LP kasmak için her ay Plus almak şart mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: LP kasmak için her ay Plus almak şart mı ?

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

PENTRAGON yazdı:
53EkSeLanS53 yazdı:
PitbuLL yazdı:Merhaba,

1 defalığa mahsus İKV Çemberlitaş Kutu aldığınızda hesabınıza Lonca Sistemi yüklenir.
Bu Lonca sistemiyle isterseniz ''süresiz'' şekilde lonca kurabilir veya bir loncaya dahil olabilirsiniz.
Lonca kurduğunuzda ya da loncaya katıldığınızda öldürmüş olduğunuz yaratığa göre size ''Lonca Puanı ve Ex vermektedir''

[İçerik Silinmiştir.] [GM]HellRiDerS
Fakat LP ve Ex'in daha fazla gelmesini istiyorsanız Dükkan'dan LP ve Ex arttırıcı ürünü alarak daha fazla LP ve Ex alabilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
''Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir'' diyorsunuz , demekki LP kasmak için plusumuzun olması gerekmiyor , ömür boyu sürecektir dediğinize göre öyle anlaşılıyor , yada LP kasmaya devam etmek için plusunuz olması gerekir diye bir cevapta vermemişsiniz , bütün herkes bu cevaba dikkatlice baksın , tekrar dikkat çekiyorum ... Soruyu ve cevabı kısaltarak dikkat çekiyorum...

Sorduğum Soru = Arkadaşın biri LP kasmak için devamlı Plusun olması şart demiş , oyundaki rehberden öğrendim demiş , LP kasmak isteyen biri her ay 12 Lira vermeye mecbur mu şimdi bu oyunda ?

Aldığım cevap = '' 49 seviyeye ulaştığınızda ex yerine sadece LP alabilirsiniz.Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir''
Böyle afilli yazınca sanki önemli bir mevkii deymişte artistlik olsun diye yazıyormuş gibi geliyor hatta öyle iş sohbetlerinde bile bu kadar samimiyet fazla siz ne içip böyle yazmaya çalışıyorsunuz anlam veremedim.
Bence anlamaman normal , anlayana kadar okuyadur yazıları baştan aşağıya , bu arada yazdığın yazılarda noktalamalara ve virgüllere dikkat edersen sevinirim , benim ne yazdığımı anlamamışsın ama , senin yazının ne başı belli ne sonu belli , yazdığını anlayabilmek için kapasitemin bayağı altına inmek zorunda kaldım , saygılarımla ;)
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Burada bahsedilen konu lonca lisansı ve lonca pasaportu içindir, modaratör arkadaşımızın yazım hatasından dolayı bu şekilde algılanmış yalnış anlaşılma için özür dileriz.

Sormuş olduğunuz soruya gelince;

Lonca Puanı kazanma tıpkı, Lonca kanalına yazabilme gibi Plus Paketin özellikleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla plus paketiniz bittiğinde Lonca Puanıda kazanamazsınız, lakin loncaya giren bir oyuncunun 3 aylık plus paketi olacağı için kısa sürede bu sıkıntıya düşmeyecektir.

Bilginize, iyi forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
WelcomeDeath
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen WelcomeDeath »

nasıl olsal lp bi işe yaramıyor kassan nolacak
Welcomedeath
Meditasyon
Resim
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

Bence anlamaman normal , anlayana kadar okuyadur yazıları baştan aşağıya , bu arada yazdığın yazılarda noktalamalara ve virgüllere dikkat edersen sevinirim , benim ne yazdığımı anlamamışsın ama , senin yazının ne başı belli ne sonu belli , yazdığını anlayabilmek için kapasitemin bayağı altına inmek zorunda kaldım , saygılarımla ;) [/quote]

Sözüm sana değil forum yetkilisi arkadaşa idi sen neden üstüne alındın onuda anlıyamadım ne kadar çok anlamsız değerler varmış şu ikv de bak sen şu ALLAH ' ın işine :)

Ayrıca baya kapasitenin altına inmişsin baksana hikaye,roman gibi her cümleye virgüller katmışsın şekil duruyor biraz daha fazla koymalıydın.Hatta araya noktalı virgül,ünlem ve soru işaretide koysaymışsın neyse böylede yazın güzel duruyor türkçe bilmiyen birisi ne kadar güzel duruyor diyerek türkçe öğrenmeye başlıyabilir sayende... :)
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Burada bahsedilen konu lonca lisansı ve lonca pasaportu içindir, modaratör arkadaşımızın yazım hatasından dolayı bu şekilde algılanmış yalnış anlaşılma için özür dileriz.

Lonca Puanı kazanma tıpkı, Lonca kanalına yazabilme gibi Plus Paketin özellikleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla plus paketiniz bittiğinde Lonca Puanıda kazanamazsınız, lakin loncaya giren bir oyuncunun 3 aylık plus paketi olacağı için kısa sürede bu sıkıntıya düşmeyecektir.

