Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Re: Herkesin oyunu bırakma sebebi farklıdır..

Mesaj gönderen irae »

Scalgar yazdı:Merhaba arkadaşlar bende 27.11.2011 tarihinde Tılsım sunucusunda 4 yıldır aralıksız oynadığım ve bu oyuna 1000 TL üzeri bağışta bulunmuş, oyuncu kitlesi çoğalsın diye kan,ter dökmü,İKV bağımlısı, sıradan bir oyuncuydum..Oynadığım 4 yılda hiç güzel eşyalarım sağlam itemlerim olmadı adım saygıyla anılmadı hep geldiğim gibi geçindim gittim, ta ki grup bölgeleri gelene kadar..İlk başlarda grup bulamadım sadece sunucunun saygın ve sağlam kişileri girebiliyordu daha sonra onlar dahada güçlü oldu yeni eşyalarıyla herkese hava atmaya başladılar tabi sıra bizdeydi biz girip düşürmeliydik ki defalarca deneyip binlerce madalya yaptık ama nafile elimize geçen sadece boş bir torbaydı.Şifacıydım girdim düşmedi, savaşçılara çok düşüyor dediler aylarca uğraştım saatlerimi verdim gece gündüz kastım ve sonunda karakteri dizdim ve gruplarla girmeye başladım ama oda kısa bir süre sürdü şu anda gruplara sadece tanınan savaşçıları alıyorlar oda 1 tane olduğu için bize şans yok ! Çemberlitaş geleli kaç ay olmasına rağmen kapıdan içeriye giremedim ! Neden ? çünkü savaşçıydım ve almadılar.
Peki tamam büyücü çok aranıyor dediler kastım uğraştım sonunda 49 yaptım şimdi ejdersiz almıyorlar hatta artık oyunda büyücü diye bir şey kalmadı bile ( Kenana son 4 EJDER ) yeni karakter falan mı ? Şimdi ise en çok emek verdiğim 4 yıllık savaşçı karakterime ecel getiren ürettim ve eminönü sokaklarında sakince dolaşıp biraz stres atmak istedim fakat oda bize haram !! Neden lanet olası karşı klan üyeleri yüzünden ( en az 6 kişi ile ) oyuna gireli 2 saniye olduğunda karakterimi yerde buluyorum ! Para kazanıp şaheser üretmeyi planlıyordum fakat klanlı hesap ile maden çekmiyoruz karizma satamıyoruz grup bölgesine zaten almıyorlar ! Peki yıllarca uğraştığım rütbemden vazgeçip klandan çıksam ? Çıktım diyelim şans ya ben ne yapsam hep tersi olmak zorunda ! Klandan çıktığım zamanlarda klandan bölgeden çembere junona kenana savaşçı savaşçı son lütfen her türlü şeyi yazarlar ben gidemem çünkü klansızım ve şimdiye kadar grup bölgelerine klansız giren kimseyi göremedim ? Gerçekten oraya klansız girilip girilmediğinide bilmiyorum açıkcası...

Neyse arkadaşlar kısa bir süre oyuna ara veriyorum benim yerime arkadaşım devam edecek ben biraz rahatlayıp gerçek hayatıma önem vermek istiyorum ama unutmayın kısa bir ara çünkü bu İKV ASLA BIRAKILMAZ ! biraz uzun yazmış olduğum için okumaya zaman ayırmazsınız belki ama okuyan ve beni anlayan, hak veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım..

Kısaca açıklayabileceğim tek sorun Her oyuncunun eşit olduğu ve rahatca,istediği gibi bu oyunu oynayamamasıdır.
En sevdiğim arkadaşımın çarı çalındı ve benden bildirler lonca şeklindeydik bütün arkadaşlarıma yardım ettim ecel latif ejder ashab enayilik buya en son bana yaparız dedim nafile en az 300m zarara girdim hep saflığım yüzünden sonra çarım çalınınca arkdaştır yardım ederler dedim takan olmadı. İKV de paran(oyun içinde oyun parası) ve paran( gerçek para akçe filan) yoksa adam değilsin artık..
Kullanıcı avatarı
Kahvesigara
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kahvesigara »

