Esselam,
Noktasına kadar HAKLISIN ve sonuna kadar HAK veriyorum.Güncel KONU !
Meranlı;
Muhammed Ali.
Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !
Re: Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Sivaslixcemal
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bencede Lonca Sistemi Gelsin.Desteğim Tam.Hatta ben bu konuda BAŞLIK açmıştım.Kesinlikle istiyorum.Oyun çok zevkli olurdu.Bir Yandan Ödüllü Er Meydanı Bir Yandan Lonca Savaşları.Hemde Oyunda Öle Direk Lonca Olmuyacak.Olur Olmaz Kişiler Yapmayacak.Lonca Yapmak İçin Belli Bir Level Belli Bir Para Gerekli Olacak.Böylelikle Oyun Daha da Zevkli Olurdu.Bazılarının Düşüncesini Bilmem Ama Benim Düşüncem Bu Yönde.Ben Böylelikle Oyunun Daha Eğlenceli Olacağını Düşünüyorum.Gm lerin Bunu Görmesini İstiyorum...
_______________________________________________________________________________________________________
Meran
Sivaslıxcemal
_______________________________________________________________________________________________________
Meran
Sivaslıxcemal
At ölür meydan kalır , Yiğit ölür şan kalır .
Sonuna kadar haklısın katılıyorum desteğimi bildiriyorum.Acıklama bekliyoruz.
Reader
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Destekliyorum.Artık Yeni Seviyeler yerine Lonca Eklentisi ve Arkadaş Listesi daha faydalı olur oyun için....
Sivaslixcemal yazdı:Bencede Lonca Sistemi Gelsin.Desteğim Tam.Hatta ben bu konuda BAŞLIK açmıştım.Kesinlikle istiyorum.Oyun çok zevkli olurdu.Bir Yandan Ödüllü Er Meydanı Bir Yandan Lonca Savaşları.Hemde Oyunda Öle Direk Lonca Olmuyacak.Olur Olmaz Kişiler Yapmayacak.Lonca Yapmak İçin Belli Bir Level Belli Bir Para Gerekli Olacak.Böylelikle Oyun Daha da Zevkli Olurdu.Bazılarının Düşüncesini Bilmem Ama Benim Düşüncem Bu Yönde.Ben Böylelikle Oyunun Daha Eğlenceli Olacağını Düşünüyorum.Gm lerin Bunu Görmesini İstiyorum...
Meran
Sivaslıxcemal
Arkadaş güzel açıklamış.
Lonca kurucusu olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Kaldıki üye sayımızı arttırmaya bile herkezle alakadar olamadığımızdan çekiniyoruz açıkcası. Birde Lonca ya aldığımız üyelerin ayrıldıklarında büyük sorunlar yaşıyoruz. Sonuçta herkez çar kasıyor ve belli bir emek harcıyor o çarı silmesini veya aktarmasını istediğimizde sorun teşkil ediyor çoğu zaman. Oyunda oynayan insanların Forum ile pek alakadar olmadığıda aşikar zaten. Loncadan ayrılan ve karakteri silmeyen insanlarla uğraşmak zorunda ve yersiz sorunlar yaşamak zorunda kalıyoruz.
Küçük küçük sorunlar gözüksede Hatrı sayılır Lonca larda gerçekten inanılmaz büyük sorunlar oluşuyor.
Lonca kuran veya yöneten kişilerin oyunda sadece gelen pm lere cevap vermekle vakti geçiyor.
