Eminim şifacılık hakkında can basmaktan başka şeylerde biliyorsundur. (ck atmak gibi)jokerkaan yazdı:Sen Benim Girdiğim Gruplarla Girsen Kendini Lord Zannedersin EzikoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Seni kim gruba aldıjokerkaan yazdı:Aynen Katılıyorum SAna 1 Girişte Yol GBM-X Stuart Atttık 3 MAdalya Plus DEdiler Aldık Kasa Erişimi DEdiler Aldık Bir Fundi Zırhı Bile 4 Ayda Düşürdüm Bencede Buna Bi el Atmalılar![]()
2 gunde 13 stuart
Re: 2 gunde 13 stuart
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- superpower
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İnanırmısınız ben sıgınak ve mıgrat' geldıgınden berı sık sık sıfacımla mıgrata gırerım daga fundıtores zırhı yok
Ama dıyerlerı dusuyor paso !
Ama dıyerlerı dusuyor paso !
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Arkadaşlar güzel yazıyorsunuz bizde çok yazdık...Ama bu velet yönetimde iş yoktur.İstifa etsinler yenisi gelsin.bence
Oyun içinden bu yönetime bi HAGA dansı gönderdik ceza yedik.Güldüm inanınki bu veletlerin cevabı anca ceza ile oluyor.
Resmen bizlerle dalga geciyorlar.3 4 saatini harca madalya düşsün..Hangi kitapta yazıyor emeğinin karşılığını almamak.Bunlarda emeğe saygı denen bişe yok.Bunlar bence inançsızmıdır nedir.Neyse Bi HAGA dansı daha gönderiyorum,YÖNETİME

Oyun içinden bu yönetime bi HAGA dansı gönderdik ceza yedik.Güldüm inanınki bu veletlerin cevabı anca ceza ile oluyor.
Resmen bizlerle dalga geciyorlar.3 4 saatini harca madalya düşsün..Hangi kitapta yazıyor emeğinin karşılığını almamak.Bunlarda emeğe saygı denen bişe yok.Bunlar bence inançsızmıdır nedir.Neyse Bi HAGA dansı daha gönderiyorum,YÖNETİME