İKV Destek Takımı - Mayıs Ayı

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
UltoR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Destek Takımı - Mayıs Ayı

Mesaj gönderen UltoR »

Merhaba,

Özveri içinde hiç durmadan ay boyunca çalışan arkadaşlarımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Hamza Furkan ALTUNBA$
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Tüm ekip arkadaşlarımı tebrik eder, başarılarının daim olmasını temenni ederim.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

Tüm ekip arkadaşlarımı sergiledikleri performans ve ekip çalışmasından ötürü tebrik ediyorum.

Hep destek, tam destek, İKV Destek ! ;)
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

yorumlara baktımda kendi kendinizi tebrik etmişsiniz, sadece gülüyorum :) demek sizlerin yaptığını ne kadar çok kişi beğenmiş yorumlara bak kendi kendinizi tatmin edersiniz anca böyle devam edin...
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

IMMORTAL55 yazdı:yorumlara baktımda kendi kendinizi tebrik etmişsiniz, sadece gülüyorum :) demek sizlerin yaptığını ne kadar çok kişi beğenmiş yorumlara bak kendi kendinizi tatmin edersiniz anca böyle devam edin...
katılıyorum :) son zamanlarda GM lerin açtığı konuya şu rehber bozuntuları hemen atlıyor :D 10 tane yorum varsa 8 ini rehberler yapmış :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Kralxxkerem
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kralxxkerem »

IMMORTAL55 yazdı:yorumlara baktımda kendi kendinizi tebrik etmişsiniz, sadece gülüyorum :) demek sizlerin yaptığını ne kadar çok kişi beğenmiş yorumlara bak kendi kendinizi tatmin edersiniz anca böyle devam edin...
:D :arrow:
Resim

Resim
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Auril yazdı: katılıyorum :) son zamanlarda GM lerin açtığı konuya şu rehber bozuntuları hemen atlıyor :D 10 tane yorum varsa 8 ini rehberler yapmış :)
Merhaba;

Rehberlik Kavramı o kadar basite alınacak birşey değildir. Rehber Takımı, GM rütbesine kadar yükselicek bir merdivenin başlangıcıdır. Gösterdiği başarılarıyla Rehberlikten başlayan ve şuan Denetmen , Forum , Destek-İletişim Takımına yükselen bir çok arkadaşlarımız mevcuttur.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

ReHaBeT yazdı:
Auril yazdı: katılıyorum :) son zamanlarda GM lerin açtığı konuya şu rehber bozuntuları hemen atlıyor :D 10 tane yorum varsa 8 ini rehberler yapmış :)
Merhaba;

Rehberlik Kavramı o kadar basite alınacak birşey değildir. Rehber Takımı, GM rütbesine kadar yükselicek bir merdivenin başlangıcıdır. Gösterdiği başarılarıyla Rehberlikten başlayan ve şuan Denetmen , Forum , Destek-İletişim Takımına yükselen bir çok arkadaşlarımız mevcuttur.
şekil 1 yukarda :) rehber olanın konuşması degişiyor kendıni birşey sanmaya başlıyolar daha dune kadar saygısız kişiler rehber olunca hemen duzelip kendini gm sanmaya başlıyor. neyse tartışmaya girmeyecegim siz boyle devam edin gm olursunuz.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

ReHaBeT yazdı:
Merhaba;

off artistliğini yesinler daha rehber olmadan önce küfür ağızdan düşmezdi ne olduda rehber olucna işler döndü vay anasını sayın seyirciler :?
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

rehber o kaadar iyiyse benim sorunumla ilgilenin 4 saat oldu üyelik al kutusunun kodları gelmedi be arkadaş
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Eski Duyurular” sayfasına dön