thebn yazdı:Daha demin Junon kestik ilkte ve ikinci denemede kesemedik üçüncüde kestik. Ben şifacıydım toplam 9 kangal 1 anka kudret iksiri ...
Ya gaffarda olsaydın.. :idea: 20den fazla ejderha içip hiç bişey alamasaydın :idea: :twisted:
thebn yazdı:Daha demin Junon kestik ilkte ve ikinci denemede kesemedik üçüncüde kestik. Ben şifacıydım toplam 9 kangal 1 anka kudret iksiri ...
Zaten arkadaşın içtiği iksir miktarını gaffarda içmesi normal de , junonda içmesi normal degil.Notr25 yazdı:thebn yazdı:Daha demin Junon kestik ilkte ve ikinci denemede kesemedik üçüncüde kestik. Ben şifacıydım toplam 9 kangal 1 anka kudret iksiri ...
Ya gaffarda olsaydın.. :idea: 20den fazla ejderha içip hiç bişey alamasaydın :idea: :twisted:
Okul numaram 694Meerlinee yazdı:Adalet meselesi değil aslında şifa kullanıyorsan kudret iksiri harcarsınbenim büyücümde 694. madalyayı kasaya attım az önce alter kolye hala duruyor çıkak diye bekliyorum
ama gel gör ki şifamın 30 madalyası yoktu fundi set tek çantadaydı.. Gar,p ama oyununun güzelliği burda çıkacak mı çıkmayacak mı bilmiyorsun bu heyecan yeter gider
Ne güzel ne güzel.x0xKaaNx0x yazdı:Okul numaram 694Meerlinee yazdı:Adalet meselesi değil aslında şifa kullanıyorsan kudret iksiri harcarsınbenim büyücümde 694. madalyayı kasaya attım az önce alter kolye hala duruyor çıkak diye bekliyorum
ama gel gör ki şifamın 30 madalyası yoktu fundi set tek çantadaydı.. Gar,p ama oyununun güzelliği burda çıkacak mı çıkmayacak mı bilmiyorsun bu heyecan yeter gider
:mrgreen: