Vallaha sen bi tane MAratonadam gözlüğü al kaç lwl de olursan ol etkisi düşmüyor.GeCe yazdı:Merhaba Değerli Arkadaşlar ;
Benim Bu Konuyu Açmamın Sebebi Bazı Arkadaşların Uyanmasıdır...Gözlere 5m'dan Fazla Para Vermeyiniz Nedenmi ? Cevabını Vereyim '' Gözlükler 35 Level Oldugu İçin 45 Level 'den Sonra Düşüyor.Bizzat Şahit Oldum...Normalde Hedef Gözlük 13.750 gibi bir Saldırı Verirken 49 Level Biri Hedefi Giydiginde Bu Saldırı... 3.112 Gibi Bir Şeye Düşüyor..Yani Herman-Serman İtemi Gibi Oluyor...Aynı Durum Element , Direnç , vs.Gözlükler İçinde Geçerli... '' Anlatmak İstedigim Şudur..Bizim Serverde Hedef 17 - 20 Arası Fizik 11 - 14 Arası..Yani Benim Demek İstedigim BOşuna Paranızı Hedefe Vermeyin GÖsteriş İçin Alıcaksanız Da 5m ' dan Fazlada Para Vermeyin..Bilmiyen Arkadaşları Aydınlatayım Dedim İyi Forumlar Herkese
Gözlük { GÜNCEL }
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Gözlük { GÜNCEL }
tabi normal zırh olacak sence ne olabilir klana girmeyen büyücülerle şifacılar o zaman ne yapacak 50m verip klandaki
adamlardan zırh mı alacak . senin dediğine göre de savaşçılar kayırılır o zaman adam gidiyo yaratık kesiyo 39 lwl
urban tora tora zırh düşüyor büyücü kesiyo zırh mırh yok eğer zırh istiyorsan klana girecek kp kasıp alacaksın ya da
adamdan 50mye alacaksın varmı böyle bişey
adamlardan zırh mı alacak . senin dediğine göre de savaşçılar kayırılır o zaman adam gidiyo yaratık kesiyo 39 lwl
urban tora tora zırh düşüyor büyücü kesiyo zırh mırh yok eğer zırh istiyorsan klana girecek kp kasıp alacaksın ya da
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ya çok yüzeysel düşünüyorsunuz.Büyücü ZIRH takamaz.Kıvrak olması gerekir o yüzden ağır yük altına girmez.Büyücünün zırhı normal gözlük gibi birşey olacak görürsün.Çok zırh istiyorsan full solucan giyersin.Sen savaşçı değilsinWizards yazdı:tabi normal zırh olacak sence ne olabilir klana girmeyen büyücülerle şifacılar o zaman ne yapacak 50m verip klandaki
dev latlandher ne zamandır üstünde büyücü zırhıyla geziyor. gördüğümüz şey de aynı savaşçınınki gibi olduğu
savaşçıdan görünüş olarak tek farkı üstünden kablolar falan çıkması
savaşçıdan görünüş olarak tek farkı üstünden kablolar falan çıkması
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
arkadaşlar benim düşüncem şifacı ve büyücü zırhlarının klana, savaşçı zırhlarının canavarlara geleceği yönünde...
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
gözlükler akçeyle alıncak diye duydum ama zırhları bilmiyorum
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
GeCe yazdı:Merhaba Değerli Arkadaşlar ;
Benim Bu Konuyu Açmamın Sebebi Bazı Arkadaşların Uyanmasıdır...Gözlere 5m'dan Fazla Para Vermeyiniz Nedenmi ? Cevabını Vereyim '' Gözlükler 35 Level Oldugu İçin 45 Level 'den Sonra Düşüyor.Bizzat Şahit Oldum...Normalde Hedef Gözlük 13.750 gibi bir Saldırı Verirken 49 Level Biri Hedefi Giydiginde Bu Saldırı... 3.112 Gibi Bir Şeye Düşüyor..Yani Herman-Serman İtemi Gibi Oluyor...Aynı Durum Element , Direnç , vs.Gözlükler İçinde Geçerli... '' Anlatmak İstedigim Şudur..Bizim Serverde Hedef 17 - 20 Arası Fizik 11 - 14 Arası..Yani Benim Demek İstedigim BOşuna Paranızı Hedefe Vermeyin GÖsteriş İçin Alıcaksanız Da 5m ' dan Fazlada Para Vermeyin..Bilmiyen Arkadaşları Aydınlatayım Dedim İyi Forumlar Herkese
Ottomanxölümsüz anısına
- oguzhanuguz96
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Belli olmaz belki genel güncelleme olur yeni kurulum paketi sunarlar oyunculara o zaman değişik şeyler olabilir.
Biraz zor ama olsun
Biraz zor ama olsun
Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Ya Da Yoldan Çekil...
Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen
Teşkilat
Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen
Teşkilat
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
kardeş zaten daha yeni güncelleme attılar ama şöyle düşünüyorum hidra tamamlanınca oyun eskisinden çok farklı olacak veya oyun çok eski zamanlardaki gibi yüksek seviyeler düşüklere yardım edecek yada oyunda arkadaşlık kardeşlik duygusu kalmayıp sadece bir oyun olacak herkes kendini düşünecek bazı oyunlar gibioguzhanuguz96 yazdı:Belli olmaz belki genel güncelleme olur yeni kurulum paketi sunarlar oyunculara o zaman değişik şeyler olabilir.
Biraz zor ama olsun![]()
Xxeenniissxx
- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Gözlüğü sadece artistlik için takarım en ucuzu hangisi ise onu alırım. :lol: Zaten itemi düşüyor çar yakışıklı bari dursun :lol:
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...