*****MALAZGİRT Loncası*****

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Zsert
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: *****MALAZGİRT Loncası*****

Mesaj gönderen Zsert »

Merhaba,

İKV için hayırlı olmasını dilerim.

Zsert
Resim

Zsert / Ölümsüzkalp / Arslanbüyü
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Urukhai »

Selamlar

İkv 'de değer verdiğim nadide insanlardan ibrahim kardeşime öncelikle sevgiler..

Şöyle bir baktığımda genel olarak çok düzgün insanlar göze çarpmakta heleki başta ibrahim ( Binyetmiştir ) kardeşim varsa
Allahım yolunuzu açık etsin .. baş koyduğunuz bu yolda sizlere başarı ve bolca sabır diliyorum dostlar.
Her zaman yanınızdayız gönülden sevgiler hayırlı olsun tekrardan ..
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Loncanız hayırlı olsun. bu arada oyuna ilk başladığımda 1-2 ay içerisinde geliceği söylenen ve ben oyundaki 2. seni geride bırtaktığım halde gelmeyen lonca sistemini artık getiririn lütfen............
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Arkadaşlar, Hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Loncaya katılma isteğinizi gerek özel gerek forum kanalından ilettiniz iletiyorsunuz. Eksik olmayın Loncamızı hep beraber var etmek için, bu oyunda bende varım diyebilmek için, taşın altına elini koyanlardan olabilmek için, sadece Türkiye değil dünya çapında oynanan bir oyunun saygıdeğer Lonca mensupları olmak için, TEMİZ bir İstanbul Kıyamet Vakti için MALAZGİRT Loncası Daima Hazır.

Allah utandırmasın..
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
DoCToRXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DoCToRXxX »

Çıktığınız Bu yolda Tarafımca Hep Destek Tam destek,Gerçi Söylememe bile gerek yok ama..Herşeyin Hayırlısı Ve En iyisi olması dileklerle..

Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen basshunter09 »

Loncanız Hayırlı olsun Mert abi inş herşey istediginiz gibi olur..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim
akifalsahin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen akifalsahin »

MERHABALAR ÖNCELİKLE MALAZGİRT LONCAMIZ HAKKINDA SAMİMİ GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞAN TÜM KARDEŞLERİME TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİR VE ÖDERİM:=) DİĞER LONCALARDAKİ KARDEŞLERİMEDE SONSUZ BAŞARILAR DİLİYORUM.MALAZGİRT LONCAMIZA KATILAN,KATILMAYAN TÜM OYUNCULARA SELAMLAR...... GLADIATOR
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Arkadaşlar merhaba ..

Ben Malazgirt Lonca sına katılalı bırkac gün oldu ve ilk katıldığım akşam İbrahim Kardeşim ile çok güzel bir muhabbetten sonra Mert abi ile tanıştım ve beni aralarına kabul ettiler kendilerine teşekür ediyorum.Katılmam sırasında Malazgirt Loncası ilkelerine uyacak şekilde aynen uygulamaları var ve beni inanılmaz mutlu etti çünkü İ.K.V nin Eminönü nün gerçekten şöyle bir silekelenmeye ihtiyacı var böyle seviyeli kendini ve arkadaşlarını bilen loncalar var oldukça dışarıda kalanlar (hepsi değil) mutlaka aynı ilkeleri ya paylaşak kadar düzelecekler yada oyun içerisinde kaybolup gidecekler.Bunun yanı sıra birkaç gün içerisinde sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bana tüm lonca üyeleri yardım etti Malazgirt loncasında olmaktan dolayı son derece mutluyum.

Teşekkür etmek istedim
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Yorumları ile sayfamıza değer katan tüm abilerim ve can arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. daha gereçekleştirmeyi düşündüğüm bazı projeler var ama Loncaların Liderleri ile görüşmem gerekiyor. Bizi izlemeye devam edin ;) ..
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
SuperMan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SuperMan »

...

“Genel Sohbet” sayfasına dön