Yıldırıcı cezalar uygulansa daha iyi olur adam 7 gün sus yiyip 8 ci gün tekrar küfür edenler var ve suslu şekikde oyunu oynayıp skyp yolu ile konuşanlar çok.
Öncelerden bir öneri okumuşdum ve güzel bir şey uygulama olursa. Öneri şu İKV de bir hapishane yani adam küfür ettiğinde veya küçük düşürücü bi davranış sergilediğinde cezanın durumuna göre belirli saat veya gün GM salonu gibi bi yerde durucak hiç bir şey yapamıyacak böyle olursa fazlasıyla küfür edenler azalır die umuyorum.
Küfür Önerisi . .
Re: Küfür Önerisi . .
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Salona ne gerek var?iskar43 yazdı:Yıldırıcı cezalar uygulansa daha iyi olur adam 7 gün sus yiyip 8 ci gün tekrar küfür edenler var ve suslu şekikde oyunu oynayıp skyp yolu ile konuşanlar çok.
Öncelerden bir öneri okumuşdum ve güzel bir şey uygulama olursa. Öneri şu İKV de bir hapishane yani adam küfür ettiğinde veya küçük düşürücü bi davranış sergilediğinde cezanın durumuna göre belirli saat veya gün GM salonu gibi bi yerde durucak hiç bir şey yapamıyacak böyle olursa fazlasıyla küfür edenler azalır die umuyorum.
7gün O sunucudaki hesaba giremesinde gör nasıl süt kuzusu oluyor?
O uygulama çok kötü bişe , Mesela 'O itemi Kullan dediğimizde oyun Otamatik olarak LAN kelimesini duyunca *** çıkacak buda bazı kelimeleri derken zorlanırız.Daha bir sürü örnek var , Burda demem uygun değil.

Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra talebinizi gönderiniz.
İyi forumlar.
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra talebinizi gönderiniz.
İyi forumlar.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
"anaa yaratığa bak la direndi."
ana kelimesi kesin yasaklanır. "yar" hecesinin de kullanılabileceğini pek zannetmiyorum.
böyle saçma şeyler ortaya çıkabilir:
"*** ******** bak ** direndi."
ana kelimesi kesin yasaklanır. "yar" hecesinin de kullanılabileceğini pek zannetmiyorum.
"*** ******** bak ** direndi."
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
aynen normal kelimelerde yıldızlanabilir ozamn , mesela zamanın nasıl geçti diyemezsin 
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- aken
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
birde şu sorun var küfreden kişi kufru edıp alt f4 cektıgınde sıkayet edemıyorsunuz
bence asıl bunun cozulmesı gerekıyor
aynen oyunca oyunda olmadıgı zaman yazamamanız gıbı şikayette demıyorsunuz
sancakta bir kaç kendını bılmez var kesilince özelden küfredip altf4 cekıyor
bence asıl bunun cozulmesı gerekıyor
aynen oyunca oyunda olmadıgı zaman yazamamanız gıbı şikayette demıyorsunuz
sancakta bir kaç kendını bılmez var kesilince özelden küfredip altf4 cekıyor
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

o pislik oyunu savunmak gibi olmasın ama duymuştumbi kere ban atıyorlarmışIIxDRaCuLaxII yazdı:En azından ceza'sız kalmıyor. Bildiğim kadarıyla metin 2 adlı oyunda böyle bir ceza sistemi yok. :idea:gokhan41 yazdı:Şikayet edince adamın bize ettiği küfürler gerimi alınıyo
neresi zor icf dede yıldızlı çıkıyor diye biliyorum
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

iskar43 yazdı:Yıldırıcı cezalar uygulansa daha iyi olur adam 7 gün sus yiyip 8 ci gün tekrar küfür edenler var ve suslu şekikde oyunu oynayıp skyp yolu ile konuşanlar çok.
Çok güldüm bu öneriye ya
Ayrıca *** şeklinde çıkması yönünde öneriler olmuş bence bu gereksiz normal yazışmalarda bazı harflerin yanyana gelmesi sonucunda bazı cümleler argo şekilde sistem algılıyor ve *** şeklinde çıkıyor. Bu gibi durumlarda zorluk çekeceğimiz kanısındayım.
Keyifli forumlar.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Kore'de olduğu şekil gibi herkes kssn ile oynuyor ( nexon da böyle) atıyorum babasının kssni yazdı oyuna girdi fakat oyunda herhangibir suç işlerse sabıkaya yazılıyor bazen banka hesapları bile dondurabiliyor