Artırıcı Rezilliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Artırıcı Rezilliği

Mesaj gönderen Bayxaslan »

marasaldadas yazdı:sabaha kadar dolaşdım şansıma maden başında da hemen hemen benden başka kimse yoktu çektiğim en değerli madan 4 adet saf krom

ver tanesini 250 binden al sana 1m eh 1 gece için bence güzel diğer gecelerde girmeyi dene bak gör ne menekşeler çıkacak ....
ResimResim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

bu gecede sabahçıyım işten çıkar çıkmaz pc başındayım benim şansızlığım çektiğim tüm madenlerde benden öncekiler menekşe çekmiş hiç şansı yok bulacağım o 5 menekşeyi ve büyüye ejder basacağım ceht ettim
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

marasaldadas yazdı:bu gecede sabahçıyım işten çıkar çıkmaz pc başındayım benim şansızlığım çektiğim tüm madenlerde benden öncekiler menekşe çekmiş hiç şansı yok bulacağım o 5 menekşeyi ve büyüye ejder basacağım ceht ettim
azim ettiysen başarırsın. 5 menekşeyi inş. çekersin.
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen streetart34 »

Blues yazdı:Hesabıma 1 aylık sarraf artırıcı aldım yüzde 60
ve sizde yüzde 20 olarak bayram özel verdiniz ve bunlar bi araya toplandığına göre yüzde 80 eder .. 1 haftadır elmas ve kalsedon cekmeme ragmen hala bir tane menekşe yada akik çekemedim :( onu bıraktım hadi yeşil elmas yada krıprazdamı çıkmaz arkadaşşş.. ! şu işe artık bir çözüm bulun ya... o kadar para veriyoruz !
Hesabınıza 2 adet yüzdelikleri farklı ancak içerikleri aynı şans arttırıcı yüklendiyse yüzdelikler toplanmaz yüzdelik oran fazla olan geçerli olur. Ayrıyeten eklerim ki bu zamana kadar arttırıcılarla sorunu olan pek çok insan oldu en azından onları görüp arttırıcı almak gibi bir hataya düşmemen lazımdı :D Son pişmanlık fayda etmez :)
THE END

Beta'dan Beri..

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön