Buqrahan yazdı:Keşke yayınlamasaydın; çünkü eserin bölümlerini değiştirip yollayabilirler... ( Bu yüzden kimse paylaşmıyor, bende hikaye yazdım seninkide beğendim; ama tek olumsuz etken 1.kişi ağzından anlatılmış bu bir dezavantajdır. ) 
Dostum hikaye 1.kişi ağzından anlatılmış gibi dursa da aslında dikkat edersen öyle değil.Öyleymiş gibi anlatımın güçlülüğünden yararlanıp öyle değilmiş gibi ilginçliğinden faydalanabilirim diye düşündüm.Bu sefer de zamirlere takıldım.Zor oldu ama temiz oldu diye düşünüyorum.Bu arada eserlerimizi değerlendiren kişilerin hangisinin orjinal ve özgün olduğunun farkına varabilecek kapasitede olduklarına inanıyorum.Bu yüzden de paylaşmaktan korkmuyorum.Aslında bu yıl amacım yarışmayı kazanıp ödülü almak değil ortaya güzel bir eser çıkarabilmekti.Bu faktör de hikayeyi paylaşmam da etkili oldu.Ayrıca senin yazdığın hikayeyi de merak ediyorum,yetkililere güven,eserini paylaş !
Tekadam yazdı:comader kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim .
Kısa hikaye yarışması için , açık söylemek gerekirse , konuyu kapsamlı tutumuşsun.
Bu birçok şeye değinmeni sağlasa bile betimleme açısından zayıf kılmış eserini . (bu dediklerim yanlış anlaşılmasın olay üzerine gelişen yazıları okumayı , durum üzerinde yoğunlaşan yazıları yazmayı severim.)
Ama ben olayı betimlemeden ifade edemediğimden ; D pizza hamurunu öyle açmışsın ki tepside artık bir çok bol malzemos poğaça var.
Neyse dediğim gibi çok güzel bir olay hikayesl .
(fuara gelirsen umarım eserini beğenilen ve sergilenen eserlerde görürsün/görürüz)..
Ve sen samet DDD bu da sana nostalji olsun
Önceleri dolaşırken cılız bir kehanet,
Gökler yağdı üzerimize , koptu kıyamet.
Anarşi nizam olsu, sona erdi saadet.
Nereye baksam sefalet , ne görsem felaket.
Herkes el açtı ilahına : "N'olur yardım et."
Cevap gelmeyince dediler :"Haktır bu hiddet."
İtiraz etti bazısı:"Kurtulmamız rahmet."
Kiminiyse aldı götürdü koyu bir cinnet.
Betimleme açısından kesinlikle sınıfta kaldım,başladığım andan beri de farkındayım.Ama bunun tek sorumlusu kelime sınırıdır

Konuyu kapsamlı tuttum evet,aslında daha kapsamlıydı ama bazı bölümleri çıkarmak zorunda kaldım.İskandinav mitolojisinin yanında oyunda karşımıza çıkan Roma mitolojisinin de bilinmeyen birkaç yönüne değinecektim,mesela Agâh Bey'in ölüm sahnesi vardı üzülerek söylüyorum tamamen çıkarmak zorunda kaldım.Bazı yerlerde kısa kestiğime ait detaylar yakalamışsındır mesela şu an aklıma gelen Ziya Bey,karakterimiz odadan çıkmadan önce ''anlatsam da inanmazsın'' tarzı bir şey söylüyordu,mesela kelime sınırı olmasaydı çok ilginç şeyler anlatacaktı belki de...
Aslında kelime sınırını da yarışmanın bir engeli olarak kabul etmeliyim sanırım.İlk günden beri reddediyorum belki bu yüzden verimli olamıyorum.Pizza örneğini vererek durumumu gayet güzel açıklamışsın bu arada.
Aklıma gelmişken geçen seneki gibi sıradaki Fan Art'a selam çakayım,eğer kısa hikaye kategorisinde kelime sınırı arttılır veya uzun hikaye benzeri yeni bir kategori eklenirse aklımda çok daha özgün çok daha yaratıcı fikirler var.Bomba gibi bir eserle karşınıza çıkabilirim

Hem de betimleye betimleye