Değil yegenim yanlış anlaşılmışbilinmez yazdı:blmm cihan bana dedi niye memiğin Allah'a küfür ettiğini söylüyorsun o yengesi dedi.XxSiRaxX yazdı:memik yegenim falan olmuyor Cihan kimmiş bni nerden tanıyomuşta adıma konuşuyormuşbilinmez yazdı:dumanxşira o zaman yiğenin olan o memiğe söyle Allah'a küfür etmesin önce.
Godofwar @@
Re: Godofwar @@
ilk önce yiğenim filan düzgün konuş bana öyle dedi zaten birbirinizin iyi zamaında yanındasınız neyse.XxSiRaxX yazdı:Değil yegenim yanlış anlaşılmışbilinmez yazdı:blmm cihan bana dedi niye memiğin Allah'a küfür ettiğini söylüyorsun o yengesi dedi.XxSiRaxX yazdı:memik yegenim falan olmuyor Cihan kimmiş bni nerden tanıyomuşta adıma konuşuyormuşbilinmez yazdı:dumanxşira o zaman yiğenin olan o memiğe söyle Allah'a küfür etmesin önce.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bilinmez yazdı:ilk önce yiğenim filan düzgün konuş bana öyle dedi zaten birbirinizin iyi zamaında yanındasınız neyse.XxSiRaxX yazdı:Değil yegenim yanlış anlaşılmışbilinmez yazdı:blmm cihan bana dedi niye memiğin Allah'a küfür ettiğini söylüyorsun o yengesi dedi.XxSiRaxX yazdı:memik yegenim falan olmuyor Cihan kimmiş bni nerden tanıyomuşta adıma konuşuyormuşbilinmez yazdı:dumanxşira o zaman yiğenin olan o memiğe söyle Allah'a küfür etmesin önce.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
-
DataciSmalow
- Salgın Koruyucusu

Godofwar malı lodos oldu zırh düşürdü arz oldu vede sen "iit herif" dediğin için susturuldun ben adam selam verdim susturuldum
bu arada memik Allah a küfretti diyorsunuz tamam küfretti diyelim günahı onun boyuna size ne oluyor ? cehennemde o yancak siz değil (böle bi durum varsa)
oyunda kımse bnm yengem degil .. benden duydularsa söylesınler... mavigözun yengesı o bi zmanlar sevilgim olan kızın . neyse uzatmıyyayım .. cihana gelınce bnm carlrrımı nşifresını o ve oktay biliyo gerısını bilemem .. k ıartı kbilmiyolar sdce ben giriyorum ... barış arkadaşımı nda dedigimi gibi eger etmişsem oda kendı günahımadır oke ...
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
JassMcCrackin yazdı:İtiraf ediyorum Tayfun benim üvey kardaşim:twisted:
Gangbangg yazdı:oyunda kımse bnm yengem degil .. benden duydularsa söylesınler... mavigözun yengesı o bi zmanlar sevilgim olan kızın . neyse uzatmıyyayım .. cihana gelınce bnm carlrrımı nşifresını o ve oktay biliyo gerısını bilemem .. k ıartı kbilmiyolar sdce ben giriyorum ... barış arkadaşımı nda dedigimi gibi eger etmişsem oda kendı günahımadır oke ...
Beni zaten herkes tanıyor ondan sorun yok forumda yenisin sanırsam öğrenirsin merak etme.JassMcCrackin yazdı:bilinmez yazdı:Gangbangg yazdı:oyunda kımse bnm yengem degil .. benden duydularsa söylesınler... mavigözun yengesı o bi zmanlar sevilgim olan kızın . neyse uzatmıyyayım .. cihana gelınce bnm carlrrımı nşifresını o ve oktay biliyo gerısını bilemem .. k ıartı kbilmiyolar sdce ben giriyorum ... barış arkadaşımı nda dedigimi gibi eger etmişsem oda kendı günahımadır oke ...Naparsın bozacının şahidi şıracı
Hani sen dinine her dine saygılıydın
Neyse senin gibi çocuğa daha cevap vermeyeceğim.
Çocuk diyosun gören seni evli çocuk babası sancak
- Rowxlegend
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Lodos
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı

Kendisi joeyjordsnbilinmez yazdı:Beni zaten herkes tanıyor ondan sorun yok forumda yenisin sanırsam öğrenirsin merak etme.JassMcCrackin yazdı:bilinmez yazdı:Gangbangg yazdı:oyunda kımse bnm yengem degil .. benden duydularsa söylesınler... mavigözun yengesı o bi zmanlar sevilgim olan kızın . neyse uzatmıyyayım .. cihana gelınce bnm carlrrımı nşifresını o ve oktay biliyo gerısını bilemem .. k ıartı kbilmiyolar sdce ben giriyorum ... barış arkadaşımı nda dedigimi gibi eger etmişsem oda kendı günahımadır oke ...Naparsın bozacının şahidi şıracı
Hani sen dinine her dine saygılıydın
Neyse senin gibi çocuğa daha cevap vermeyeceğim.
Çocuk diyosun gören seni evli çocuk babası sancak