Emeğimizin karşılığı bu mudur ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Emeğimizin karşılığı bu mudur ?

Mesaj gönderen Canceazi »

Earth yazdı:
QMCERDEMQ yazdı: 3 ay çalışıpta maaşınızı alamamak sizi cok üzer değil mi ?
Çoğu kişi bu şans olayından rahatsız olduğunu belirtiyor. Kimi şans arttırıcım var, tonla da maden çekiyorum ama bir türlü saf çıkmıyor der, kimi sayısını unuttuğum miktarda boss kestim ancak hala istediğim şaheseri düşüremiyorum der. Bunlar öyle önemsiz şeyler de değil, uğraştığın halde olmayınca seni oyundan aşırı derecede soğutmaya başlayan şeyler. Ben de şans faktöründen rahatsızım. Çıktımı mutlu oluyorsun ama çıkmama ihtimali her zaman var. Uğraşmaya devam et mutlaka çıkar mı, belki çıkar evet ama sen ihtiyacın olan materyali çıkarmak için belki 100 kez uğraşman gerekicek bir başkası bunu 5. denemede yapacak. Nerde adalet ? Bu şans faktörünün değiştirilmesine yönelik desteğe bir sürü öneri mesajı gidiyordur diye tahmin ediyorum ama bu konu üzerinde çalıştıklarını sanmıyorum :mrgreen: .
Canceazi yazdı:
RaidersOfChaos yazdı:Bende bırakmayı planlıyordum bi aralar fakat arkadaşların ısrarı üzerine bu kararımdan vazgeçtim. Ama şunu iyi anladımki bu oyuna 7/24 vakit ayırsan bile emekler boşa. Örneğin ; Zırhın yoksa migrata gidersin Yılanlar , Cent , Tazılar vs. uğraşırsın 1 saat junona gelince junonu kesmek çocuk oyuncağı zaten işi bilene tabiki kesince çıkan tek item [ Madalya ] veya iksirler. İşte bu nedenle bi çok insan bırakma eşiğine gelmiş.

İyi Forumlar..
Benden sonra ejder üretenler veya benden sonra oyuna başlayanların çarları benden daha şanslı olduğu için daha az madalya ile daha çok şaheser eşyaya sahipse bu oyunun bizimle dalga geçmesi demektir. 1.5 yıldır büyücüm ejderli ve sığınağı bıraksanız gözüm kapalı ezbere oynayacak hale geldim. 100 lerce sığınak sonunda KENAN bana sadece 2 adet Alternator Kolye veriyorsa bu oyuna söverim ben. Ben oyuna emek veriyorum plusumu da aldım silahımı da yükselttim yağma arttırıcı da aldım . [Ecel Getiren] [Latif] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf] [İbni Sina İbni Sina Ceket] [Bilge Fevzi Ceket] [Bilge Azat Ceket] ve benzeri eşyaları uğraşarak üretiyorum ama neden diğerleri gibi benimde alternator , nucleus veya KIYAMET ALEVi bile setim olamıyor. Tek istediğim bir açıklama. 10 20 girişte alter kolye yüzük düşürenler var ben Alternator Zırh ve kolyem olduğu için sadece yüzük için 100lerce kenan kestim (nucleus kolyeyi istemiyorum bile yeterki bir setim olsun) .
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
hacidayi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hacidayi »

Asosyal erdem sıkılmadın mı hala oyundan ışık setini zaten millet düşürdü sen cünüpsün sana bişey düşmez sen git iş ara gazetecilik okuyodun sen dimi hala mezun olamadın mı haaaa pardon sahi sen 17 yaşındaydın kadir(yalnızsavaşçıı) fuarda
buluştuğunuzu ve gerçek yaşını söylemişti :D
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Taskanat eldiveni 4 ledik , kasamda tam 1 sıra eldiven oldu koleksiyon yapıyorum tesekkur ederım :)
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

QMCERDEMQ yazdı:Taskanat eldiveni 4 ledik , kasamda tam 1 sıra eldiven oldu koleksiyon yapıyorum tesekkur ederım :)
Cemlerle kesmişsiniz öğrendim hayırlı olsun :roll:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Seeyou yazdı:Günde 7 Stuart arayada 1GBMX sıkıştırıyormuş cok sosyalsin kardeşim :D
Arada dışarı çık hava al beynine oksijen gitsin item diye ölcen
:)
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
ecelin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen ecelin »

sen iyi bişeyler almışsın ben hhiç bişey alamadım ve hala alamamaya devam ediyorum
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Gfbramazan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Never Walk Alone

Mesaj gönderen Gfbramazan »

Bende bi o kadar attım tek bi çarım var ; 5 eldiven var kıyametx2 transx2 bide cehennem var başkada bişey yok :)

______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
Kullanıcı avatarı
BeoWulfxDeWiL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen BeoWulfxDeWiL »

Atarlı Gençler Sakin Olun Biraz Elbet Düşer İtem Merak etmeyin :D Bak bendede item Yok ama ben isyan ediyomuyum Şuana kadar 1 sıfır kelvin zırh 1 sıfır kelvin eldiven 1 de transförmator eldiven düşürdüm Kafaya takmayın zamanla Düşer :D
BLacKDewiL

DoNCoRLeoNe

HANEDAN

Başlangıç:2007
Bitiş:2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön