lBlackDeathl yazdı:Sen kızsın değilsin muhabbetlerine hiç girmesek?raporsuzdely yazdı:Kusura bakma ama ben senin KIZ olduğuna pek inanamıyorum :?hallelujah yazdı:İtemlerini sat gider ayakParasınıda ver
Şaka bir yana İKV'nin bir neferi daha eksiliyor. Üzüldüm. Umarım realde mutlu olursun. Hoşçakal. Olacaklar sensiz olsun.
OYUNU BIRAKIYORUM HERKEZE İYİ OYUNLAR
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İnception
Re: OYUNU BIRAKIYORUM HERKEZE İYİ OYUNLAR
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
İnanmıyorsan gel Zonguldak'a gör. Öyle Fake'liklerle işim olmaz. Fake'lerle de işim olmaz. çağımız teknolojisi ilerledi ama ders çalışmak ve oyun oynamaktan o kadar takip edebilmiş değilim. Yani ben sesimi robota çeviremiyorum.raporsuzdely yazdı:Çağ öyle değiştiki ben skypedeki sesimi robota bile çeviriyorum hatta buna gülmekten oyun oynayamanlarda oldu skypede herşey orayla bitmiyor biri daha vardı böle arkadaşı yedi bitirdi skype sorun deelhallelujah yazdı:inanmıyorsan gel skype'ye. Kimseden korkmuyorum gayet de kızım.raporsuzdely yazdı:Kusura bakma ama ben senin KIZ olduğuna pek inanamıyorum :?hallelujah yazdı:İtemlerini sat gider ayakParasınıda ver
Şaka bir yana İKV'nin bir neferi daha eksiliyor. Üzüldüm. Umarım realde mutlu olursun. Hoşçakal. Olacaklar sensiz olsun.
tamam kızım dıyorsan odur bişi dıyemem ama tavırların bıraz çağımızda çok olan fake tipleri anımsatıyor
![]()
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Konu farklı bir amaç için açılmış gibi?raporsuzdely yazdı:lBlackDeathl yazdı:Sen kızsın değilsin muhabbetlerine hiç girmesek?raporsuzdely yazdı:Kusura bakma ama ben senin KIZ olduğuna pek inanamıyorum :?hallelujah yazdı:İtemlerini sat gider ayakParasınıda ver
Niçin 2. madde gereğince kitlerler diemi
![]()