BİR DAHA AKÇE ALANIN...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AmisoSxxClaRenCe
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: BİR DAHA AKÇE ALANIN...

Mesaj gönderen AmisoSxxClaRenCe »

Ayneen
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Emmanauel
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Sehran Loncası

Mesaj gönderen Emmanauel »

Lan Test yapıLmıs diyorLarda Neden Çıkmıyor 5 gündür tık yok 900 mantar 700 elmas 500 kalsedon ama hiç bir b*k yok Test yapmıssın soyLemesi kolay Geç madene Çıkıyormu görecezz.. Bide maden 15 dkda Bir Çıkıyor ZORLA KÜFÜR ETTİRECEKLER :evil: :evil:
Bizim Sözümüz Dosta Tatlı, Düşmana Kurşundur. Canımız Dosta Feda, Düşmana Beladır. Sevdamız İse YÜcedir Ne Alınır, Ne Satılır...

Resim
ugur0907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Kyk

Mesaj gönderen ugur0907 »

BlackParadise yazdı:Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.

Bilginize.
klasik cevap nasıl test test edildi denendi bu ürünler merak ediyorum. Araba mı bu yav :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl

GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
Kullanıcı avatarı
Nettu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Nettu »

BlackParadise yazdı:Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.

Bilginize.

İyi Güzel Yazmıısnda Biz Daha Ejder Basacaz Sığınak Dizecez Sonra miğrat dizecez Çemberli Dizecez :S Artık madenlerde bir önümüzü açın ya sabahlıyoz madenlerde bişey yok.. Reel Hayatımızıda olumsuz etkliyor Anlıyor musunuz Siz ?
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen green16 »

Masaldan masala atlıyorlar. Bir ara bağımlısıydım 2 yıl aralıksız gunde 6 saat bu oyundaydım artık ınsan kendını oyuna gırmek mecburıyetındesıne programlamış bir hale geliyor sürekli oynayınca bildiğin sapıtıyorsun, ayrıyetten için sıkılıyor, normal hayattan eksiltip vaktini oyuna ayırıyorsun. Bir gün girmesen acaba ne oldu? ne düstü? vs gibi soru isaretleri dolasıyordu kafamda ki, en iyisi uzak duracaksın. He dost, arkadaş elbette onları görmeye arada bir girersin yada benim gibi haftada 1 gun 2 yada 3 saatlıgıne gırer cıkarım. Missss kafa rahat.. :)
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '

“Genel Sohbet” sayfasına dön