BİR DAHA AKÇE ALANIN...
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
- Emmanauel
- İskele Babası
- Lonca: Sehran Loncası
Re: BİR DAHA AKÇE ALANIN...
Lan Test yapıLmıs diyorLarda Neden Çıkmıyor 5 gündür tık yok 900 mantar 700 elmas 500 kalsedon ama hiç bir b*k yok Test yapmıssın soyLemesi kolay Geç madene Çıkıyormu görecezz.. Bide maden 15 dkda Bir Çıkıyor ZORLA KÜFÜR ETTİRECEKLER :evil: :evil:
Bizim Sözümüz Dosta Tatlı, Düşmana Kurşundur. Canımız Dosta Feda, Düşmana Beladır. Sevdamız İse YÜcedir Ne Alınır, Ne Satılır...

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Kyk
klasik cevap nasıl test test edildi denendi bu ürünler merak ediyorum. Araba mı bu yav :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:BlackParadise yazdı:Merhaba,
Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
BlackParadise yazdı:Merhaba,
Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
İyi Güzel Yazmıısnda Biz Daha Ejder Basacaz Sığınak Dizecez Sonra miğrat dizecez Çemberli Dizecez :S Artık madenlerde bir önümüzü açın ya sabahlıyoz madenlerde bişey yok.. Reel Hayatımızıda olumsuz etkliyor Anlıyor musunuz Siz ?
Masaldan masala atlıyorlar. Bir ara bağımlısıydım 2 yıl aralıksız gunde 6 saat bu oyundaydım artık ınsan kendını oyuna gırmek mecburıyetındesıne programlamış bir hale geliyor sürekli oynayınca bildiğin sapıtıyorsun, ayrıyetten için sıkılıyor, normal hayattan eksiltip vaktini oyuna ayırıyorsun. Bir gün girmesen acaba ne oldu? ne düstü? vs gibi soru isaretleri dolasıyordu kafamda ki, en iyisi uzak duracaksın. He dost, arkadaş elbette onları görmeye arada bir girersin yada benim gibi haftada 1 gun 2 yada 3 saatlıgıne gırer cıkarım. Missss kafa rahat..
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '