Yeni bir yıla girdik diye insanların sevinmesi , eğlenmesi neresi günah bana bunu açıkla ?ottomanempire yazdı:Onun günahları Onu ilgilendirir. Ancak bir günah karşısında, hele ki böyle topluca işlenen günahlar söz konusu olunca, bilmeyen Müslümanlar'ı uyarmak ve bilgilendirmek her Müslüman'ın üzerine farz-ı ayndır. Burada kimsenin beyin yıkadığını göremedim...WHiTexDeWiL yazdı:Etekli mümkünse sen girme 2012 ye 2011 de kalKendi günahlarını bitirdin yok neymiş müslümanların yıl başı kutlaması günahmış
Artık vatan , millet , din gibi kutsal değerleri kullanarak insanların beynini yıkamaktan vazgeç.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
İlgili madde gereği konunun kapatılmasını rica ediyorum.
Keyifli forumlar.
1 Ocak
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: 1 Ocak
kimin beyni yıkandığı çok belli oluyor laflarımı kişisel algılama
böyle bir konunun buraya çekilmeside ilginç gerçekten
böyle bir konunun buraya çekilmeside ilginç gerçekten
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.