Fısılda Klan Bölge TİCARET
Re: Fısılda Klan Bölge TİCARET
Valla 5 dakikamızı ayırmayalım Destek mesaj bombardıanı altında kalmış e-posta kutularında kaybolmuşlar onlarda bir care bulmak için uğraşıyorlar işlerini zorlaştırmayalım yükleri hafiflesin kim vurduya gider atarsan.
A R Z L O D O S
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ne yapsak peki ?ARZLODOS yazdı:Valla 5 dakikamızı ayırmayalım Destek mesaj bombardıanı altında kalmış e-posta kutularında kaybolmuşlar onlarda bir care bulmak için uğraşıyorlar işlerini zorlaştırmayalım yükleri hafiflesin kim vurduya gider atarsan.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
[Ticaret Kanalına Yazma]
Aylık 990 Akçe
Dükkanda sizi bekliyor...
Şeklinde bir cevap alabilirsiniz
Ne istediğinize dikkat edin :shock: ...
Aylık 990 Akçe
Dükkanda sizi bekliyor...
Şeklinde bir cevap alabilirsiniz
Ne istediğinize dikkat edin :shock: ...
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: ALTINORDU
Selamlar,
Önerilere bakıldıkça çok fazla öneri sunulduğunu gördüm. Ticaret kanalının olması bence gerekli değil. Neden diye soracak olursanız; İtem(efsun) desen zaten Sığınak,Migrat,Çemberlitaş grup bölgelerinden veriyor, şaheser desen üretilip aktarılmıyor.
Geriye kalan ufak tefek şeyler ise yani maden ve aktarılmayan itemler ki bunlar eskiye nazaran baya azaldı karaktere bağlanan itemler yüzünden.
Bu yüzden ticaret kanalı bana göre gereksiz bir yenılık olur diye düşünüyorum.
Önerilere bakıldıkça çok fazla öneri sunulduğunu gördüm. Ticaret kanalının olması bence gerekli değil. Neden diye soracak olursanız; İtem(efsun) desen zaten Sığınak,Migrat,Çemberlitaş grup bölgelerinden veriyor, şaheser desen üretilip aktarılmıyor.
Geriye kalan ufak tefek şeyler ise yani maden ve aktarılmayan itemler ki bunlar eskiye nazaran baya azaldı karaktere bağlanan itemler yüzünden.
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
Bence knight daki gibi herkes kendi dükkanını kendi kurmalı , birşey satmak için devamlı pc başında duracak halimiz yok , dükkanı açıp satacaklarımızın fiyatını belirleyip belli bir yere çarımızı bırakabilmeliyiz , isteyen gelir bakar fiyatını beğenirse çeker alır eşyayı , ikv deki sistem tamamen saçmalık , millet klandan birşeyler yansıtıyor , işime yarayan bir takı mesela , adama pm atabilmek için didinip duruyorum , devamlı yazılar kayıyor yukarı doğru , olur olmaz millet sohbetini klanda yapar , biribirne klanda gider yapar , yok sen adres verde şura gelde gelmezsen şöylede böylede , ohoooo nasıl alacaz biz istedikelrimizi , fısıldadan adam bulmakta işkence zaten , artık bu kendi dükkanını kurma sistemi gelsin , kaç akçeyse verecem kardeşim , zaten akçesiz yellenmek bile haram oldu oyunda , onuda getirin kaç akçeyse alalım.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
+153EkSeLanS53 yazdı:Bence knight daki gibi herkes kendi dükkanını kendi kurmalı , birşey satmak için devamlı pc başında duracak halimiz yok , dükkanı açıp satacaklarımızın fiyatını belirleyip belli bir yere çarımızı bırakabilmeliyiz , isteyen gelir bakar fiyatını beğenirse çeker alır eşyayı , ikv deki sistem tamamen saçmalık , millet klandan birşeyler yansıtıyor , işime yarayan bir takı mesela , adama pm atabilmek için didinip duruyorum , devamlı yazılar kayıyor yukarı doğru , olur olmaz millet sohbetini klanda yapar , biribirne klanda gider yapar , yok sen adres verde şura gelde gelmezsen şöylede böylede , ohoooo nasıl alacaz biz istedikelrimizi , fısıldadan adam bulmakta işkence zaten , artık bu kendi dükkanını kurma sistemi gelsin , kaç akçeyse verecem kardeşim , zaten akçesiz yellenmek bile haram oldu oyunda , onuda getirin kaç akçeyse alalım.
yeterki bu herkesin kendi açabileceği pazar gelsin kaç akçeyse verirriz .