Arkadaşlar biraz abarmıyormusunuz. memleket meselesi haline getirmişniz oyunu :) Sorarım size 10 yıl sonra hala bu oyunu oynayacakmısın... yada bu oyun olmadan hayat tamı olmayacak ? siz en iyisi oyuna az ara verin tabi verebileceğinizden pek emin değilim :) . ben ikv yi bırakmadım ama ayda 1 2 kez giriyorum gerçektende hayat zor özellikle askerden sonra . ulen iş bulacakmıyım evlenebilecekmiyim evlendikten sonra evime ekmek götürebilecekmiyim . annemle babamla kardeşlerimle aram nasıl olacak bana destek verecekmi beni sevecek bir eşim olacakmı . çocuğum olacakmı vs vs vs peki oyun bunlardan hangisinden daha önemli :) dediğim gibi siz biraz oyunu abartıyorsunuz :)

IOSoNRıDVaNII
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Hastun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hastun »

Scalgar yazdı:Merhaba arkadaşlar bende 27.11.2011 tarihinde Tılsım sunucusunda 4 yıldır aralıksız oynadığım ve bu oyuna 1000 TL üzeri bağışta bulunmuş, oyuncu kitlesi çoğalsın diye kan,ter dökmü,İKV bağımlısı, sıradan bir oyuncuydum..Oynadığım 4 yılda hiç güzel eşyalarım sağlam itemlerim olmadı adım saygıyla anılmadı hep geldiğim gibi geçindim gittim, ta ki grup bölgeleri gelene kadar..İlk başlarda grup bulamadım sadece sunucunun saygın ve sağlam kişileri girebiliyordu daha sonra onlar dahada güçlü oldu yeni eşyalarıyla herkese hava atmaya başladılar tabi sıra bizdeydi biz girip düşürmeliydik ki defalarca deneyip binlerce madalya yaptık ama nafile elimize geçen sadece boş bir torbaydı.Şifacıydım girdim düşmedi, savaşçılara çok düşüyor dediler aylarca uğraştım saatlerimi verdim gece gündüz kastım ve sonunda karakteri dizdim ve gruplarla girmeye başladım ama oda kısa bir süre sürdü şu anda gruplara sadece tanınan savaşçıları alıyorlar oda 1 tane olduğu için bize şans yok ! Çemberlitaş geleli kaç ay olmasına rağmen kapıdan içeriye giremedim ! Neden ? çünkü savaşçıydım ve almadılar.
Peki tamam büyücü çok aranıyor dediler kastım uğraştım sonunda 49 yaptım şimdi ejdersiz almıyorlar hatta artık oyunda büyücü diye bir şey kalmadı bile ( Kenana son 4 EJDER ) yeni karakter falan mı ? Şimdi ise en çok emek verdiğim 4 yıllık savaşçı karakterime ecel getiren ürettim ve eminönü sokaklarında sakince dolaşıp biraz stres atmak istedim fakat oda bize haram !! Neden lanet olası karşı klan üyeleri yüzünden ( en az 6 kişi ile ) oyuna gireli 2 saniye olduğunda karakterimi yerde buluyorum ! Para kazanıp şaheser üretmeyi planlıyordum fakat klanlı hesap ile maden çekmiyoruz karizma satamıyoruz grup bölgesine zaten almıyorlar ! Peki yıllarca uğraştığım rütbemden vazgeçip klandan çıksam ? Çıktım diyelim şans ya ben ne yapsam hep tersi olmak zorunda ! Klandan çıktığım zamanlarda klandan bölgeden çembere junona kenana savaşçı savaşçı son lütfen her türlü şeyi yazarlar ben gidemem çünkü klansızım ve şimdiye kadar grup bölgelerine klansız giren kimseyi göremedim ? Gerçekten oraya klansız girilip girilmediğinide bilmiyorum açıkcası...

