Gözlük { GÜNCEL }

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Re: Gözlük { GÜNCEL }

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

GeCe yazdı:Merhaba Değerli Arkadaşlar ;

Benim Bu Konuyu Açmamın Sebebi Bazı Arkadaşların Uyanmasıdır...Gözlere 5m'dan Fazla Para Vermeyiniz Nedenmi ? Cevabını Vereyim '' Gözlükler 35 Level Oldugu İçin 45 Level 'den Sonra Düşüyor.Bizzat Şahit Oldum...Normalde Hedef Gözlük 13.750 gibi bir Saldırı Verirken 49 Level Biri Hedefi Giydiginde Bu Saldırı... 3.112 Gibi Bir Şeye Düşüyor..Yani Herman-Serman İtemi Gibi Oluyor...Aynı Durum Element , Direnç , vs.Gözlükler İçinde Geçerli... '' Anlatmak İstedigim Şudur..Bizim Serverde Hedef 17 - 20 Arası Fizik 11 - 14 Arası..Yani Benim Demek İstedigim BOşuna Paranızı Hedefe Vermeyin GÖsteriş İçin Alıcaksanız Da 5m ' dan Fazlada Para Vermeyin..Bilmiyen Arkadaşları Aydınlatayım Dedim İyi Forumlar Herkese
Vallaha sen bi tane MAratonadam gözlüğü al kaç lwl de olursan ol etkisi düşmüyor.
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

tabi normal zırh olacak sence ne olabilir klana girmeyen büyücülerle şifacılar o zaman ne yapacak 50m verip klandaki

adamlardan zırh mı alacak . senin dediğine göre de savaşçılar kayırılır o zaman adam gidiyo yaratık kesiyo 39 lwl

urban tora tora zırh düşüyor büyücü kesiyo zırh mırh yok eğer zırh istiyorsan klana girecek kp kasıp alacaksın ya da

adamdan 50mye alacaksın varmı böyle bişey
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

Wizards yazdı:tabi normal zırh olacak sence ne olabilir klana girmeyen büyücülerle şifacılar o zaman ne yapacak 50m verip klandaki

adamlardan zırh mı alacak . senin dediğine göre de savaşçılar kayırılır o zaman adam gidiyo yaratık kesiyo 39 lwl

urban tora tora zırh düşüyor büyücü kesiyo zırh mırh yok eğer zırh istiyorsan klana girecek kp kasıp alacaksın ya da

adamdan 50mye alacaksın varmı böyle bişey
Ya çok yüzeysel düşünüyorsunuz.Büyücü ZIRH takamaz.Kıvrak olması gerekir o yüzden ağır yük altına girmez.Büyücünün zırhı normal gözlük gibi birşey olacak görürsün.Çok zırh istiyorsan full solucan giyersin.Sen savaşçı değilsin =)
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

dev latlandher ne zamandır üstünde büyücü zırhıyla geziyor. gördüğümüz şey de aynı savaşçınınki gibi olduğu

savaşçıdan görünüş olarak tek farkı üstünden kablolar falan çıkması
Hear Me Roar

House LANNİSTER
mustangtr
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mustangtr »

arkadaşlar benim düşüncem şifacı ve büyücü zırhlarının klana, savaşçı zırhlarının canavarlara geleceği yönünde...
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

gözlükler akçeyle alıncak diye duydum ama zırhları bilmiyorum :D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

GeCe yazdı:Merhaba Değerli Arkadaşlar ;

Benim Bu Konuyu Açmamın Sebebi Bazı Arkadaşların Uyanmasıdır...Gözlere 5m'dan Fazla Para Vermeyiniz Nedenmi ? Cevabını Vereyim '' Gözlükler 35 Level Oldugu İçin 45 Level 'den Sonra Düşüyor.Bizzat Şahit Oldum...Normalde Hedef Gözlük 13.750 gibi bir Saldırı Verirken 49 Level Biri Hedefi Giydiginde Bu Saldırı... 3.112 Gibi Bir Şeye Düşüyor..Yani Herman-Serman İtemi Gibi Oluyor...Aynı Durum Element , Direnç , vs.Gözlükler İçinde Geçerli... '' Anlatmak İstedigim Şudur..Bizim Serverde Hedef 17 - 20 Arası Fizik 11 - 14 Arası..Yani Benim Demek İstedigim BOşuna Paranızı Hedefe Vermeyin GÖsteriş İçin Alıcaksanız Da 5m ' dan Fazlada Para Vermeyin..Bilmiyen Arkadaşları Aydınlatayım Dedim İyi Forumlar Herkese
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
oguzhanuguz96
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen oguzhanuguz96 »

Belli olmaz belki genel güncelleme olur yeni kurulum paketi sunarlar oyunculara o zaman değişik şeyler olabilir.
Biraz zor ama olsun 8-)
Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Ya Da Yoldan Çekil...

Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen

Teşkilat
Kullanıcı avatarı
ed67ed
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel
Discord: end95

Mesaj gönderen ed67ed »

oguzhanuguz96 yazdı:Belli olmaz belki genel güncelleme olur yeni kurulum paketi sunarlar oyunculara o zaman değişik şeyler olabilir.
Biraz zor ama olsun 8-)
kardeş zaten daha yeni güncelleme attılar ama şöyle düşünüyorum hidra tamamlanınca oyun eskisinden çok farklı olacak veya oyun çok eski zamanlardaki gibi yüksek seviyeler düşüklere yardım edecek yada oyunda arkadaşlık kardeşlik duygusu kalmayıp sadece bir oyun olacak herkes kendini düşünecek bazı oyunlar gibi

Xxeenniissxx
Kullanıcı avatarı
RIC3BOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RIC3BOY »

Gözlüğü sadece artistlik için takarım en ucuzu hangisi ise onu alırım. :lol: Zaten itemi düşüyor çar yakışıklı bari dursun :lol:
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön