Öncelikle Merhaba evet doğru bir tespit yapmışsın ecel üretip çevresi olmadığı için sürenen insanlarla dolu bizim sunucudaki mısır çarşısı malesefki.Büyücü konusuna gelirsek büyücüde çevre gibi bir zorunluluğun yok ben hiç çevrem yokken bile kenandan kenana koşuyordummescan00 yazdı:merhaba arkadaslar.
ben ejder asa üretip büyücü oynamak ile , ecel uretip savascı oynamak konusunda içinden çıkılamaz bi kararsızlık içindeyim. sizinde fikirlerinizle inşallah bi karara varırım. sizce hangisini yapıyım. büyücümü savascımı. bana büyücü gibi gelio. gurup bolgelerınede girerm ejder ile ama savascıda ecelı olup surunen goruyorum. arkadaşlar bide son olarak mesela cogunluk ejder dedi benımde kafama ejder fikri agır bastı ejder malzemeleri için tecrubelı biri bana fikir vereblrmı mesela 7 gun boyunca medende otur cıkanları sat gibi veya lokman ot cek 10 k dan sat tanesini gibi yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin. . .
Ejder Asa ( ^ )
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Ejder Asa ( ^ )
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Arkadaşların dedikleri gibi Savaşçı karakterine Ecel Getiren üretmek için para harcama, onun yerine Ofansiv olacaksan Yücelen Halit Kafa alıp yükselt; Defansif olacaksan Farabi Plevne-Shen Kuo bir silah alıp onu yükselt.Büyücüye yüklenmeni tavsiye ediyorum, Ejder Asa'yı da en kısa zamanda üretmeni dilerim.
2009-2013
- mescan00
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Teşkkur Ederim. Ejder İksir Cekıp Satmakta İyi Bir Fikir Aslında. Alıcı Bulurum 300 Binden Snra Çek Ve Sat. Yardımcı Olan Herkese Cok Tesekkur Ederim Tekrardan.