Bilginize, iyi forumlar.
3 ay plus bitince oyunu bırakalım o zaman :D Koray Bey, Allah aşkına biraz mantıklı düşünün siz bu insanlara minnet borçlusunuz o kadar para veriyoruz oyuna, ama siz minnet edeceğinize "Yediğiniz tabağa tekme atıyorsunuz." bu nasıl bir mantıkdır.Loncada herkesin 3 aylığı biterse ne olacak?Lonca sistemi diye çıkardığınız sistem resmen sömürü sistemi.Başka oyunlarda oyuncuların lonca kanalına yazabilmesi tamamen ücretsizdir.He ama siz şimdi şu sözü söyleyeceksiniz."İKV başka oyunlara benzemez kendine özgü bir tarzı vardır." :D Güldürmeyin Allah aşkına.İnsanları sinir hastası ettiniz.Yağma artırıcı alırsınız item düşmez, maden artırıcı alırsınız saf çıkmaz.Nasıl bir oyun oldu bu oyun Allah' ım?
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Bilginize, iyi forumlar.
Düzeltme için teşekkürler , şimdi size bir sorum daha olacak , şimdi Lonca sistemine girebilmek için , Çemberlitaş özel sürüm kutu alacaksınız dediniz parasını verdik aldık , şimdi benim çemberlitaş kutumdaki plusum bitince Lonca bölgesine yazabilmek için ve LP kasabilmek için tekrar plus almam gerekecek , o bitince tekrar alacam , oda bitince tekrar alacam , kısacası Lonca bölgesine yazabilmek ve LP kasabilmek için Çemberlitaş kutudaki plus bitince her ay Plus almam gerekecek , şimdi soruyorum madem plusum bitince Lonca bölgesine yazamayacağım , madem plusum bitince LP kasamayacağım , Lonca pasaportu ne işe yarar , sadece Loncalara girip çıkmaya yarayacaksa hiç bir anlamı yok , nasıl olsa plusum olmadıktan sonra Lonca bölgesine yazamıyorum LP de kasamıyorum , bir Loncaya girsem ne olur girmesem ne olur , sonuçta plusum olmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor , sizce bu etik mi ?
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

53EkSeLanS53 yazdı:Düzeltme için teşekkürler , şimdi size bir sorum daha olacak , şimdi Lonca sistemine girebilmek için , Çemberlitaş özel sürüm kutu alacaksınız dediniz parasını verdik aldık , şimdi benim çemberlitaş kutumdaki plusum bitince Lonca bölgesine yazabilmek için ve LP kasabilmek için tekrar plus almam gerekecek , o bitince tekrar alacam , oda bitince tekrar alacam , kısacası Lonca bölgesine yazabilmek ve LP kasabilmek için Çemberlitaş kutudaki plus bitince her ay Plus almam gerekecek , şimdi soruyorum madem plusum bitince Lonca bölgesine yazamayacağım , madem plusum bitince LP kasamayacağım , Lonca pasaportu ne işe yarar , sadece Loncalara girip çıkmaya yarayacaksa hiç bir anlamı yok , nasıl olsa plusum olmadıktan sonra Lonca bölgesine yazamıyorum LP de kasamıyorum , bir Loncaya girsem ne olur girmesem ne olur , sonuçta plusum olmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor , sizce bu etik mi ?
Tekrar Merhaba;

Lonca sistemi sadece lonca kanalı veya Lonca Puanı değildir, öncelikle loncanın işlevini ve lonca sistemini benimsemek gerekiyor. İleriki dönemlerde Loncada olmanın avantajlarını elbette yaşayacaksınız.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

WelcomeDeath yazdı:nasıl olsal lp bi işe yaramıyor kassan nolacak
  • Şimdilik öyle gözüküyor olabilir, ama ilerde Lonca eşyları geldiği zaman çok işe yarayacak o puanlar.
    Kim bilir o Lonca puanlarıyla nasıl güzel eşyalar alınabilecek? Çemberlitaş Kutu ile gelen 3 aylık plus paketinizi çok iyi kullanın derim.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

HellRiDerS yazdı:
53EkSeLanS53 yazdı:Düzeltme için teşekkürler , şimdi size bir sorum daha olacak , şimdi Lonca sistemine girebilmek için , Çemberlitaş özel sürüm kutu alacaksınız dediniz parasını verdik aldık , şimdi benim çemberlitaş kutumdaki plusum bitince Lonca bölgesine yazabilmek için ve LP kasabilmek için tekrar plus almam gerekecek , o bitince tekrar alacam , oda bitince tekrar alacam , kısacası Lonca bölgesine yazabilmek ve LP kasabilmek için Çemberlitaş kutudaki plus bitince her ay Plus almam gerekecek , şimdi soruyorum madem plusum bitince Lonca bölgesine yazamayacağım , madem plusum bitince LP kasamayacağım , Lonca pasaportu ne işe yarar , sadece Loncalara girip çıkmaya yarayacaksa hiç bir anlamı yok , nasıl olsa plusum olmadıktan sonra Lonca bölgesine yazamıyorum LP de kasamıyorum , bir Loncaya girsem ne olur girmesem ne olur , sonuçta plusum olmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor , sizce bu etik mi ?
Tekrar Merhaba;

Lonca sistemi sadece lonca kanalı veya Lonca Puanı değildir, öncelikle loncanın işlevini ve lonca sistemini benimsemek gerekiyor. İleriki dönemlerde Loncada olmanın avantajlarını elbette yaşayacaksınız.

İyi Forumlar.
Cevap için teşekkürler , Lonca bölgesine yazamamayı anlıyorum , sonuçta özel bölgelere yazabilmek için plus gerekiyor , ama şunu bir türlü anlamıyorum , pasaport alıyorum , bir Loncaya giriyorum , plusum biterse LP kasamıyorum , ama Loncada durmaya devam ediyorum , LP kasabilmek için devamlı plusum olması gerekiyor , LP kasma neden plusla alakalı onu anlayamıyorum ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön