ARTIK YETER ADALETSİZLİĞİN BU KADARI....

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: ARTIK YETER ADALETSİZLİĞİN BU KADARI....

Mesaj gönderen exxon »

QUAstar yazdı:
exxon yazdı:Böyle konular açıp durmayın yönetimin yapabileceği bir şey yok. Bilgisayar bu. Her şey şans işi. Sana düşme olasılığı %99 bile olsa %1lik düşmeme şansı var. Yani sığınak/migrat arttırıcılar, plus paket sadece yüzdelik şansını arttırıyor. Hala düşmüyorsa senin şanssızlığım yapacak bir şey yok.
:arrow: :arrow: :arrow:

3 Migratta Alternator Zırh - Nucleus Zırh - Kıyamet Alevi Zırh + Azat Cevo Pant x2 - Fevzi Cevo pant düşürdüm sadece 3 migratta ama gel gelelim sıgnak sadece kıyamet kolye düştü şans işi bu düşmeme olasılıgını unutmayalım .
:arrow:
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Classic »

KOZHEY yazdı: 673m oyun parası verseydın bana ben sana ayarlardım bişeyler en fullünden ;)
Gel ben sana 673 m verem sen bana ayarla en fullünden :D

Şaka bir yana aynı dert bizde de var ama gel gör ki şans işte. Yapacak bir şey de gelmiyor elden. En azından çemberlitaştaki gibi reçete olarakta düşse de bizde şekilde zırh yapabilsek.
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

arkadaslar artırıcı falan hikaye, olay tamamen şans işi. savascıyla 6 kere migrat attım, 3 adet kenan, 1 adette evo zırh düştü. şifacımla 3 sıgınak attım ayakkabı ve fundi takıları tamamladım, 2 migratta ise oksidant zırh ve fundi zırh aldım. büyücümde 3 adet alter, 2 adet kıyamet ve 1 adet nuc zırh var. bu zamana kadar artırıcı almadım. para tuzagından baska bişi degil. ama onlarca kenan attım alter yüzük anca düştü. biraz sabırla hersey düşecektir. siz paranızı boş yere vermeyin yagma artırıcılara...
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
diRectoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nizam I Cedid

Mesaj gönderen diRectoR »

xMoRtaLx yazdı:arkadaslar artırıcı falan hikaye, olay tamamen şans işi. savascıyla 6 kere migrat attım, 3 adet kenan, 1 adette evo zırh düştü. şifacımla 3 sıgınak attım ayakkabı ve fundi takıları tamamladım, 2 migratta ise oksidant zırh ve fundi zırh aldım. büyücümde 3 adet alter, 2 adet kıyamet ve 1 adet nuc zırh var. bu zamana kadar artırıcı almadım. para tuzagından baska bişi degil. ama onlarca kenan attım alter yüzük anca düştü. biraz sabırla hersey düşecektir. siz paranızı boş yere vermeyin yagma artırıcılara...
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse
Resim
Kullanıcı avatarı
dyb21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen dyb21 »

KayserilixliderR yazdı:BÜTÜN YÖNETİM BAKIN...

BEN TOPLAM 1263 SEFER JUNON KESTİM BÜYÜME TOPLAM HARCADIĞIM İKSİR SAYISI 2047 (EJDERHA) AMA HALA ZIRH YOK AMA DAHA ŞAHESERİ OLMAYAN BİR ADAM GELİYOR İLK JUNON DA ZIRH DÜŞÜRÜYO... ARTIK SABRIM KALMADI ADAM GİBİ Bİ ADALET SİSTEMİ GETİRİN LAN ARTIK YETER....BU YÜZDEN KAÇ KİŞİ OYUNU BIRAKTI MİGRAT ARTTIRICI ALIYORUM PLUS VAR AMA ZIRH YOK SİZİN DE YAPACAĞINIZ SİSTEMİNDE ARTIK YETER...... OYUNU BIRAKIYORUM KINA YAKIN BİR YERLERİNİZE........
Bende Senın Kadar Kesmiş sayılırım Ban Hiç Zırh vermedi En sonunda ar arda 5 tane Kıyamety zırh attı. Kıyametleri verdikten bi 50 Kesim sonrada Yani Bundan 5 Gn Önce İstediğim Zırhı Nucleusu Verdi Sabır İşi.
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Kullanıcı avatarı
bydeli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bydeli »

