Fısılda Klan Bölge TİCARET

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Fısılda Klan Bölge TİCARET

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Valla 5 dakikamızı ayırmayalım Destek mesaj bombardıanı altında kalmış e-posta kutularında kaybolmuşlar onlarda bir care bulmak için uğraşıyorlar işlerini zorlaştırmayalım yükleri hafiflesin kim vurduya gider atarsan.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

ARZLODOS yazdı:Valla 5 dakikamızı ayırmayalım Destek mesaj bombardıanı altında kalmış e-posta kutularında kaybolmuşlar onlarda bir care bulmak için uğraşıyorlar işlerini zorlaştırmayalım yükleri hafiflesin kim vurduya gider atarsan.
Ne yapsak peki ?
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

[Ticaret Kanalına Yazma]
Aylık 990 Akçe
Dükkanda sizi bekliyor...

Şeklinde bir cevap alabilirsiniz :o
Ne istediğinize dikkat edin :shock: ...
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Selamlar,

Önerilere bakıldıkça çok fazla öneri sunulduğunu gördüm. Ticaret kanalının olması bence gerekli değil. Neden diye soracak olursanız; İtem(efsun) desen zaten Sığınak,Migrat,Çemberlitaş grup bölgelerinden veriyor, şaheser desen üretilip aktarılmıyor.
Geriye kalan ufak tefek şeyler ise yani maden ve aktarılmayan itemler ki bunlar eskiye nazaran baya azaldı karaktere bağlanan itemler yüzünden.
Bu yüzden ticaret kanalı bana göre gereksiz bir yenılık olur diye düşünüyorum.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Bence knight daki gibi herkes kendi dükkanını kendi kurmalı , birşey satmak için devamlı pc başında duracak halimiz yok , dükkanı açıp satacaklarımızın fiyatını belirleyip belli bir yere çarımızı bırakabilmeliyiz , isteyen gelir bakar fiyatını beğenirse çeker alır eşyayı , ikv deki sistem tamamen saçmalık , millet klandan birşeyler yansıtıyor , işime yarayan bir takı mesela , adama pm atabilmek için didinip duruyorum , devamlı yazılar kayıyor yukarı doğru , olur olmaz millet sohbetini klanda yapar , biribirne klanda gider yapar , yok sen adres verde şura gelde gelmezsen şöylede böylede , ohoooo nasıl alacaz biz istedikelrimizi , fısıldadan adam bulmakta işkence zaten , artık bu kendi dükkanını kurma sistemi gelsin , kaç akçeyse verecem kardeşim , zaten akçesiz yellenmek bile haram oldu oyunda , onuda getirin kaç akçeyse alalım.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

53EkSeLanS53 yazdı:Bence knight daki gibi herkes kendi dükkanını kendi kurmalı , birşey satmak için devamlı pc başında duracak halimiz yok , dükkanı açıp satacaklarımızın fiyatını belirleyip belli bir yere çarımızı bırakabilmeliyiz , isteyen gelir bakar fiyatını beğenirse çeker alır eşyayı , ikv deki sistem tamamen saçmalık , millet klandan birşeyler yansıtıyor , işime yarayan bir takı mesela , adama pm atabilmek için didinip duruyorum , devamlı yazılar kayıyor yukarı doğru , olur olmaz millet sohbetini klanda yapar , biribirne klanda gider yapar , yok sen adres verde şura gelde gelmezsen şöylede böylede , ohoooo nasıl alacaz biz istedikelrimizi , fısıldadan adam bulmakta işkence zaten , artık bu kendi dükkanını kurma sistemi gelsin , kaç akçeyse verecem kardeşim , zaten akçesiz yellenmek bile haram oldu oyunda , onuda getirin kaç akçeyse alalım.
+1

yeterki bu herkesin kendi açabileceği pazar gelsin kaç akçeyse verirriz .
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Comader »

bilall yazdı:Selamlar,

Önerilere bakıldıkça çok fazla öneri sunulduğunu gördüm. Ticaret kanalının olması bence gerekli değil. Neden diye soracak olursanız; İtem(efsun) desen zaten Sığınak,Migrat,Çemberlitaş grup bölgelerinden veriyor, şaheser desen üretilip aktarılmıyor.
Geriye kalan ufak tefek şeyler ise yani maden ve aktarılmayan itemler ki bunlar eskiye nazaran baya azaldı karaktere bağlanan itemler yüzünden.
Bu yüzden ticaret kanalı bana göre gereksiz bir yenılık olur diye düşünüyorum.
Herkesin mor turuncu eşyaları yok ki,hem olsa bile üretimleri de var oyunda ticaret kanalının gerekliliği tartışılmaz.
53EkSeLanS53 yazdı:Bence knight daki gibi herkes kendi dükkanını kendi kurmalı , birşey satmak için devamlı pc başında duracak halimiz yok , dükkanı açıp satacaklarımızın fiyatını belirleyip belli bir yere çarımızı bırakabilmeliyiz , isteyen gelir bakar fiyatını beğenirse çeker alır eşyayı , ikv deki sistem tamamen saçmalık , millet klandan birşeyler yansıtıyor , işime yarayan bir takı mesela , adama pm atabilmek için didinip duruyorum , devamlı yazılar kayıyor yukarı doğru , olur olmaz millet sohbetini klanda yapar , biribirne klanda gider yapar , yok sen adres verde şura gelde gelmezsen şöylede böylede , ohoooo nasıl alacaz biz istedikelrimizi , fısıldadan adam bulmakta işkence zaten , artık bu kendi dükkanını kurma sistemi gelsin , kaç akçeyse verecem kardeşim , zaten akçesiz yellenmek bile haram oldu oyunda , onuda getirin kaç akçeyse alalım.
Evet haklısın şu anki sistem zor,eskiden az oyuncu varken problem değildi ama gelişen oyunun,değişen oyuncu taleplerine de cevap vermesi gerekiyor artık.Ticaret kanalında gereksiz yazılar ve yansıtmalar olmayacağından iletişim kurmakta zorluk çekilmeyecek.Ama pazar sistemi olursa zaten günümüzde bile lag yapıp kasan oyun iyice çekilmez hale gelir.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Zodiac1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zodiac1 »

adresbu yazdı:
+1

Bu daha mantıklı pankuşlar :shock:
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Zodiac1 yazdı:
adresbu yazdı:
+1

Bu daha mantıklı pankuşlar :shock:
Bir ticaret pazarı gelsinde nasıl gelirse gelsin İKV dükkanı varsa Karakter dükkanı neden olmasında.
Elimde 33 level Ceket var eski sermen usulu cat cut oyuna yeni başlıyanlar için super bir item ama dedğin gibi klandanyansıtyon kaç para takas varmı su varmı yok beilmem ne verecegide 1 m bunun için ömrümü yiyorlar.
Sonra satmıyorum kaybol deyincede sövüyor.
Ver dükkana alırsan al almassan alma dükkana sövsüm dimi.

Suan elimde 8 takım max urban var 2 takım eski var satmaya üşeniyom dediğin gibi olursa cebim biraz harçlık görür.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Harika bir öneri tebrikler YÖNETİCİLER LÜTFEN DİKKATE ALSIN + akçe ile olmasın lonca gibi valla artık bırakırım yani.

/Ta (ticaret arz)
/Tl (ticaret lodos)
gibi olabilirim sadece benim fikrim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön