kardeş..Adımda ferhat gel araştır beni bencede burdan bu kadar yeter.
iyi adaşımsın Fakat İmzandan ne oldugun acıkcası görünüyor haklısın )
ASHABISUFFA yazdı:Feroyu yanı yosungozlumu tanıdımadıgınız bellı :twisted: :twisted: bilseydınız böyle konusmazdınız elınden ne uçan kurtulur ne kaçan :d
5 buçuk sene olacak 1 1.5 ay sonra sende gel beni tanı..Eminönü sunucusu sene 2007 ANKALI SAPIKLAR ..Açıldığı andan beride MERAN ..öyle herkeze atar gider yemez..maxlarımız muhtemelen aynıı tanısak nolur tanımasak nolur.. farketmez gelsin alayım 400 m ini geri dönsün
Kendine o kadar güveniyor ki buraya o kunuyu açıyor .Bizden fazla kendine güvenen çıksaydı bu konuyu bizden önce açardı diye düşünüyorum.Lonca savaşları bitsin çarı heryere aktaracaz meraklanmayın sadece lonca savaşlarını bekliyoruz .Biz en iyiyiz demiyoruz en iyi aramaya geliyoruz bunuda unutmıyalım.Temennimiz bizden iyileride vardır tartışma açıcak yorumlar uzak duralım .Kendi sunucumuzda kazandıklarımızın haddi hesabı yok ama bu aralar işler kesat