Bu önerinin dikkate alınmasını oyunda bulunan bütün Loncaların destekleyeceğine ve en kısa zamanda gelmesini istediğine eminim. Bu bir yenilik değil aslında başından beri olması gereken bir unsur.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Bence sen daha güzel açıklamışsın.İnşallah Lonca sistemi gerçekleşir.Bu oyunun temel taşlarından biri çünkü lonca sistemi.Tüm İkv camiasının,Lonca yetkililerinin desteklerini bekliyoruz.En yakın zamanda da Yönetimden bir açıklama bekliyoruz.Emmi yazdı:Sivaslixcemal yazdı:Bencede Lonca Sistemi Gelsin.Desteğim Tam.Hatta ben bu konuda BAŞLIK açmıştım.Kesinlikle istiyorum.Oyun çok zevkli olurdu.Bir Yandan Ödüllü Er Meydanı Bir Yandan Lonca Savaşları.Hemde Oyunda Öle Direk Lonca Olmuyacak.Olur Olmaz Kişiler Yapmayacak.Lonca Yapmak İçin Belli Bir Level Belli Bir Para Gerekli Olacak.Böylelikle Oyun Daha da Zevkli Olurdu.Bazılarının Düşüncesini Bilmem Ama Benim Düşüncem Bu Yönde.Ben Böylelikle Oyunun Daha Eğlenceli Olacağını Düşünüyorum.Gm lerin Bunu Görmesini İstiyorum...
Meran
Sivaslıxcemal
Arkadaş güzel açıklamış.
Lonca kurucusu olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Kaldıki üye sayımızı arttırmaya bile herkezle alakadar olamadığımızdan çekiniyoruz açıkcası. Birde Lonca ya aldığımız üyelerin ayrıldıklarında büyük sorunlar yaşıyoruz. Sonuçta herkez çar kasıyor ve belli bir emek harcıyor o çarı silmesini veya aktarmasını istediğimizde sorun teşkil ediyor çoğu zaman. Oyunda oynayan insanların Forum ile pek alakadar olmadığıda aşikar zaten. Loncadan ayrılan ve karakteri silmeyen insanlarla uğraşmak zorunda ve yersiz sorunlar yaşamak zorunda kalıyoruz.
Küçük küçük sorunlar gözüksede Hatrı sayılır Lonca larda gerçekten inanılmaz büyük sorunlar oluşuyor.
Lonca kuran veya yöneten kişilerin oyunda sadece gelen pm lere cevap vermekle vakti geçiyor.
Bu önerinin dikkate alınmasını oyunda bulunan bütün Loncaların destekleyeceğine ve en kısa zamanda gelmesini istediğine eminim. Bu bir yenilik değil aslında başından beri olması gereken bir unsur.
EXCELLENCE
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Banka 3 Sayfa Olsun 3. Sayfa Ortak Olsun Bütün Karakterlerde ve Arkadaş Listesi Artırılsın Yeter Bana
Artık yönetimden belli bir açıklama gelmeli.
Lonca sistemi şu anda yapılacaklar sırasının neresinde.
Ne kadarı hazır ve test aşamasına ne kadar var.
Takriben ne kadar daha süre alır. gibi...
Bizim bazı noktalarda haberdar edilmemiz gerekir düşüncesindeyim.
Oyun artık eskisi gibi basit değil bu nedenle daha profesyonel olunmalı.
Lonca sistemi şu anda yapılacaklar sırasının neresinde.
Ne kadarı hazır ve test aşamasına ne kadar var.
Takriben ne kadar daha süre alır. gibi...
Bizim bazı noktalarda haberdar edilmemiz gerekir düşüncesindeyim.
Oyun artık eskisi gibi basit değil bu nedenle daha profesyonel olunmalı.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Lonca sistemi gelse çok iyi olur katılıyorum.Arkadaş listesinide banka gibi yapılırsa iyi olur.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
bence lonca sistemi gelse Oyundan sıkılacagımızı pek sanmıyorum çünkü hep bi hedefimiz olacak ve herkesin arsında bi çekişme olacak bencede hazırdı lonca sistemi fakat şu anda oyuna eklemiyolar bencede hata yapıyorlar zaten hidrayı bekledik 10 ay gele gele 2tane canavar geldi Yeni açılan diger oyunlarda bile lonca sistemi var ikvde şu anda lonca sisteminin olmaması imkansız gibi geliyor bana
Yakamozxefemeih
Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını