Küfür Önerisi . .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Küfür Önerisi . .

Mesaj gönderen iskar43 »

Yıldırıcı cezalar uygulansa daha iyi olur adam 7 gün sus yiyip 8 ci gün tekrar küfür edenler var ve suslu şekikde oyunu oynayıp skyp yolu ile konuşanlar çok.
Öncelerden bir öneri okumuşdum ve güzel bir şey uygulama olursa. Öneri şu İKV de bir hapishane yani adam küfür ettiğinde veya küçük düşürücü bi davranış sergilediğinde cezanın durumuna göre belirli saat veya gün GM salonu gibi bi yerde durucak hiç bir şey yapamıyacak böyle olursa fazlasıyla küfür edenler azalır die umuyorum.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

iskar43 yazdı:Yıldırıcı cezalar uygulansa daha iyi olur adam 7 gün sus yiyip 8 ci gün tekrar küfür edenler var ve suslu şekikde oyunu oynayıp skyp yolu ile konuşanlar çok.
Öncelerden bir öneri okumuşdum ve güzel bir şey uygulama olursa. Öneri şu İKV de bir hapishane yani adam küfür ettiğinde veya küçük düşürücü bi davranış sergilediğinde cezanın durumuna göre belirli saat veya gün GM salonu gibi bi yerde durucak hiç bir şey yapamıyacak böyle olursa fazlasıyla küfür edenler azalır die umuyorum.
Salona ne gerek var? :)
7gün O sunucudaki hesaba giremesinde gör nasıl süt kuzusu oluyor?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

O uygulama çok kötü bişe , Mesela 'O itemi Kullan dediğimizde oyun Otamatik olarak LAN kelimesini duyunca *** çıkacak buda bazı kelimeleri derken zorlanırız.Daha bir sürü örnek var , Burda demem uygun değil.
Resim
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ibraM »

Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra talebinizi gönderiniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

"anaa yaratığa bak la direndi."

ana kelimesi kesin yasaklanır. "yar" hecesinin de kullanılabileceğini pek zannetmiyorum. :) böyle saçma şeyler ortaya çıkabilir:

"*** ******** bak ** direndi."
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

aynen normal kelimelerde yıldızlanabilir ozamn , mesela zamanın nasıl geçti diyemezsin :D
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

birde şu sorun var küfreden kişi kufru edıp alt f4 cektıgınde sıkayet edemıyorsunuz
bence asıl bunun cozulmesı gerekıyor
aynen oyunca oyunda olmadıgı zaman yazamamanız gıbı şikayette demıyorsunuz
sancakta bir kaç kendını bılmez var kesilince özelden küfredip altf4 cekıyor
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
gokhan41 yazdı:Şikayet edince adamın bize ettiği küfürler gerimi alınıyo :D
En azından ceza'sız kalmıyor. Bildiğim kadarıyla metin 2 adlı oyunda böyle bir ceza sistemi yok. :idea:
o pislik oyunu savunmak gibi olmasın ama duymuştumbi kere ban atıyorlarmış :D

neresi zor icf dede yıldızlı çıkıyor diye biliyorum
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

iskar43 yazdı:Yıldırıcı cezalar uygulansa daha iyi olur adam 7 gün sus yiyip 8 ci gün tekrar küfür edenler var ve suslu şekikde oyunu oynayıp skyp yolu ile konuşanlar çok.

Çok güldüm bu öneriye ya :D Yakında idam cezasına kadar gider bu öneriler. :D :D Küfür insanın karakteri ile alakalıdır. İsteyen adam her türlü eder ve malesef bunu önlemenin kalıcı bir yolu yoktur. Biraz da olsa tek çözüm yasaklı listesidir. :)

Ayrıca *** şeklinde çıkması yönünde öneriler olmuş bence bu gereksiz normal yazışmalarda bazı harflerin yanyana gelmesi sonucunda bazı cümleler argo şekilde sistem algılıyor ve *** şeklinde çıkıyor. Bu gibi durumlarda zorluk çekeceğimiz kanısındayım.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Kore'de olduğu şekil gibi herkes kssn ile oynuyor ( nexon da böyle) atıyorum babasının kssni yazdı oyuna girdi fakat oyunda herhangibir suç işlerse sabıkaya yazılıyor bazen banka hesapları bile dondurabiliyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön