Seni uzun zamandır takip ediyorum.Oyunda yönetici oldumu adamlar ağa, paşa, kral, foruma gelince kötülüyorsun anlamadım gitti.3 haftadır eminöndeyim en dikkatimi çeken oyuncu sensin bu konuda.Schiller yazdı:Sabahtandır Çemberli girişinde giriş yapamıyoruz.Bu neyin nesidir.Rahat rahat Grup bölgeleride atamıyoruz.
Eminönü Sunucusu gibi büyük bir Sunucuya bu kopya yetmiyor.En kısa zamanda bu konu hakkında DEV arkadaşlardan olumlu açıklama bekliyoruz..
Bu ne Saçmalıktır.
Re: Bu ne Saçmalıktır.
StuartAĞA ARTIK Eminönü'nde ...
Bu oyuna en çok destek veren kişilerden biriside benim.Lakin bu yazım Eminönü oyuncularının adına yazılmış bir yazıdır.Oyun oynamak için giriyoruz oynamayı beklemek için değil.Bu kötülemek değildir.Sadece arttırılmasını istiyoruz buda hepimizin hakkıdır.Eminönü Sunucusu gibi Büyük bir sunucuya 20 kopya yetersizdir.StuartAGA yazdı:Seni uzun zamandır takip ediyorum.Oyunda yönetici oldumu adamlar ağa, paşa, kral, foruma gelince kötülüyorsun anlamadım gitti.3 haftadır eminöndeyim en dikkatimi çeken oyuncu sensin bu konuda.Schiller yazdı:Sabahtandır Çemberli girişinde giriş yapamıyoruz.Bu neyin nesidir.Rahat rahat Grup bölgeleride atamıyoruz.
Eminönü Sunucusu gibi büyük bir Sunucuya bu kopya yetmiyor.En kısa zamanda bu konu hakkında DEV arkadaşlardan olumlu açıklama bekliyoruz..
Ne gibi bi destek verdin merak ettim ?Schiller yazdı:Bu oyuna en çok destek veren kişilerden biriside benim.Lakin bu yazım Eminönü oyuncularının adına yazılmış bir yazıdır.Oyun oynamak için giriyoruz oynamayı beklemek için değil.Bu kötülemek değildir.Sadece arttırılmasını istiyoruz buda hepimizin hakkıdır.Eminönü Sunucusu gibi Büyük bir sunucuya 20 kopya yetersizdir.StuartAGA yazdı:Seni uzun zamandır takip ediyorum.Oyunda yönetici oldumu adamlar ağa, paşa, kral, foruma gelince kötülüyorsun anlamadım gitti.3 haftadır eminöndeyim en dikkatimi çeken oyuncu sensin bu konuda.Schiller yazdı:Sabahtandır Çemberli girişinde giriş yapamıyoruz.Bu neyin nesidir.Rahat rahat Grup bölgeleride atamıyoruz.
İKV FAN SAYFASI
+ 3.5 ay Resmi Forum Yetkilisi olarak görev yaptım + Oyun içi hataları kullanmadım bildirdim.Oyun içi soruları olana her zaman yardım ettim.Daha saymamı istermisin.Para döktüklerimi saymıyorum onlar biraz hava işine giriyor;)
+ 3.5 ay Resmi Forum Yetkilisi olarak görev yaptım + Oyun içi hataları kullanmadım bildirdim.Oyun içi soruları olana her zaman yardım ettim.Daha saymamı istermisin.Para döktüklerimi saymıyorum onlar biraz hava işine giriyor;)
Schiller yazdı:İKV FAN SAYFASI
Ha hatırladım seni.İmzana bakınca tanıdım sen şu ikv online net den atılan adamsın.Pardon reis ya.
AtılanmıStuartAGA yazdı:Schiller yazdı:İKV FAN SAYFASI
Ha hatırladım seni.İmzana bakınca tanıdım sen şu ikv online net den atılan adamsın.Pardon reis ya.
Tamam reis öyle olsun.Başarılar sana desteklerinde ikv senin gibiler sayesinde ayakda duruyor.Varol reis.
-
- İri Fare Avcısı
Aynştayn Mode Activated : Mundar olcaktı sanırsam .Schiller yazdı:AtılanmıStuartAGA yazdı:Schiller yazdı:İKV FAN SAYFASI
Ha hatırladım seni.İmzana bakınca tanıdım sen şu ikv online net den atılan adamsın.Pardon reis ya.Sayfamız olarak ve ikvonline yönetimi olarak aramızda bir sorun olmadı sadece verdiğimiz destekleri kestik.Eminönü de olduğuna göre SAYGINBEY e sorabilirsin;) Bir söz vardır sana göre Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş.Seninkiside o mesele anlaşılan
:mrgreen:
-
- İri Fare Avcısı
[İçerik Silinmiştir.]oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Ve bu yazı konuyla ne alaka ise ? Beyinden sorunları var galiba bu arkadaşımızın .xBilgiAgencyx yazdı:Adam zengın xD:roll:
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
[GM]HellRiDerS
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
[İçerik Silinmiştir.]xBilgiAgencyx yazdı:[İçerik Silinmiştir.]oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Ve bu yazı konuyla ne alaka ise ? Beyinden sorunları var galiba bu arkadaşımızın .xBilgiAgencyx yazdı:Adam zengın xD:roll:
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
[GM]HellRiDerS
[GM]HellRiDerS