Bu ne Saçmalıktır.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
StuartAGA
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu ne Saçmalıktır.

Mesaj gönderen StuartAGA »

Schiller yazdı:Sabahtandır Çemberli girişinde giriş yapamıyoruz.Bu neyin nesidir.Rahat rahat Grup bölgeleride atamıyoruz.

Eminönü Sunucusu gibi büyük bir Sunucuya bu kopya yetmiyor.En kısa zamanda bu konu hakkında DEV arkadaşlardan olumlu açıklama bekliyoruz..

Resim
Seni uzun zamandır takip ediyorum.Oyunda yönetici oldumu adamlar ağa, paşa, kral, foruma gelince kötülüyorsun anlamadım gitti.3 haftadır eminöndeyim en dikkatimi çeken oyuncu sensin bu konuda.
StuartAĞA ARTIK Eminönü'nde ...
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Schiller »

StuartAGA yazdı:
Schiller yazdı:Sabahtandır Çemberli girişinde giriş yapamıyoruz.Bu neyin nesidir.Rahat rahat Grup bölgeleride atamıyoruz.

Eminönü Sunucusu gibi büyük bir Sunucuya bu kopya yetmiyor.En kısa zamanda bu konu hakkında DEV arkadaşlardan olumlu açıklama bekliyoruz..

Resim
Seni uzun zamandır takip ediyorum.Oyunda yönetici oldumu adamlar ağa, paşa, kral, foruma gelince kötülüyorsun anlamadım gitti.3 haftadır eminöndeyim en dikkatimi çeken oyuncu sensin bu konuda.
Bu oyuna en çok destek veren kişilerden biriside benim.Lakin bu yazım Eminönü oyuncularının adına yazılmış bir yazıdır.Oyun oynamak için giriyoruz oynamayı beklemek için değil.Bu kötülemek değildir.Sadece arttırılmasını istiyoruz buda hepimizin hakkıdır.Eminönü Sunucusu gibi Büyük bir sunucuya 20 kopya yetersizdir.
Kullanıcı avatarı
StuartAGA
İskele Babası
İskele Babası

Schiller yazdı:
StuartAGA yazdı:

Resim
Bu oyuna en çok destek veren kişilerden biriside benim.Lakin bu yazım Eminönü oyuncularının adına yazılmış bir yazıdır.Oyun oynamak için giriyoruz oynamayı beklemek için değil.Bu kötülemek değildir.Sadece arttırılmasını istiyoruz buda hepimizin hakkıdır.Eminönü Sunucusu gibi Büyük bir sunucuya 20 kopya yetersizdir.
Ne gibi bi destek verdin merak ettim ?
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

İKV FAN SAYFASI

+ 3.5 ay Resmi Forum Yetkilisi olarak görev yaptım + Oyun içi hataları kullanmadım bildirdim.Oyun içi soruları olana her zaman yardım ettim.Daha saymamı istermisin.Para döktüklerimi saymıyorum onlar biraz hava işine giriyor;)
Kullanıcı avatarı
StuartAGA
İskele Babası
İskele Babası

Schiller yazdı:İKV FAN SAYFASI

+ 3.5 ay Resmi Forum Yetkilisi olarak görev yaptım + Oyun içi hataları kullanmadım bildirdim.Oyun içi soruları olana her zaman yardım ettim.Daha saymamı istermisin.Para döktüklerimi saymıyorum onlar biraz hava işine giriyor;)

Ha hatırladım seni.İmzana bakınca tanıdım sen şu ikv online net den atılan adamsın.Pardon reis ya.
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

StuartAGA yazdı:

Ha hatırladım seni.İmzana bakınca tanıdım sen şu ikv online net den atılan adamsın.Pardon reis ya.
Atılanmı :) Sayfamız olarak ve ikvonline yönetimi olarak aramızda bir sorun olmadı sadece verdiğimiz destekleri kestik.Eminönü de olduğuna göre SAYGINBEY e sorabilirsin;) Bir söz vardır sana göre Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş.Seninkiside o mesele anlaşılan :) :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
StuartAGA
İskele Babası
İskele Babası

Tamam reis öyle olsun.Başarılar sana desteklerinde ikv senin gibiler sayesinde ayakda duruyor.Varol reis.
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

Schiller yazdı:
StuartAGA yazdı:

Atılanmı :) Sayfamız olarak ve ikvonline yönetimi olarak aramızda bir sorun olmadı sadece verdiğimiz destekleri kestik.Eminönü de olduğuna göre SAYGINBEY e sorabilirsin;) Bir söz vardır sana göre Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş.Seninkiside o mesele anlaşılan :) :mrgreen:
Aynştayn Mode Activated : Mundar olcaktı sanırsam .
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:Adam zengın xD
Ve bu yazı konuyla ne alaka ise ? Beyinden sorunları var galiba bu arkadaşımızın . :) :roll:
[İçerik Silinmiştir.]

İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

[GM]HellRiDerS
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

xBilgiAgencyx yazdı:
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:Adam zengın xD
Ve bu yazı konuyla ne alaka ise ? Beyinden sorunları var galiba bu arkadaşımızın . :) :roll:
[İçerik Silinmiştir.]

İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

[GM]HellRiDerS
[İçerik Silinmiştir.]

[GM]HellRiDerS
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön