Alışverişte Kolaylık <----

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Geceee
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Alışverişte Kolaylık <----

Mesaj gönderen Geceee »

KonyaDabbee yazdı:Özenti yapmayın Metin 2 de varsa Gidin o oyunu oynayın. Bizim ikv miz bu şekliyle güzel. Plusu olan Bölgeden yansıtır Olmayan Kapalı çarsıdan konu açar.

İyi forumlar
Şahsen birsürü online oyun oynadım ama İKV nin yeri başka. O oyunu oynayacak olsaydık onu oynardık bu özentilik değil bir örnek başka oyunda var diye bizim oyunumuzda olmayacak die bir kaide yok oyunu oynayan herkes forumu kullanmıyor bizim için de daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Alıntı yaptığım arkadaşım üzerine alınmasın bu gibi aklaşımlar forumda çok fazla. Bizimkiler sadece öneri öyle yapılmaz da başka türlü yapılır bu yönetimin takdir edeceği birşey.

Herkese iyi forumlar,iyi oyunlar.

Saygılarımla...
Sürç-ü lisan eylediysek affola....
Kullanıcı avatarı
fenerli
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenerli »

GunceLL
Kullanıcı avatarı
Uranusxspeed
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Uranusxspeed »

fenerli yazdı:ÖNCELİKLE SELAMLAR ---^^
ARKADAŞLAR NEDEN BIZIMDE BIR CESIT PAZAR KURMA BOLUMUMUZ YOK ITEMLER ELIMIZDE KALIYOR SATMAKTA ZORLANIYORUM. AYRICA ZAMANIMI SATMAYAMI YOKSA OYUNCUYU KASMAYAMI HARCAYACAGIMI BILMIYORUM. NE BILIM SU METIN2 GIBI OYUNLARDA BULUNAN PAZAR KURMA ISI IKV OLAMAZMI ?
HEMDE PLUS OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZ DAHA KOLAY İTEMLERİNİ SATABİLECEKLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN...!!
Bencede güzel bişey oLur ..
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VicTorY »

En mantiklisi esya alip satilabilincek bir bolum acmalari orada plus olsada olmasada item yansitilabilse giriste ucretli olsa cok kalabalik olmaz .. En mantiklisi bu digerleri olmasi zor .
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !

“Genel Sohbet” sayfasına dön