Merhaba,
İKV için hayırlı olmasını dilerim.
Zsert
*****MALAZGİRT Loncası*****
Re: *****MALAZGİRT Loncası*****

Zsert / Ölümsüzkalp / Arslanbüyü
Selamlar
İkv 'de değer verdiğim nadide insanlardan ibrahim kardeşime öncelikle sevgiler..
Şöyle bir baktığımda genel olarak çok düzgün insanlar göze çarpmakta heleki başta ibrahim ( Binyetmiştir ) kardeşim varsa
Allahım yolunuzu açık etsin .. baş koyduğunuz bu yolda sizlere başarı ve bolca sabır diliyorum dostlar.
Her zaman yanınızdayız gönülden sevgiler hayırlı olsun tekrardan ..
İkv 'de değer verdiğim nadide insanlardan ibrahim kardeşime öncelikle sevgiler..
Şöyle bir baktığımda genel olarak çok düzgün insanlar göze çarpmakta heleki başta ibrahim ( Binyetmiştir ) kardeşim varsa
Allahım yolunuzu açık etsin .. baş koyduğunuz bu yolda sizlere başarı ve bolca sabır diliyorum dostlar.
Her zaman yanınızdayız gönülden sevgiler hayırlı olsun tekrardan ..

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Loncanız hayırlı olsun. bu arada oyuna ilk başladığımda 1-2 ay içerisinde geliceği söylenen ve ben oyundaki 2. seni geride bırtaktığım halde gelmeyen lonca sistemini artık getiririn lütfen............
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
Arkadaşlar, Hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Loncaya katılma isteğinizi gerek özel gerek forum kanalından ilettiniz iletiyorsunuz. Eksik olmayın Loncamızı hep beraber var etmek için, bu oyunda bende varım diyebilmek için, taşın altına elini koyanlardan olabilmek için, sadece Türkiye değil dünya çapında oynanan bir oyunun saygıdeğer Lonca mensupları olmak için, TEMİZ bir İstanbul Kıyamet Vakti için MALAZGİRT Loncası Daima Hazır.
Allah utandırmasın..
Allah utandırmasın..

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Çıktığınız Bu yolda Tarafımca Hep Destek Tam destek,Gerçi Söylememe bile gerek yok ama..Herşeyin Hayırlısı Ve En iyisi olması dileklerle..
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Seyri Beka
Loncanız Hayırlı olsun Mert abi inş herşey istediginiz gibi olur..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

-
- Acemi Savaşçı
MERHABALAR ÖNCELİKLE MALAZGİRT LONCAMIZ HAKKINDA SAMİMİ GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞAN TÜM KARDEŞLERİME TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİR VE ÖDERİM:=) DİĞER LONCALARDAKİ KARDEŞLERİMEDE SONSUZ BAŞARILAR DİLİYORUM.MALAZGİRT LONCAMIZA KATILAN,KATILMAYAN TÜM OYUNCULARA SELAMLAR...... GLADIATOR
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar merhaba ..
Ben Malazgirt Lonca sına katılalı bırkac gün oldu ve ilk katıldığım akşam İbrahim Kardeşim ile çok güzel bir muhabbetten sonra Mert abi ile tanıştım ve beni aralarına kabul ettiler kendilerine teşekür ediyorum.Katılmam sırasında Malazgirt Loncası ilkelerine uyacak şekilde aynen uygulamaları var ve beni inanılmaz mutlu etti çünkü İ.K.V nin Eminönü nün gerçekten şöyle bir silekelenmeye ihtiyacı var böyle seviyeli kendini ve arkadaşlarını bilen loncalar var oldukça dışarıda kalanlar (hepsi değil) mutlaka aynı ilkeleri ya paylaşak kadar düzelecekler yada oyun içerisinde kaybolup gidecekler.Bunun yanı sıra birkaç gün içerisinde sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bana tüm lonca üyeleri yardım etti Malazgirt loncasında olmaktan dolayı son derece mutluyum.
Teşekkür etmek istedim
Ben Malazgirt Lonca sına katılalı bırkac gün oldu ve ilk katıldığım akşam İbrahim Kardeşim ile çok güzel bir muhabbetten sonra Mert abi ile tanıştım ve beni aralarına kabul ettiler kendilerine teşekür ediyorum.Katılmam sırasında Malazgirt Loncası ilkelerine uyacak şekilde aynen uygulamaları var ve beni inanılmaz mutlu etti çünkü İ.K.V nin Eminönü nün gerçekten şöyle bir silekelenmeye ihtiyacı var böyle seviyeli kendini ve arkadaşlarını bilen loncalar var oldukça dışarıda kalanlar (hepsi değil) mutlaka aynı ilkeleri ya paylaşak kadar düzelecekler yada oyun içerisinde kaybolup gidecekler.Bunun yanı sıra birkaç gün içerisinde sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bana tüm lonca üyeleri yardım etti Malazgirt loncasında olmaktan dolayı son derece mutluyum.
Teşekkür etmek istedim
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Yorumları ile sayfamıza değer katan tüm abilerim ve can arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. daha gereçekleştirmeyi düşündüğüm bazı projeler var ama Loncaların Liderleri ile görüşmem gerekiyor. Bizi izlemeye devam edin
..

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)