- Comader
- FareAdam Düşmanı

Herkesin mor turuncu eşyaları yok ki,hem olsa bile üretimleri de var oyunda ticaret kanalının gerekliliği tartışılmaz.bilall yazdı:Selamlar,
Evet haklısın şu anki sistem zor,eskiden az oyuncu varken problem değildi ama gelişen oyunun,değişen oyuncu taleplerine de cevap vermesi gerekiyor artık.Ticaret kanalında gereksiz yazılar ve yansıtmalar olmayacağından iletişim kurmakta zorluk çekilmeyecek.Ama pazar sistemi olursa zaten günümüzde bile lag yapıp kasan oyun iyice çekilmez hale gelir.53EkSeLanS53 yazdı:Bence knight daki gibi herkes kendi dükkanını kendi kurmalı , birşey satmak için devamlı pc başında duracak halimiz yok , dükkanı açıp satacaklarımızın fiyatını belirleyip belli bir yere çarımızı bırakabilmeliyiz , isteyen gelir bakar fiyatını beğenirse çeker alır eşyayı , ikv deki sistem tamamen saçmalık , millet klandan birşeyler yansıtıyor , işime yarayan bir takı mesela , adama pm atabilmek için didinip duruyorum , devamlı yazılar kayıyor yukarı doğru , olur olmaz millet sohbetini klanda yapar , biribirne klanda gider yapar , yok sen adres verde şura gelde gelmezsen şöylede böylede , ohoooo nasıl alacaz biz istedikelrimizi , fısıldadan adam bulmakta işkence zaten , artık bu kendi dükkanını kurma sistemi gelsin , kaç akçeyse verecem kardeşim , zaten akçesiz yellenmek bile haram oldu oyunda , onuda getirin kaç akçeyse alalım.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Bu daha mantıklı pankuşlar :shock:adresbu yazdı:+153EkSeLanS53 yazdı:Bence knight daki gibi herkes kendi dükkanını kendi kurmalı , birşey satmak için devamlı pc başında duracak halimiz yok , dükkanı açıp satacaklarımızın fiyatını belirleyip belli bir yere çarımızı bırakabilmeliyiz , isteyen gelir bakar fiyatını beğenirse çeker alır eşyayı , ikv deki sistem tamamen saçmalık , millet klandan birşeyler yansıtıyor , işime yarayan bir takı mesela , adama pm atabilmek için didinip duruyorum , devamlı yazılar kayıyor yukarı doğru , olur olmaz millet sohbetini klanda yapar , biribirne klanda gider yapar , yok sen adres verde şura gelde gelmezsen şöylede böylede , ohoooo nasıl alacaz biz istedikelrimizi , fısıldadan adam bulmakta işkence zaten , artık bu kendi dükkanını kurma sistemi gelsin , kaç akçeyse verecem kardeşim , zaten akçesiz yellenmek bile haram oldu oyunda , onuda getirin kaç akçeyse alalım.
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Bir ticaret pazarı gelsinde nasıl gelirse gelsin İKV dükkanı varsa Karakter dükkanı neden olmasında.Zodiac1 yazdı:Bu daha mantıklı pankuşlar :shock:adresbu yazdı:+153EkSeLanS53 yazdı:Bence knight daki gibi herkes kendi dükkanını kendi kurmalı , birşey satmak için devamlı pc başında duracak halimiz yok , dükkanı açıp satacaklarımızın fiyatını belirleyip belli bir yere çarımızı bırakabilmeliyiz , isteyen gelir bakar fiyatını beğenirse çeker alır eşyayı , ikv deki sistem tamamen saçmalık , millet klandan birşeyler yansıtıyor , işime yarayan bir takı mesela , adama pm atabilmek için didinip duruyorum , devamlı yazılar kayıyor yukarı doğru , olur olmaz millet sohbetini klanda yapar , biribirne klanda gider yapar , yok sen adres verde şura gelde gelmezsen şöylede böylede , ohoooo nasıl alacaz biz istedikelrimizi , fısıldadan adam bulmakta işkence zaten , artık bu kendi dükkanını kurma sistemi gelsin , kaç akçeyse verecem kardeşim , zaten akçesiz yellenmek bile haram oldu oyunda , onuda getirin kaç akçeyse alalım.
Elimde 33 level Ceket var eski sermen usulu cat cut oyuna yeni başlıyanlar için super bir item ama dedğin gibi klandanyansıtyon kaç para takas varmı su varmı yok beilmem ne verecegide 1 m bunun için ömrümü yiyorlar.
Sonra satmıyorum kaybol deyincede sövüyor.
Ver dükkana alırsan al almassan alma dükkana sövsüm dimi.
Suan elimde 8 takım max urban var 2 takım eski var satmaya üşeniyom dediğin gibi olursa cebim biraz harçlık görür.
A R Z L O D O S
Harika bir öneri tebrikler YÖNETİCİLER LÜTFEN DİKKATE ALSIN + akçe ile olmasın lonca gibi valla artık bırakırım yani.
/Ta (ticaret arz)
/Tl (ticaret lodos)
gibi olabilirim sadece benim fikrim.
/Ta (ticaret arz)
/Tl (ticaret lodos)
gibi olabilirim sadece benim fikrim.