Neyse arkadaşlar kısa bir süre oyuna ara veriyorum benim yerime arkadaşım devam edecek ben biraz rahatlayıp gerçek hayatıma önem vermek istiyorum ama unutmayın kısa bir ara çünkü bu İKV ASLA BIRAKILMAZ ! biraz uzun yazmış olduğum için okumaya zaman ayırmazsınız belki ama okuyan ve beni anlayan, hak veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım..

Kısaca açıklayabileceğim tek sorun Her oyuncunun eşit olduğu ve rahatca,istediği gibi bu oyunu oynayamamasıdır.

Halini anlıyorum bende aynısını yasadım uzun zamandır ara veriorum simdi girmeye karar verdim ama oyuna giremiyorum oyun hata verior benim sucummu veya benim günahım ne yha hersey tersine olmak zorundamı ?
ılHastuNlı
Kabusxhastun
Hastunxşifa
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Oyunun en taktir ettiğim kişiliklerinden birisi gerçek bir ikv severdi..ve sonuç aynı,bir gün herkes bu oyunu brakacak.Kıyamet vakti çok yakın arkadaşlar,kalanlar bizzat tanık olacak çok acıtacak.

Gidenler hatıralarında yaşatacak.

Hayata devam.
Resim

LEPRECHAUN
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

irae yazdı:

En sevdiğim arkadaşımın çarı çalındı ve benden bildirler lonca şeklindeydik bütün arkadaşlarıma yardım ettim ecel latif ejder ashab enayilik buya en son bana yaparız dedim nafile en az 300m zarara girdim hep saflığım yüzünden sonra çarım çalınınca arkdaştır yardım ederler dedim takan olmadı. İKV de paran(oyun içinde oyun parası) ve paran( gerçek para akçe filan) yoksa adam değilsin artık..

DEMEK ONLAR GERCEK ARKADAŞ DEĞİLMİŞ SEN BİZİM GİBİLERİ TANIMIS OLSAYDIN BU TAR KONUSMAZDIN kısaca diyecegim şu bayağı bi kişi çıkarı için hareket eder ama bizler gibisini tanısan o duruma düşmezdin(KASIRGA LONCASI)

yinede elimixzden birşey gelirse bildirmen yeterli çarını geri almak da istiyorsan mahkeme yolunda basvurabilecegin bazı konular hakkında yardımcı olabilecegimi düşünüyorum:...
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen YusufATMACA »

Bu oyunu sadece arkadaşlık için oynayanlar yok denilebilecek kadar az.
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Bir Çok Konuda Haklılığını Desteklesem de, Gözlemlerime Dayanarak; Çemberli Taş'a En Çok Aranan Karakter Daima Savaşçı Olmuştur. =) Bir Arkadaş'ta Ejder Çok mu Şart Diye Konu Açmıştı, Ejderi Olan Ve Full Dizili Olan Arkadaşlar'a Çemberli Taşta Ejder Yerine Herhangi Bir Güneş Asa Takıp Gaffara Kadar Gitmeyi Denemelerini Öneriyorum.

Full Dizili Olsa Bile Sabredemiyeceğini Adım Gibi Biliyorum (Denenmiştir)

İKV Oyuncusunun Hatası Öğretememek. (Biliyosan Gel, Bilmiyosan Öğren)

Ara Vermenin İyi Olacağını Düşünüyor, Kısa Zaman İçinde Tekrar Oyuna Dönmeni Umud Ediyorum.

TaTaRiaN...
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ek Olarak, 5 Milyon Şan'ın Olsa Bile Klandan Çıktığında Gidecek Şan ve Kp 1.000'i Geçmeyecekdir. =)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
seryildirim06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen seryildirim06 »

enes,biraz dinlen dönersin sonra.

hatta gel kp kasalım seninle)

bu arada klandan çıkınca şan gitmez sadece kp gidiyor

IIxALpARxII
Resim ALpAR
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Serdar Abicim. Şan Ne Olursa Olsun Gider. Bazen Oyun Hatası Kaynaklı Şan Gitmiyor, Oyundan Çıkıyor Ve Tekrar Giriyosun Ve Şan Eksiliyor. Sana Bu Şekilde Denk Gelmiş Olabilir =) Deneyebiliriz Yani...
Resim Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön