Artırıcı Rezilliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Blues
İskele Babası
İskele Babası

Artırıcı Rezilliği

Mesaj gönderen Blues »

Hesabıma 1 aylık sarraf artırıcı aldım yüzde 60
ve sizde yüzde 20 olarak bayram özel verdiniz ve bunlar bi araya toplandığına göre yüzde 80 eder .. 1 haftadır elmas ve kalsedon cekmeme ragmen hala bir tane menekşe yada akik çekemedim :( onu bıraktım hadi yeşil elmas yada krıprazdamı çıkmaz arkadaşşş.. ! şu işe artık bir çözüm bulun ya... o kadar para veriyoruz !
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Artırıcı Rezilliği

Mesaj gönderen Hummer »

Kardeşim %80 şans artırıcı varsa %80 saf çıkmaz senin varolan şansını %80 i kadar artırır %10 sa %18 yapar geriye büyük bir pay kalır illa saf çıkcak diye bişey yok.
Sonuçta adı şans artırıcı, şaf çıkarıcı değil.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
uluenis3
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen uluenis3 »

Hummer yazdı:Kardeşim %80 şans artırıcı varsa %80 saf çıkmaz senin varolan şansını %80 i kadar artırır %10 sa %18 yapar geriye büyük bir pay kalır illa saf çıkcak diye bişey yok.
Adam çok haklı :)

Mesela menekşe çıkarma ihtimalin %1,0(atıyorum) %1,8 arttırıyo :) ve 2 tane torba çıkma ihtimali de arttıyor. Şansın ordan da artıyor unutma :)
ResimResim
ResimResim
Şimdi Eminönü'nde...
Kalipto
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kalipto »

bende 1 aylık %60 aldım. 5. Gün bu gün 10 menekse 3 akik 4 sibir düşürdüm. Rezillik arttırıcıda değil. Senin bu yazında. !
Şer-i şerifin bekası ilimledir. Ve ilimin bekası ulema iledir.

Ahmet TOPCU
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen M1btLa »

dddddddddddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Kalipto yazdı:bende 1 aylık %60 aldım. 5. Gün bu gün 10 menekse 3 akik 4 sibir düşürdüm. Rezillik arttırıcıda değil. Senin bu yazında. !
Bendede %60 var bir aydır maden başındayım sadece 1 menekşe birine otur dediler oturdum 12 yle 22 arası dediler osaatlerde çektim gece dediler sabahlara kadar bekledim sonuç 1 menekşe 5 yeşil hepsi o kadar tamamen ŞANSSSSS o da bende yokkkkkkk
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

marasaldadas yazdı:
Kalipto yazdı:bende 1 aylık %60 aldım. 5. Gün bu gün 10 menekse 3 akik 4 sibir düşürdüm. Rezillik arttırıcıda değil. Senin bu yazında. !
Bendede %60 var bir aydır maden başındayım sadece 1 menekşe birine otur dediler oturdum 12 yle 22 arası dediler osaatlerde çektim gece dediler sabahlara kadar bekledim sonuç 1 menekşe 5 yeşil hepsi o kadar tamamen ŞANSSSSS o da bende yokkkkkkk
Abartı ! ! ! Arttırıcı Olmadan Sabah 8:00 Akşam 18:00 Arası Sadece Bir Madene Oturdum 4 Tane Yeşil Çıktı.

2-3 Maden Gezsem 1 Menekşe ve 10 Yeşil Garanti Olurdu.

Bu Arada Gündüz Değil Gece Çekmeni ve Bütün Madenleri Gezmeni Öneririm.

Not: Bu Senin Şansın Değil Oyundaki Şanstır ve Oyundaki Şansta da Böyle Bir İhtimal Yok...

Her 2 Günde 1 Menekşe Garanti (Bilgisayar Başında Duracaksan...)
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

24.30 da işten çıkınca dediğini deneyeceğim ne kadar elmas madeni varsa gezeceğim sabha kadar hele 1 menekşe düşmesin
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Hummer yazdı:Kardeşim %80 şans artırıcı varsa %80 saf çıkmaz senin varolan şansını %80 i kadar artırır %10 sa %18 yapar geriye büyük bir pay kalır illa saf çıkcak diye bişey yok.
Arkadaşa harfiyen katılıyorum arkadaşlar umarım bundan sonra bu tür konular azalır :)
http://inciswf.com/1298832300.swf
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

sabaha kadar dolaşdım şansıma maden başında da hemen hemen benden başka kimse yoktu çektiğim en değerli madan 4 adet saf krom
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön