Ejder Asa ( ^ )

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Ejder Asa ( ^ )

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

mescan00 yazdı:merhaba arkadaslar.
ben ejder asa üretip büyücü oynamak ile , ecel uretip savascı oynamak konusunda içinden çıkılamaz bi kararsızlık içindeyim. sizinde fikirlerinizle inşallah bi karara varırım. sizce hangisini yapıyım. büyücümü savascımı. bana büyücü gibi gelio. gurup bolgelerınede girerm ejder ile ama savascıda ecelı olup surunen goruyorum. arkadaşlar bide son olarak mesela cogunluk ejder dedi benımde kafama ejder fikri agır bastı ejder malzemeleri için tecrubelı biri bana fikir vereblrmı mesela 7 gun boyunca medende otur cıkanları sat gibi veya lokman ot cek 10 k dan sat tanesini gibi yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin. . .
Öncelikle Merhaba evet doğru bir tespit yapmışsın ecel üretip çevresi olmadığı için sürenen insanlarla dolu bizim sunucudaki mısır çarşısı malesefki.Büyücü konusuna gelirsek büyücüde çevre gibi bir zorunluluğun yok ben hiç çevrem yokken bile kenandan kenana koşuyordum :) Fakat malesefki ejder asa üretilmesi biraz problem sarraf olup yer altında maden cekmeni tavsiye ederim menekşe çekmeye uğraşma günde 1 menekşe çekeceğine 15-20 adet toplam alex ve mavi çekebilirsin şansın varsa şans arttırıcıları dene derim bende işe yaradı 6menekşe 4akik 11alex 13adette mavi topaz çektim 1haftalık %60 şans arttırıcı sayesinde sen bukadar şanslı olmaya bilirsin ama sabırlı ol en nihayetinde er yada geç üretirsin sabırlı olduğun sürece ejder asanı İyi Forumlar ;)
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Arkadaşların dedikleri gibi Savaşçı karakterine Ecel Getiren üretmek için para harcama, onun yerine Ofansiv olacaksan Yücelen Halit Kafa alıp yükselt; Defansif olacaksan Farabi Plevne-Shen Kuo bir silah alıp onu yükselt.Büyücüye yüklenmeni tavsiye ediyorum, Ejder Asa'yı da en kısa zamanda üretmeni dilerim.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
mescan00
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mescan00 »

Teşkkur Ederim. Ejder İksir Cekıp Satmakta İyi Bir Fikir Aslında. Alıcı Bulurum 300 Binden Snra Çek Ve Sat. Yardımcı Olan Herkese Cok Tesekkur Ederim Tekrardan.

“Büyücü” sayfasına dön