【≛༼༎HuNxLoNcaSı༎༽≛】
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: 【≛༼༎HuNxLoNcaSı༎༽≛】
Eyvallah saolasın da ben yokken kurmuşunuz muhabbeti. :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- CARDINAL
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Hayırlara vesile olması dileğiyle başarılar diliyrum .
Since of 2009
Tayfun SELEN- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Eyvallah Saolasın...
Ne güzel işte lonca konusunun iletilerini arttırıozPerfectmagician yazdı:Eyvallah saolasın da ben yokken kurmuşunuz muhabbeti. :mrgreen:
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
arttır arttır helal saol konu her düştüğünde güncellersin bende öle yaparım ara sıra muhabbet kurarızVeNGaT yazdı:Ne güzel işte lonca konusunun iletilerini arttırıozPerfectmagician yazdı:Eyvallah saolasın da ben yokken kurmuşunuz muhabbeti. :mrgreen:
tabiki -.- patrondan gizli giriyorum zaten şuan işteyim her türlü güncellerikPerfectmagician yazdı:arttır arttır helal saol konu her düştüğünde güncellersin bende öle yaparım ara sıra muhabbet kurarızVeNGaT yazdı:Ne güzel işte lonca konusunun iletilerini arttırıozPerfectmagician yazdı:Eyvallah saolasın da ben yokken kurmuşunuz muhabbeti. :mrgreen:![]()
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Hangi patron :?:VeNGaT yazdı:tabiki -.- patrondan gizli giriyorum zaten şuan işteyim her türlü güncellerikPerfectmagician yazdı:arttır arttır helal saol konu her düştüğünde güncellersin bende öle yaparım ara sıra muhabbet kurarızVeNGaT yazdı:Ne güzel işte lonca konusunun iletilerini arttırıozPerfectmagician yazdı:Eyvallah saolasın da ben yokken kurmuşunuz muhabbeti. :mrgreen:![]()
İlyas beyPerfectmagician yazdı:Hangi patron :?:VeNGaT yazdı:tabiki -.- patrondan gizli giriyorum zaten şuan işteyim her türlü güncellerikPerfectmagician yazdı:arttır arttır helal saol konu her düştüğünde güncellersin bende öle yaparım ara sıra muhabbet kurarızVeNGaT yazdı:Ne güzel işte lonca konusunun iletilerini arttırıozPerfectmagician yazdı:Eyvallah saolasın da ben yokken kurmuşunuz muhabbeti. :mrgreen:![]()
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Aynştayn'ın nefesi ensemizde!HuNxLoNcaSi yazdı:linklere tıklamıyosa üstteki arama çubuğuna kopyala yapıştır yaparsınız.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
VeNGaT yazdı:İlyas beyPerfectmagician yazdı:Hangi patron :?:VeNGaT yazdı:tabiki -.- patrondan gizli giriyorum zaten şuan işteyim her türlü güncellerikPerfectmagician yazdı:arttır arttır helal saol konu her düştüğünde güncellersin bende öle yaparım ara sıra muhabbet kurarızVeNGaT yazdı: Ne güzel işte lonca konusunun iletilerini arttırıoz![]()
Sen bu aralar benimle çok uğraşmaya başladın.Bir derdin varsa paylaş bilelim çözelim ne derdin varsa... Ayrıca inanmıyorsan dediğime deneyebilirsin.DeathxShock yazdı:Aynştayn'ın nefesi ensemizde!HuNxLoNcaSi yazdı:linklere tıklamıyosa üstteki arama çubuğuna kopyala yapıştır yaparsınız.