SonunDa Buda Oldu Bu Çarımda Çalındı...ElvEDA
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: SonunDa Buda Oldu Bu Çarımda Çalındı...ElvEDA
bu olay bizim loncad oluyor kim o bizi sırtımızdan vuran...
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
kardeşim öncelikle geçmiş olsun üzüldüm ama printscreen yaptım diyorsun isimine iyice bak adamlar 1harf degiştiirip şifre istiyorlar bu olay 1 2 hafta önce biizm loncanında başına geldi şimdi bizi bıraktılar heralde size başladılar lonca konunuzda bu konuyla ilgili bilgi verirseniz iyi olur
Yakamozxefemeih

Yakamozxefemeih

Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Halil al bide burdan yak Millet teker teker gidiyor.Eğer Gerçektn Larkım çalmışsa yasinin şifrsini o da biliyordu
Şimdi Diğeceksinki Gizli yanıtını nası vbiliyodu mynet te profile gir proflinde zaten gizli yanıtı değiştirebiliosun bukaadar basit
Şimdi Diğeceksinki Gizli yanıtını nası vbiliyodu mynet te profile gir proflinde zaten gizli yanıtı değiştirebiliosun bukaadar basit
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
bu arada senin şu kp çarının şifreini değiş bana vermişti bi ara değiş şimdi çalınırsa bana sıçramasın çamuru inş da çalınmaz.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
çarın TT netse kolay kolay bısı yapamazlar arkadasın werdı numarayı ara

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Gecmis olsun .
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- mehmetx42
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Arkadaslar durun 1 dk ömer onu yapacak adam deildir biri I yerine İ yazmış olabilir nicke + bu bizim loncanında başına geçti ama cafe oldugumuzdan dolayı BÖE Bİ ŞEYE KANMADIK AYRI OLSAK KANARDIK AMA ÖMER OLSUN HALO OLSUN BUNU YAPACAK ADAM DEİLLERDİR lOSTXLEONİDAS YANİ MUSTAFANIN ÇARINDA 500 M PARASI VAR VŞİFRESİDE ÖMERXDEDE VAR ben ömere full yücelen halit itemimi verdim almadı adam öle biri olsa hiç beklemez alırdı o itemleri ama ömer bunu yapacak adam deil kardeş yanlışın vardır ..
Lostxdewrimci
Lostxdewrimci
Lostxblackdragon
LOST LONCASI
LOST LONCASI
Geçmil olsun kardeş

--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Raiders of Anatolia
kardeşim öncelikle büyük geçmiş olsun .yalnız fevri davranmamanı dilerim . hiç bir şey tam netlik kazanmamışken arkadaşını suçlaman çok yanlış.bu olay hepimizin başına gelior adamlar(ne kadar adam oldukları tartışılır) arkadaşımın nickindeki bi harfi değiştirip benden şifre istiyor .diorsunya kendi çarımda olmadığım halde adımı biliordu diye adam bırak adımı bilmeyi bana istesem nüfus bilgilerimi ortaya dökecek o kadar ilerletmişler yani işi .Senden isteğim emin olmadan arkadaşını suçlamaman item para hikaye asıl olan dostluktur tekrar geçmiş olsun.

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***