Meran Labirentinde Şahkobra Notları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: Meran Labirentinde Şahkobra Notları

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Buhara yazdı:
QYuSuFQ yazdı:
Buhara yazdı:
QYuSuFQ yazdı:Kardes post kasmak bir ise yaramaz anladik arastirma yapiyorsun yeri gelince ama tesk baslikta toplasan daha iyi olur ve bazen cidden sacma seylerinde oluyor yer alina kar yagdirinca paintten bunun fazla esprisi yok donuz ile alakasi olarak simdi bana ana duunceyi soyliceksin anlamayacak kadar beyinsiz degilim ama bost kasmal bir ise yaramaz (porlmige girmeyecegim sadece bilgilendirdim.)
tükçeye biraz daha özen lütfen
Telefondan yazıyorum.
"Türkçe" nin "T" si büyük harf ile yazılır, madem öyle.
Sadece rica ettim yazınızı telefondan yazıyor olduğunuzu hak verirseniz önceden bilmem imkansız Tükçe bizim dilimiz dilimizi sadece iyi kullanmanızı rica ettim benim de hatalarım oluyor ama özenli yazmanızı rica ediyorum sizi yerme veya küçük düşürme gibi bir düşüncem yoktu ama sanıyorum siz böyle algılamışsınız Türkçe bizim dilimiz ve biz gençlere dilimizi doğru kullanmak ve korumak kalıyor Bu arada uyarı için teşekkür ediyorum iyi forumlar
Kusura bakmayın. Haklısınız.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

türkçenin t si büyük yazılır küçük yazılır şu şöyle olur böyle olur diyipte konuyu dağıtmayın. :) imla kurallarına uyarak yazmaktan bahsederseniz işimiz var.arkadaşada tavsiyem olsun araştırma böyle yapılmaz.her bulduğun ipucunda foruma konu açarsan seninlede işimiz var :) bir ipin ucundan tutarsın bulduğun derlediğin dökümanları resimleriyle kanıtlarıyla tek başlık altında sunarsın.
hadi kolay gelsin.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

QYuSuFQ yazdı:Kardes post kasmak bir ise yaramaz anladik arastirma yapiyorsun yeri gelince ama tesk baslikta toplasan daha iyi olur ve bazen cidden sacma seylerinde oluyor yer alina kar yagdirinca paintten bunun fazla esprisi yok donuz ile alakasi olarak simdi bana ana duunceyi soyliceksin anlamayacak kadar beyinsiz degilim ama bost kasmal bir ise yaramaz (porlmige girmeyecegim sadece bilgilendirdim.)
Boş konuya boş Yorum yapan Dahada Boştur :) Boşkonuya boş yorum yapan arkadaş bilmelidir ki o boş konuyu yukarılara taşır boş konuya boş yorum yapan arkadaş bilmelidir ki Karşısındakine post kasmakla suçlarken kendiside boş boş post kasar
Hayat boş .. insanlar boşş konu boşş.. yyorumcuları boşş

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

aaasd yazdı:
Boş konuya boş Yorum yapan Dahada Boştur :) Boşkonuya boş yorum yapan arkadaş bilmelidir ki o boş konuyu yukarılara taşır boş konuya boş yorum yapan arkadaş bilmelidir ki Karşısındakine post kasmakla suçlarken kendiside boş boş post kasar
Hayat boş .. insanlar boşş konu boşş.. yyorumcuları boşş
Emin ol boş konuya boş yorum yapan kişiye boş uyari yapan kisi dahda boştur.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
LaSTSHoT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen LaSTSHoT »