Ecel Getiren ve Latif

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ecel Getiren ve Latif

Mesaj gönderen nabuforum »

Zamanında bu konuyu açtım ve üzerinde baya bi tartışma yürüttüm.İnanmayanlar için resim de koymuştum. Sanırım Ocipres isimli arkadaşın konusuydu. Kullanın veya kullanmayın ama sadece ecel getiren için yorum yapayım tekrar.
Vuruşları gerçekten çok düşük ve ıska geçiyor. Oyuna getirmişsiniz ecel getiren tamam iyi güzelde kritik vurmadıktan sonra ne anlamı var. Eskiden kütük yaranları oyundan kaldırdınız ama elinde reçetesi olan ondan kazandı.Kütük yaranlar ne için tercih edildi, vurdummu yeri göğü inletirdi.26 level eski arkadaşları kütük yaran üzeri alman olan savaşçı kritik ile 10 bin rahat vururdu. Şimdi ise normal vuruşu 4 bin olan kafa koparan ve balyoz-üzeri yücelen olan bir savaşçı için söylüyorum- kritiği ise 5000 veya 5500.Kritik çarpanı *2 diyor 2 katı vurması gerekirken 5500.Demek istediğim sorunları bir türlü ortadan kaldıramıyorsunuz. kütük reçetelerini sözde sildiniz ama onun gibi bir silah ikv tarihinde daha gelmedi.
Şifacıya büyücüye kritik atması oyunu oyun yapanlardan biriydi. Şu anki şaheser silahların tüm ikv çapında araştırma yapın memnun kalan kaç kişi var acaba.Bir elin parmaklarını geçermi acep :?:
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

ejder asanın durumu da iç açıcı değil.
yeteneklerde yapılan son iyileştirme ile büyü hasarlarının %25 artırılmış olması sizi yanılgıya düşürmesin.
büyü hasarları zaten arttı, ejder asanın buna katkısı hala düşük.
ejder asa'nın kudret yenilemesi hariç (oda Anka'nın yanında solda sıfır) diğer özellikleri çok da lazım değil.
ejder asanın büyü kritik hasarı ile Cevriye efsununun büyü kritik hasarı arasında yarım puan oynuyor olması bile komik bi durum.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

gm ler su ecel ve latıfın yerını kafa koparan ve balyozla degıstırsek
daha guzel olucak sanırım sadece hasarları degısse yeter
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
ASKUPA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ASKUPA »

Firelife yazdı:Haklısın, ilk olarak millet özellikle savaşçılar şaheserler için heyecanlandı biran önce üretmek için ama üretim boşuna para kaybı oldu ecel ve latif için, yücelen+halit osmiridyum kafa koparanın vuruşu daha iyiydi doğal olarak herkes hayal kırıklığına uğradı ama ejder asayı ben beğendim büyücüler için iyi bir asa artık savaşçılar büyücüleri kesemicek gibi bir hal var ortada...

Merhaba '

Bencede bu Arkdaşımıza katılıyorum..
Resim

KAYİİ KAİİ ASKUPA İNFAZTEAMqMüDüR ENFORComontKAYİİ

EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEGİŞTİRİR...

İNFAZ-TEAM 2007 - 2011
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

YALNIZALPEREN yazdı:Arkadaşlar sizlere katılmamak elde değil.

Gm ve developerler, bildiğiniz yatağan da seri ve ecel getiren kadar vuruyor. öyleyse yatağan da kafa koparandan iyi size göre!! Oyundaki piyasadan hiç haberdar değilsiniz heralde. Yücelen tek item yatağan 500bin Yücelen tek item kafa koparan 35milyon! Demek ki oyuncular sizin gibi düşünmüyor.

Şaheser silah yapıyorsanız bunun hakkını vermek gerek!
İnsanlar bu silahı üretebilmek için aylarını verdi materyal hazırladı ve 8 ay bekledi (hidra pençesi için). Siz ne verdiniz bize (ikv severlere) yatağan kadar vuran bir silah!!!
Oyunda kısas daha yüksek vurmaktır, oyun yapımcıları bunu görmezlikten gelmemelisiniz.
Ecel getirenin, Kafa koparanı ezdiğini söylüyor gm ve dev bunu ecel getireni kullanan bu kadar kişi göremedi.
Ecel getireni buz büyücüsünde denedimiz mi sayın gm ve dev ler? nasıl ezici bir şekilde üstün geldiğini çok merak ediyoruz.
Eğer bir silaha Şaheser diyorsanız bu en iyisi olmalıdır ve yüksek vurmalıdır. sanki şaka gibi 1500 vuruyor.
Bizim için (ikv severler) şahaser, herhangi bir silahtan YÜKSEK ve SERİ vurandır.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Karabela
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Karabela »

bIRAK ABİ BU ZAMANA KADAR HEP SAVAŞCILAR GÜÇLÜ OLDU BİRAZDA ONLAR DÜŞSÜN BU SEVİYELERE :D İLK YER ALTI GELDİĞİNDE REÇETEDEN ANLAMIŞTIM SATEN İŞE YARAMICANI SİLAH HASARI DÜŞÜKTÜ SATEN ;) KRİTİK ÇARPANI YÜKSEK AMA NE YAZAR :D BIRAK KALSIN İLK BAŞTA YAPCAKLARDI O İŞİ ...!
Lokmanxhekim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lokmanxhekim »

fenomen yazdı:gm ler su ecel ve latıfın yerını kafa koparan ve balyozla degıstırsek
daha guzel olucak sanırım sadece hasarları degısse yeter
istediin oldu yer edeiştirmişler gibi oldu :):)
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

NE oldu ya emekleriniz boşa mı gitti gençler o kadar uğraştınız ecel getiren ile asa için ne hidralar kestiniz şu oyunda en güçlü ola bilmek için ne hırsızlıklar yapıldı bu oyunda ne haksızlıklar yapıldı bu oyunda kp için ama inş emeğiniz boşa gitmezde bu oyunda artık olması gereken en üst seviyede güçlü olursunuz inş görüyorum ki herkez çabalıyo bazı şeyler için sanırım yönetim de bunu göz ardı etmicektir emeğe saygı emeğe yazık olmasın diye bu durumdan RAHATSIZ OLANLAR bi anket ve sayfa yapın gereken ilgili olanlara iletin dileğinize kavuşun... ;)
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön