Meran Labirentinde Şahkobra Notları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Meran Labirentinde Şahkobra Notları

Mesaj gönderen Lighthouse »

Meran Labirentinde rastlayıp dikkatimi şeken 2 sembol gezgin şehir ile bir alakası olabilir belki.

Resim
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: Meran Labirentinde Şahkobra Notları

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Kardes post kasmak bir ise yaramaz anladik arastirma yapiyorsun yeri gelince ama tesk baslikta toplasan daha iyi olur ve bazen cidden sacma seylerinde oluyor yer alina kar yagdirinca paintten bunun fazla esprisi yok donuz ile alakasi olarak simdi bana ana duunceyi soyliceksin anlamayacak kadar beyinsiz degilim ama bost kasmal bir ise yaramaz (porlmige girmeyecegim sadece bilgilendirdim.)
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
BAKiiiii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BAKiiiii »

aynen araştırman sana kalsın gelince görürüz . . .
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

QYuSuFQ yazdı:Kardes post kasmak bir ise yaramaz anladik arastirma yapiyorsun yeri gelince ama tesk baslikta toplasan daha iyi olur ve bazen cidden sacma seylerinde oluyor yer alina kar yagdirinca paintten bunun fazla esprisi yok donuz ile alakasi olarak simdi bana ana duunceyi soyliceksin anlamayacak kadar beyinsiz degilim ama bost kasmal bir ise yaramaz (porlmige girmeyecegim sadece bilgilendirdim.)
tükçeye biraz daha özen lütfen
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Arkadaşım beğenmiyorsanız okumassınız neden olumsuz yorum yapma gereği duyuyorsunuz ki.
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Genelde bu forumda berbat ötesi araştırmalar görürüm, insanlar okumaz dikkat etmezler, ben bazı böyle uzuuun uzuun yapılan araştırmalardan birisine baktığımda hep çok saçma şeyler görüyorum gerçekten, ama insanlar bilmiyoki saçma olduğunu, yani sadece uzun yapılmış böyle bi yazı mavi yazılmış diğeri yeşil yazılmış biri kırmızı biri beyaz böyle göze hitap ediyo, o zaman milletin ilgisini çekiyo, sende bunu yapmalısın istersen uzaylıları getir koy buraya ama böyle özentili koy bu milletten bak nasıl dikkat çekiyosun.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

xPrince yazdı:Genelde bu forumda berbat ötesi araştırmalar görürüm, insanlar okumaz dikkat etmezler, ben bazı böyle uzuuun uzuun yapılan araştırmalardan birisine baktığımda hep çok saçma şeyler görüyorum gerçekten, ama insanlar bilmiyoki saçma olduğunu, yani sadece uzun yapılmış böyle bi yazı mavi yazılmış diğeri yeşil yazılmış biri kırmızı biri beyaz böyle göze hitap ediyo, o zaman milletin ilgisini çekiyo, sende bunu yapmalısın istersen uzaylıları getir koy buraya ama böyle özentili koy bu milletten bak nasıl dikkat çekiyosun.

Haklı olabilirsin zaten benim amacım dikkat çekmek falan değil bulduğumu paylaşmak forumlarda bunun içindir benim şahsi görüşüm bu
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Buhara yazdı:
QYuSuFQ yazdı:Kardes post kasmak bir ise yaramaz anladik arastirma yapiyorsun yeri gelince ama tesk baslikta toplasan daha iyi olur ve bazen cidden sacma seylerinde oluyor yer alina kar yagdirinca paintten bunun fazla esprisi yok donuz ile alakasi olarak simdi bana ana duunceyi soyliceksin anlamayacak kadar beyinsiz degilim ama bost kasmal bir ise yaramaz (porlmige girmeyecegim sadece bilgilendirdim.)
Telefondan yazıyorum.
"Türkçe" nin "T" si büyük harf ile yazılır, madem öyle.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Güzel bir yakınlaşım. Olabilir, olmayada bilir!

Başarılarını dilerim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

QYuSuFQ yazdı:
Buhara yazdı:
Telefondan yazıyorum.
"Türkçe" nin "T" si büyük harf ile yazılır, madem öyle.
Sadece rica ettim yazınızı telefondan yazıyor olduğunuzu hak verirseniz önceden bilmem imkansız Tükçe bizim dilimiz dilimizi sadece iyi kullanmanızı rica ettim benim de hatalarım oluyor ama özenli yazmanızı rica ediyorum sizi yerme veya küçük düşürme gibi bir düşüncem yoktu ama sanıyorum siz böyle algılamışsınız Türkçe bizim dilimiz ve biz gençlere dilimizi doğru kullanmak ve korumak kalıyor Bu arada uyarı için teşekkür ediyorum iyi forumlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön