LP kasmak için her ay Plus almak şart mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

LP kasmak için her ay Plus almak şart mı ?

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Arkadaşın biri ''İnsanların Cebine Göz Dikmek!'' diye bir başlık açmış ve LP kasmak için devamlı Plusun olması şart demiş , oyundaki rehberden öğrendim demiş , başlığı eleştiri içerdiği için anında kapatılmış tabiki tartışmaya dönüştü bahanesiyle , bazı başlıkları görüyoruz ki tartışmanın kralı oluyor kapatılmıyor , neyse ben asıl mevzuya geleyim , LP kasmak isteyen biri her ay 12 Lira vermeye mecbur mu şimdi bu oyunda ?
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: LP kasmak için her ay Plus almak şart mı ?

Mesaj gönderen JackGhosen »

Evet
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Bu oyunun Sonu Kötü...Benden Söylemesi.
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

Tranier cikmadigi surece evet :)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

Kable yazdı:Tranier cikmadigi surece evet :)
Hayırdır Cıkıcakmı :twisted: :roll:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

1 defalığa mahsus İKV Çemberlitaş Kutu aldığınızda hesabınıza Lonca Sistemi yüklenir.
Bu Lonca sistemiyle isterseniz ''süresiz'' şekilde lonca kurabilir veya bir loncaya dahil olabilirsiniz.
Lonca kurduğunuzda ya da loncaya katıldığınızda öldürmüş olduğunuz yaratığa göre size ''Lonca Puanı ve Ex vermektedir''

[İçerik Silinmiştir.] [GM]HellRiDerS
Fakat LP ve Ex'in daha fazla gelmesini istiyorsanız Dükkan'dan LP ve Ex arttırıcı ürünü alarak daha fazla LP ve Ex alabilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

53EkSeLanS53 yazdı:Arkadaşın biri ''İnsanların Cebine Göz Dikmek!'' diye bir başlık açmış ve LP kasmak için devamlı Plusun olması şart demiş , oyundaki rehberden öğrendim demiş , başlığı eleştiri içerdiği için anında kapatılmış tabiki tartışmaya dönüştü bahanesiyle , bazı başlıkları görüyoruz ki tartışmanın kralı oluyor kapatılmıyor , neyse ben asıl mevzuya geleyim , LP kasmak isteyen biri her ay 12 Lira vermeye mecbur mu şimdi bu oyunda ?
PitbuLL yazdı:Merhaba,

1 defalığa mahsus İKV Çemberlitaş Kutu aldığınızda hesabınıza Lonca Sistemi yüklenir.
Bu Lonca sistemiyle isterseniz ''süresiz'' şekilde lonca kurabilir veya bir loncaya dahil olabilirsiniz.
Lonca kurduğunuzda ya da loncaya katıldığınızda öldürmüş olduğunuz yaratığa göre size ''Lonca Puanı ve Ex vermektedir''

Fakat LP ve Ex'in daha fazla gelmesini istiyorsanız Dükkan'dan LP ve Ex arttırıcı ürünü alarak daha fazla LP ve Ex alabilirsiniz.

Pardonda ne alakası var ? Adam demiş ki plus bitince LP gelmeyecek mi siz hala işi dolandırıp konu değiştirme derdindesiniz.Heralde Copy-Paste yi yanlış yerde yaptınız ?

Biraz açıklayıcı olunuz.
"Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir."
Yani plus bitse de LP gelecek mi?
Doğrudan cevap verme gibi bir huyunuz yok malesef işiniz kafa karıştırmak.
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NATHAN »

Fahrenheit yazdı:Pardonda ne alakası var ? Adam demiş ki plus bitince LP gelmeyecek mi siz hala işi dolandırıp konu değiştirme derdindesiniz.Heralde Copy-Paste yi yanlış yerde yaptınız ?

Biraz açıklayıcı olunuz.
"Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir."
Yani plus bitse de LP gelecek mi?
Doğrudan cevap verme gibi bir huyunuz yok malesef işiniz kafa karıştırmak.

Ancak 49 seviyeye ulaştığınızda ex yerine sadece LP alabilirsiniz.
Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir.

Altı çizili yerler.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

''Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir'' diyorsunuz , demekki LP kasmak için plusumuzun olması gerekmiyor , ömür boyu sürecektir dediğinize göre öyle anlaşılıyor , yada LP kasmaya devam etmek için plusunuz olması gerekir diye bir cevapta vermemişsiniz , bütün herkes bu cevaba dikkatlice baksın , tekrar dikkat çekiyorum ... Soruyu ve cevabı kısaltarak dikkat çekiyorum...

Sorduğum Soru = Arkadaşın biri LP kasmak için devamlı Plusun olması şart demiş , oyundaki rehberden öğrendim demiş , LP kasmak isteyen biri her ay 12 Lira vermeye mecbur mu şimdi bu oyunda ?

Aldığım cevap = '' 49 seviyeye ulaştığınızda ex yerine sadece LP alabilirsiniz.Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir''
PENTRAGON
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PENTRAGON »

53EkSeLanS53 yazdı:

''Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir'' diyorsunuz , demekki LP kasmak için plusumuzun olması gerekmiyor , ömür boyu sürecektir dediğinize göre öyle anlaşılıyor , yada LP kasmaya devam etmek için plusunuz olması gerekir diye bir cevapta vermemişsiniz , bütün herkes bu cevaba dikkatlice baksın , tekrar dikkat çekiyorum ... Soruyu ve cevabı kısaltarak dikkat çekiyorum...

Sorduğum Soru = Arkadaşın biri LP kasmak için devamlı Plusun olması şart demiş , oyundaki rehberden öğrendim demiş , LP kasmak isteyen biri her ay 12 Lira vermeye mecbur mu şimdi bu oyunda ?

Aldığım cevap = '' 49 seviyeye ulaştığınızda ex yerine sadece LP alabilirsiniz.Bu özellik karakterinizde ömür boyu sürecektir''
Böyle afilli yazınca sanki önemli bir mevkii deymişte artistlik olsun diye yazıyormuş gibi geliyor hatta öyle iş sohbetlerinde bile bu kadar samimiyet fazla siz ne içip böyle yazmaya çalışıyorsunuz anlam veremedim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön