Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Esselam,

Noktasına kadar HAKLISIN ve sonuna kadar HAK veriyorum.Güncel KONU !

Meranlı;
Muhammed Ali.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Sivaslixcemal
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sivaslixcemal »

Bencede Lonca Sistemi Gelsin.Desteğim Tam.Hatta ben bu konuda BAŞLIK açmıştım.Kesinlikle istiyorum.Oyun çok zevkli olurdu.Bir Yandan Ödüllü Er Meydanı Bir Yandan Lonca Savaşları.Hemde Oyunda Öle Direk Lonca Olmuyacak.Olur Olmaz Kişiler Yapmayacak.Lonca Yapmak İçin Belli Bir Level Belli Bir Para Gerekli Olacak.Böylelikle Oyun Daha da Zevkli Olurdu.Bazılarının Düşüncesini Bilmem Ama Benim Düşüncem Bu Yönde.Ben Böylelikle Oyunun Daha Eğlenceli Olacağını Düşünüyorum.Gm lerin Bunu Görmesini İstiyorum...

_______________________________________________________________________________________________________
Meran
Sivaslıxcemal
At ölür meydan kalır , Yiğit ölür şan kalır .
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reader »

Sonuna kadar haklısın katılıyorum desteğimi bildiriyorum.Acıklama bekliyoruz.
Reader
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Destekliyorum.Artık Yeni Seviyeler yerine Lonca Eklentisi ve Arkadaş Listesi daha faydalı olur oyun için....
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Emmi »

Sivaslixcemal yazdı:Bencede Lonca Sistemi Gelsin.Desteğim Tam.Hatta ben bu konuda BAŞLIK açmıştım.Kesinlikle istiyorum.Oyun çok zevkli olurdu.Bir Yandan Ödüllü Er Meydanı Bir Yandan Lonca Savaşları.Hemde Oyunda Öle Direk Lonca Olmuyacak.Olur Olmaz Kişiler Yapmayacak.Lonca Yapmak İçin Belli Bir Level Belli Bir Para Gerekli Olacak.Böylelikle Oyun Daha da Zevkli Olurdu.Bazılarının Düşüncesini Bilmem Ama Benim Düşüncem Bu Yönde.Ben Böylelikle Oyunun Daha Eğlenceli Olacağını Düşünüyorum.Gm lerin Bunu Görmesini İstiyorum...

_______________________________________________________________________________________________________
Meran
Sivaslıxcemal

Arkadaş güzel açıklamış.
Lonca kurucusu olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Kaldıki üye sayımızı arttırmaya bile herkezle alakadar olamadığımızdan çekiniyoruz açıkcası. Birde Lonca ya aldığımız üyelerin ayrıldıklarında büyük sorunlar yaşıyoruz. Sonuçta herkez çar kasıyor ve belli bir emek harcıyor o çarı silmesini veya aktarmasını istediğimizde sorun teşkil ediyor çoğu zaman. Oyunda oynayan insanların Forum ile pek alakadar olmadığıda aşikar zaten. Loncadan ayrılan ve karakteri silmeyen insanlarla uğraşmak zorunda ve yersiz sorunlar yaşamak zorunda kalıyoruz.
Küçük küçük sorunlar gözüksede Hatrı sayılır Lonca larda gerçekten inanılmaz büyük sorunlar oluşuyor.
Lonca kuran veya yöneten kişilerin oyunda sadece gelen pm lere cevap vermekle vakti geçiyor.
Bu önerinin dikkate alınmasını oyunda bulunan bütün Loncaların destekleyeceğine ve en kısa zamanda gelmesini istediğine eminim. Bu bir yenilik değil aslında başından beri olması gereken bir unsur.
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Emmi yazdı:
Sivaslixcemal yazdı:Bencede Lonca Sistemi Gelsin.Desteğim Tam.Hatta ben bu konuda BAŞLIK açmıştım.Kesinlikle istiyorum.Oyun çok zevkli olurdu.Bir Yandan Ödüllü Er Meydanı Bir Yandan Lonca Savaşları.Hemde Oyunda Öle Direk Lonca Olmuyacak.Olur Olmaz Kişiler Yapmayacak.Lonca Yapmak İçin Belli Bir Level Belli Bir Para Gerekli Olacak.Böylelikle Oyun Daha da Zevkli Olurdu.Bazılarının Düşüncesini Bilmem Ama Benim Düşüncem Bu Yönde.Ben Böylelikle Oyunun Daha Eğlenceli Olacağını Düşünüyorum.Gm lerin Bunu Görmesini İstiyorum...

Meran
Sivaslıxcemal

Arkadaş güzel açıklamış.
Lonca kurucusu olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Kaldıki üye sayımızı arttırmaya bile herkezle alakadar olamadığımızdan çekiniyoruz açıkcası. Birde Lonca ya aldığımız üyelerin ayrıldıklarında büyük sorunlar yaşıyoruz. Sonuçta herkez çar kasıyor ve belli bir emek harcıyor o çarı silmesini veya aktarmasını istediğimizde sorun teşkil ediyor çoğu zaman. Oyunda oynayan insanların Forum ile pek alakadar olmadığıda aşikar zaten. Loncadan ayrılan ve karakteri silmeyen insanlarla uğraşmak zorunda ve yersiz sorunlar yaşamak zorunda kalıyoruz.
Küçük küçük sorunlar gözüksede Hatrı sayılır Lonca larda gerçekten inanılmaz büyük sorunlar oluşuyor.
Lonca kuran veya yöneten kişilerin oyunda sadece gelen pm lere cevap vermekle vakti geçiyor.
Bu önerinin dikkate alınmasını oyunda bulunan bütün Loncaların destekleyeceğine ve en kısa zamanda gelmesini istediğine eminim. Bu bir yenilik değil aslında başından beri olması gereken bir unsur.
Bence sen daha güzel açıklamışsın.İnşallah Lonca sistemi gerçekleşir.Bu oyunun temel taşlarından biri çünkü lonca sistemi.Tüm İkv camiasının,Lonca yetkililerinin desteklerini bekliyoruz.En yakın zamanda da Yönetimden bir açıklama bekliyoruz.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen HERACLEON »

Banka 3 Sayfa Olsun 3. Sayfa Ortak Olsun Bütün Karakterlerde ve Arkadaş Listesi Artırılsın Yeter Bana ;)
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

Artık yönetimden belli bir açıklama gelmeli.
Lonca sistemi şu anda yapılacaklar sırasının neresinde.
Ne kadarı hazır ve test aşamasına ne kadar var.
Takriben ne kadar daha süre alır. gibi...
Bizim bazı noktalarda haberdar edilmemiz gerekir düşüncesindeyim.
Oyun artık eskisi gibi basit değil bu nedenle daha profesyonel olunmalı.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Lonca sistemi gelse çok iyi olur katılıyorum.Arkadaş listesinide banka gibi yapılırsa iyi olur.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

bence lonca sistemi gelse Oyundan sıkılacagımızı pek sanmıyorum çünkü hep bi hedefimiz olacak ve herkesin arsında bi çekişme olacak bencede hazırdı lonca sistemi fakat şu anda oyuna eklemiyolar bencede hata yapıyorlar zaten hidrayı bekledik 10 ay gele gele 2tane canavar geldi Yeni açılan diger oyunlarda bile lonca sistemi var ikvde şu anda lonca sisteminin olmaması imkansız gibi geliyor bana

Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını

“Genel Etkileşim” sayfasına dön