Kısacası İkv Çözüm Bulmazsa Desktop a devam xDzodiak2009 yazdı:Laptop'un Ekran kartını Değiştirmeniz Mümkün Değildir.HaNdSoMe yazdı:Laptop u pek açmıyom masaüstünden de giriyorum ama yani olsun bunla da oynarım bosuna EKRAN kartı almıyalım xDzodiak2009 yazdı:Bilgisayarcınıza Danışın yinede siz.HaNdSoMe yazdı:Hiçbir Çaresi Yokmu Yaf xDhe bide şöyle bir şey vardı tümleşik ekran kartları yani onboard olanlar değişmez harici ekran slotu varsa değişebilir
Intel Graphics Media Accelerator HK.[LapTop]
Re: Intel Graphics Media Accelerator HK.[LapTop]
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Excellence
- Teşkilat Neferi

Tesekkürler ama intel sitesin nasıl indireceğiz beceremiyormzodiak2009 yazdı:oyunlar için yeterli bir kart olarak tanımlanamaz. Yine de Intel laptopta oynanabilecek (yeterli kalitede olmasada) Bazı eski 3D oyunlarında sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır ve 2D Oyunlarda. Yani buna İKV Yönetimi bir Çare bulamaz .Excellence yazdı:Benim ekran kartıda öyle masaüstü pc'im arızalandı laptopdan giricem ama oyuna giriyorum ekran bozuluyor,garip garip seyler oluyo yani önünü göremiyorsun.Yok mu bir çaresi,bir fikri olan ? Daha önce birkaç kişi bir şeyler söylemişti ama onların dedikleri gibi olmuyor malesef.
Ama sizlere Bazı İşinize yarıyacak Bunun gibi(İntel Hızlandırıcı,GMA Booster, Intel GMA OC,)Laptop Ekran kartınızı Hızlandırmaya yarıyan İntel'in Müşterileri için Yayınladığı Kurulumları Bilgisayarınıza İndirip Kurunuz.
Yani bundan başkada yapılacak hiç birşey yok Yada Bilgisayarcınıza Danışınız.
EXCELLENCE
Googleye yaz kolay bulkursun ama pek etkisi olmuyor...Excellence yazdı:Tesekkürler ama intel sitesin nasıl indireceğiz beceremiyormzodiak2009 yazdı:oyunlar için yeterli bir kart olarak tanımlanamaz. Yine de Intel laptopta oynanabilecek (yeterli kalitede olmasada) Bazı eski 3D oyunlarında sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır ve 2D Oyunlarda. Yani buna İKV Yönetimi bir Çare bulamaz .Excellence yazdı:Benim ekran kartıda öyle masaüstü pc'im arızalandı laptopdan giricem ama oyuna giriyorum ekran bozuluyor,garip garip seyler oluyo yani önünü göremiyorsun.Yok mu bir çaresi,bir fikri olan ? Daha önce birkaç kişi bir şeyler söylemişti ama onların dedikleri gibi olmuyor malesef.
Ama sizlere Bazı İşinize yarıyacak Bunun gibi(İntel Hızlandırıcı,GMA Booster, Intel GMA OC,)Laptop Ekran kartınızı Hızlandırmaya yarıyan İntel'in Müşterileri için Yayınladığı Kurulumları Bilgisayarınıza İndirip Kurunuz.
Yani bundan başkada yapılacak hiç birşey yok Yada Bilgisayarcınıza Danışınız.ybancı zaten
- Excellence
- Teşkilat Neferi

Arkadaşım sende devam ediyomu hala sorun bulamadın mı çözüm ?
EXCELLENCE
Evet Masaüstüne Devam..Olmuyorki....Excellence yazdı:Arkadaşım sende devam ediyomu hala sorun bulamadın mı çözüm ?
- Excellence
- Teşkilat Neferi

Tamam heralde seninde değigin gibi ati ve Nvidia ekran kartlarıyla sorunsuz oynatır.Pff intell kötü mü şmdi
diğer oyunlar sakır sakır çalısıyo bi ikvde böle.
EXCELLENCE
Merhaba ben " viewtopic.php?f=46&t=9024 " burdan geldim 
Bu kristalleşme veya her ne haltsa buna bir çözüm yokmu be. insaf milyar para verdik bozuk napim ben şimdi
laptop
Bu kristalleşme veya her ne haltsa buna bir çözüm yokmu be. insaf milyar para verdik bozuk napim ben şimdi
laptop
Laptop Almamak GEREK Masaüstü en iyisi...ikvking yazdı:Merhaba ben " viewtopic.php?f=46&t=9024 " burdan geldim
laptop
masa üstüde var naylon yapmak icin
evde 2 tane monitor var 2 tane masaüstü monitor onu bağlasam fark edermi
evde 2 tane monitor var 2 tane masaüstü monitor onu bağlasam fark edermi