Adalete bak ya

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Re: Adalete bak ya

Mesaj gönderen Notr25 »

thebn yazdı:Daha demin Junon kestik ilkte ve ikinci denemede kesemedik üçüncüde kestik. Ben şifacıydım toplam 9 kangal 1 anka kudret iksiri ...

Ya gaffarda olsaydın.. :idea: 20den fazla ejderha içip hiç bişey alamasaydın :idea: :twisted:
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Notr25 yazdı:
thebn yazdı:Daha demin Junon kestik ilkte ve ikinci denemede kesemedik üçüncüde kestik. Ben şifacıydım toplam 9 kangal 1 anka kudret iksiri ...

Ya gaffarda olsaydın.. :idea: 20den fazla ejderha içip hiç bişey alamasaydın :idea: :twisted:
Zaten arkadaşın içtiği iksir miktarını gaffarda içmesi normal de , junonda içmesi normal degil.
4 buyu 2 şifa girersen zaten içmemen lazım.
1 şifa 1 tank savascı 4 büyü girersen , tank savascı zindana gitmezse zaten içmez.Tank savascı zindana 1 kere giderse zaten kudreti 90 civarıdır , o 50 olana kadar tank gelir.Tank savascı ard arda 2 3 kere giderse o vakit kudret icer.

Piyasada kudret iksiri bulmak , madenini toplamak zaman ve nakit alan bi durum :) Şifacıysan kudret içersin muhakkak , hazırlıklı olmalısın lakin büyücülerin kudreti bitiyorda cimrilik ederek içmiyorlarsa sende içme.
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

Meerlinee yazdı:Adalet meselesi değil aslında şifa kullanıyorsan kudret iksiri harcarsın :) benim büyücümde 694. madalyayı kasaya attım az önce alter kolye hala duruyor çıkak diye bekliyorum :D ama gel gör ki şifamın 30 madalyası yoktu fundi set tek çantadaydı.. Gar,p ama oyununun güzelliği burda çıkacak mı çıkmayacak mı bilmiyorsun bu heyecan yeter gider :)
Okul numaram 694 :o :mrgreen:
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

x0xKaaNx0x yazdı:
Meerlinee yazdı:Adalet meselesi değil aslında şifa kullanıyorsan kudret iksiri harcarsın :) benim büyücümde 694. madalyayı kasaya attım az önce alter kolye hala duruyor çıkak diye bekliyorum :D ama gel gör ki şifamın 30 madalyası yoktu fundi set tek çantadaydı.. Gar,p ama oyununun güzelliği burda çıkacak mı çıkmayacak mı bilmiyorsun bu heyecan yeter gider :)
Okul numaram 694 :o :mrgreen:
Ne güzel ne güzel.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Junon grubunda tek şifacıysan ve Ashab'ı Keyfi'nde yoksa mutlaka kudret iksiri içmen lazım ;)
Ben Junon' dan Kıyamet setten başka bir şey alamadım. 500 'ü aşan Junondan sonra gittim Kıyamet Zırh ürettim.

xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön