Ortammı? Benim ortamım var.Görevlerim oldu hemen ark geldi.Yaptık.Ama tanımdadığım kişinin görevi vardı.Ark dedim.Senin mi dediler.Yok baska birisinin dedim.O Zaman boş ver dediler.Ben onu kınadım.Biz yapıyoz oNLAr neden yapamıyorlar.ORHANBEY yazdı:Hangi sunucu olursa olsun sunucunun tümüne yönelik yazılar yazmanız doğru değil.Hangi sunucuda olursan ol ortamını oluşturduktan sonra herşey rahattırkackin yazdı:Beyaz köşk hiç gelme.Yardımlama diye birşey yok.Herkes kendi halinde
Hangi Server
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hangi Server
Son..
Bide haklısın aga millet kadimi e.ö hergün kesiyor teşkilatta 6 kere mi ne kesilmiş tam bilmiyorum bizim sunucuda tek 1 kere kesilebildi oda zar zoe yöneticiler lodos ve arzların savaşı bırakıp el ele vermesi gerekir diyor kaimi kesilmesi için bizde o yok adamlar sırf zevk olsun içimiz dolsun diye kamidi savaş narasıyla kaçırıyorlar dün Aliçvş diye bir arz sırf lodoslar kesiyor diye kadimin canı 6 kala kaçırdı böyle bi terbiyesizlik olabilirmi 6 cana kadar indirmişiz bari keselim canlansın sonra kadimle ne halt yiyosan ye ha bide kaçıramayınca küfür ediyor.Bu beyazköşke gelmemen için bir nedendir.Ayrıca bizde çalınma olayları çok bana sahte çar geliyor konuşuyor arklara ekliyorum 1 level aynı adam günde 6-7 kere farklı isimlerle çarımı çalmaya çalışıyor artık adamla kafa bulmaya başladım.buda bir nedendir Başka mesela iridyumdasın adam bombacıı çekiyor sonra oyundan çıkıyor em yapıyor şifacılar sakinleştirme atıyor budaksızda akrepleri çekip katalizör etkisi yapmaya çalışıyor bizim sunucuda iyi adam pek olmaz klandan Jimmy diye arkadaşım var ona seslendim gel aktarım yapalım dedim adam 1 level sahte çar açıp gel aktaralım diyor bunlar bir nedendir ayrıca,klan savaşları 23 levelim şifacımı kasıyorum adama dur diyorum isimde veriyiö isterseniz Iuğur diye biri komutanla konuşcam dur diyorum kp gelmez diyoki seni sevdim yani bu kadar terbiyesizlik olabilir mi adamlar zevk için kesiyor,yeraltından meteora,yada meteordan e.ö çıkışlar arz dolu oluyor adamlar kp açıya illa kesecek ya alış veriş açıyorlar 30 kere işin komiği kesemiyorlar.Tek görüncede kaçıyorlar o alış veriş açanlar tek başına hiç bir şey yapamazlar sadece dolanırlar ve kaçarlar 2 den fazla olunca erkek olurlar,başka ne sayıyım sana arkadaş olcaksan hakiki arkadaşlılar kuracaksın o gün çarım soyuldu kanka dediklerim ve onlarında bana kanka dedikleri adamı tanımaz oldular 1 yada 2 kişi yardım etti ama neden bilmiyorum beyazköşkü çok seviyorum bu saydıklarıma rağmen...kackin yazdı:Ortammı? Benim ortamım var.Görevlerim oldu hemen ark geldi.Yaptık.Ama tanımdadığım kişinin görevi vardı.Ark dedim.Senin mi dediler.Yok baska birisinin dedim.O Zaman boş ver dediler.Ben onu kınadım.Biz yapıyoz oNLAr neden yapamıyorlar.ORHANBEY yazdı:Hangi sunucu olursa olsun sunucunun tümüne yönelik yazılar yazmanız doğru değil.Hangi sunucuda olursan ol ortamını oluşturduktan sonra herşey rahattırkackin yazdı:Beyaz köşk hiç gelme.Yardımlama diye birşey yok.Herkes kendi halinde
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
neyse ben teşkilatta başladım şimdi hayırlı olur umarım
- flash
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Illturkeyllı
Ben sana Eminönü sunucusunu tavsiye edebilirim, oyun zevki açısından ve sunucu da çok sayıda beta oyuncusu bulunmasından dolayı bana göre en iyi sunucu Eminönü

Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
İstersen Bütün Sunuculara Git ama Tek bir Sunucuya gelme ---TILSIM
Vallaha pişman olursun Küfürün, hırsızlığın en pis işlerin yeri oldu maalesef.Ne kadar engellemeye çalışsakta burası böyle Ben 3 kere klavye kırdım bu yüzden adamlar 10 lwl adama bile 30 kişi birden saldıracak kadar açlar ( Bazıları için geçerli )
Dew anayı yapıosun taa en ücra köşeye gitmiş hazırlık yapıosun anaaa lodoslar gelmezmi utanmadan görevi yaparken dalıolar
Sonuç: 1 kp Onlarda mutlu oluyorlar işte böyle bir server sinirlerine hakimsen gel Değilsen hiç bulaşma
Vallaha pişman olursun Küfürün, hırsızlığın en pis işlerin yeri oldu maalesef.Ne kadar engellemeye çalışsakta burası böyle Ben 3 kere klavye kırdım bu yüzden adamlar 10 lwl adama bile 30 kişi birden saldıracak kadar açlar ( Bazıları için geçerli )
Dew anayı yapıosun taa en ücra köşeye gitmiş hazırlık yapıosun anaaa lodoslar gelmezmi utanmadan görevi yaparken dalıolar
Sonuç: 1 kp Onlarda mutlu oluyorlar işte böyle bir server sinirlerine hakimsen gel Değilsen hiç bulaşma