Nasıl birşey bu. Adam kafayı takmış resmen işi gücü yok oyuna girip derya ablanın olup olmadıgını kontrol edip eğer oyundaysa küfür ediyor aşşağılıyor vsvs..
Yönetimden böyle durumlara el koymalarını istiyoruz. Öneri olarak ip ban denilen sistemi uygulayabilir ve o şerefsizin btün carlarını ban layabilir.
:arrow: aynen bu arkadasında dedıgı gıbı ban lasınlar benım karaterlerım durduk yere 999 blok yerken bunlar nıye yemesın ayrıca ben kendim de şahit oldum bu slna denen kısının xxberrexx ve xxxefsunxxx karakterlerını sureklı rahatssız ettıgını sureklı sekılde akla gelınemeyecek sacmalaıklar la bencede ılgılensenız ıyı olur okadar foto yollamış ılgılenmenız ıcın benım kı benım hesabım ıse durduk yere 999 blok yedı ama guldum gectım neyse ılgılenırsenız ıyı olur
arkadasm sende destege yazsan ıyı olur .D
Gitmeni istemedim.
Şimdi gelmeni de istemem.
Bende kalmanı, bnim olmanı hele hiç.
Yadırgama beni; sadece hala unutamadm seni.
^^ÖmeR^^
Destek ne arar la IKV de ..senı üzmek ıstemem ama başına ne geldıyse yanına Kar kalmıştır bunu bılesın..benmde başıma bıkaç olay geldı yanıma kar kaldı ama destek takımı 10 numara :!: devam :twisted:
kişinin hesabının banlanması birşey ifade etmez ip ban gerekli . ip ban attırmak istiyorsanız Helriders e başvurun atsa atsa o atar ip ban 3 5 bişiler atarsınız artık ona
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
olayı az çok biliyorum , böyle şahısların bu oyunda bulunmasından bi oyuncu olarak utanıyorum. fakat ikv ekibi nedense hiç rahatsız olmuyor. olayları bilmeyen insanlar ve destekde laf anlamayan ikv ekibi için fotoları burayada eklemeni tavsiye ederim. herkesin ne olduğu belli olsun
arkadaşlar dün gece aynı kişi tarafından fakat bu sefer lodos bir çar tarafından yaşadığım tatsız olaydan dolayı 14 gün sus yemiş bulunmaktayım.SEVGİLİ GMLER BU KONUDA BİLİYOSUNUZ ÇOK HIZLILAR FAKAT DESTEĞE YOLLADIĞIM FOTOLAR HAKKINDA HALA BİR CEVAP ALAMIYORUM.adalet anlayışımız bu olsa gerek,ben yine tekrar ediyorum bu çocuk konuşmaya devam ederse ben yönetimide bu konu hakkında bişey yapmadığı için adli takip başlatıcam.
Ablam ip ban atsalar demişsinde, ip ban atsa ne olucakki ? Adsl'ini kapatıp açar gine girer. İkv'ye girerken veya kayıt olunurken IQ testi gibi birşey şart artık. Zeka seviyesi 0'ın altında olan insanlar girmemeli. Eski oyuncular, kötü grafiklerin içindeki eski kaliteli İkv geri dönmeye çalıştırılmalı. Grafik herşey değil, oyuncu sayısı herşey değil, önemli olan kaliteli oyuncular, kaliteli İKV.
bu serkan isimli şahsiyet bir zamanlar çok iyi bir arkadaşlım modeli uyguladı ve beni kandırdı açıkçası benim salaklığım dahilinde. böyle velede açıcan teli sövücen akıllınıyor ben aynısını yaptım ve kurtuldum fakat bir bayan bunu ne kadar istesede yapamaz ama bir şunu söylemek isterimki İKV destek takımına sövmeden işini görmüyorlar geçen gün attım mailde yazdığım şu ya charları geri verin yada yol alın yazdım gelen mailde böyle bir alışveriş gerçekleştirilememiştir diyor çok güldüm açıkcası allah kolaylık versin :!:
MyTeaRfoRyou isimLi seRkan . Bence sen miLLete geLip akıL vereceğine önce kendi kişiLğini düzeLt. Bir bayana bu LafLar deniLmez diyoRsun bana böLgeden yazdığın hakaRetLere ne demek Lazım :?: BaşkaLarının kusurLarıyLa uğrasacağına önce kendini düzeLt. :!:
BU arkadaşın TELEFON NUMARASINI BİLEN VARSA BANA BİLDİRSİN LÜTFEN.Ben bu şahsın annesine yakın yaştayım annesiyle ahbap olcan yani anlıyacağınız çocukluğuna incem birazDDDD. Belliki alta yatan talihsizlikler varDDD. Ne yazıkki gülüyorum artık cidden feci sinirimi bozdu.14 gün sus yedim ssss