Lider İnş düşer diyelim sistem neye göre item atıyor çözmek zor iş şans'a kalmış istersen sen girme kardeşin veya güvendiğin biri varsa o girsin belki düşer ama arttırıcılar işin ekonomiye dökülmüş tarafı Örnek: 4 büyü 1 şifa 1 savaşcı girdin herkes kesin savaştıya düşer diyo neymiş tekmiş saçma bence adam töbe haşa evliyamı büyüye'de düşer şifaya'da sen sabırla denemeye devam et senide görür elbet kolay gelsin.
ASıL TRaJeDi YaŞaMaKTıR!!!
HaYaT ZoR MaLuM EKMeKTe BiR MiLYoN OLDu :):)
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

GENJORİ

Mesaj gönderen GENJORI »

Arkadaşlar JUNON dan zırh düşmüyorsa BENİM yaptığım gibi YAPIN.Ne mi ?
Çemberliye girin zırhı ordan düşürün...Bana düştü..Junona elvada..zaten hiç sevmemiştim migratı, bi zırh için o kadar ızdıraba değmez .migratı unuttum ben.

MİGRAT ı YÖNETİCİLERE burakın onlar orda Japon kalesi oynasınlar...

SAYGILAR

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KayserilixliderR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KayserilixliderR »

Savaşçıma sonunda zırh verdi fakat büyüme hala zırh yok :) artık farketmiyor. düşerse düşer oyunu bıraktım kardeşim arkadaşım oynuyor. yorum yazan herkeze teşekkurler bu oyun boş arkadaşlar zarardan başka bişe getirmedi. çok uykusuz kaldım çok kez işe gitmedim ne yüzünden mi bu oyun yüzünden bence sizde doğru yu bulup yavaş yavaş kurtulun bu illetten...
HEP BERABER SIRT SIRTA VERİP KARDEŞLERİMLE
YERİ GELDİ BİZLER MEYDAN OKUDUK ÖLÜME
HANİ OLURDA BİRGÜN DÜŞERİZ TERS KELEPÇE
BU YOLUN SONU YA ÖLÜMDÜR YA HAPİSHANE..

Kayserilixlider_Kayserilixlıder_KAYSERİLİ_COVİSORTHENK
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Bi kaç saat önce adı Kayserilix ile başlayan biriyle migrat atmıştım alternator gb amplıfıkator dusmustu o sen olabılırsın galıba banada cent zırh çıkmıstı =)
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Berimpex »

Şimdi karakter şans ortalaması diye birşey varmış. Bu karakter şans ortalaması gözettiğim ve karakterimde gördüğüm kadarıyla Sığınak ve Migratta şanssız olanlar çemberlitaşda biraz daha şanslı oluyorlar. Ki 2 yıldır benden çok giren yoktur sığınak ve migrata hala bir tane nucleus takım ve zırhım yok. Ama kıyametleri neredeyse fulledim. Şans değişmez, şans artırıcı almak işe yaramaz.

Ayrıca Sığınak ve Migrat Çemberlitaş'tan 5 kat daha zordur bence.

Her ne olursa olsun. Kenan kesersin tamam kısa sürer ancak 1 gaffar attığında studan olmassa gaffardan semihadan illaki şahaser birşey düşüyor. Ama 5 kere ard arda kenan attım hirbir şahaser düşmediğini gördüm :) ( Takı olarak)

Sonuç 5 kenan 40dkdan hesaplarsak 5x40=200 Dakika yani 3 saat 20 dakika. 1 Gaffar Bey(Stuart,Semiha,Gaffar) = 2 Saat. İnanın bana size şanssız bir karakter vereyim sabahtan akşama kadar hatta haftada hergün girin sabahlayın kenan atın bir şahaser bile düşmez. Şanssız hep şanssızdır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön