Godofwar @@

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxSiRaxX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Godofwar @@

Mesaj gönderen XxSiRaxX »

bilinmez yazdı:
XxSiRaxX yazdı:
bilinmez yazdı:dumanxşira o zaman yiğenin olan o memiğe söyle Allah'a küfür etmesin önce.
memik yegenim falan olmuyor Cihan kimmiş bni nerden tanıyomuşta adıma konuşuyormuş
blmm cihan bana dedi niye memiğin Allah'a küfür ettiğini söylüyorsun o yengesi dedi.
Değil yegenim yanlış anlaşılmış
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

XxSiRaxX yazdı:
bilinmez yazdı:
XxSiRaxX yazdı:
bilinmez yazdı:dumanxşira o zaman yiğenin olan o memiğe söyle Allah'a küfür etmesin önce.
memik yegenim falan olmuyor Cihan kimmiş bni nerden tanıyomuşta adıma konuşuyormuş
blmm cihan bana dedi niye memiğin Allah'a küfür ettiğini söylüyorsun o yengesi dedi.
ilk önce yiğenim filan düzgün konuş bana öyle dedi zaten birbirinizin iyi zamaında yanındasınız neyse.
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

bilinmez yazdı:
XxSiRaxX yazdı:
bilinmez yazdı:
XxSiRaxX yazdı:
ilk önce yiğenim filan düzgün konuş bana öyle dedi zaten birbirinizin iyi zamaında yanındasınız neyse.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
DataciSmalow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DataciSmalow »

Godofwar malı lodos oldu zırh düşürdü arz oldu vede sen "iit herif" dediğin için susturuldun ben adam selam verdim susturuldum :D bu arada memik Allah a küfretti diyorsunuz tamam küfretti diyelim günahı onun boyuna size ne oluyor ? cehennemde o yancak siz değil (böle bi durum varsa)
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gangbangg »

oyunda kımse bnm yengem degil .. benden duydularsa söylesınler... mavigözun yengesı o bi zmanlar sevilgim olan kızın . neyse uzatmıyyayım .. cihana gelınce bnm carlrrımı nşifresını o ve oktay biliyo gerısını bilemem .. k ıartı kbilmiyolar sdce ben giriyorum ... barış arkadaşımı nda dedigimi gibi eger etmişsem oda kendı günahımadır oke ...
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
XmeDusaX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen XmeDusaX »

JassMcCrackin yazdı:İtiraf ediyorum Tayfun benim üvey kardaşim :D :twisted:
:D
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Gangbangg yazdı:oyunda kımse bnm yengem degil .. benden duydularsa söylesınler... mavigözun yengesı o bi zmanlar sevilgim olan kızın . neyse uzatmıyyayım .. cihana gelınce bnm carlrrımı nşifresını o ve oktay biliyo gerısını bilemem .. k ıartı kbilmiyolar sdce ben giriyorum ... barış arkadaşımı nda dedigimi gibi eger etmişsem oda kendı günahımadır oke ...
:) Naparsın bozacının şahidi şıracı :) Hani sen dinine her dine saygılıydın :) Neyse senin gibi çocuğa daha cevap vermeyeceğim.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

JassMcCrackin yazdı:
bilinmez yazdı:
Gangbangg yazdı:oyunda kımse bnm yengem degil .. benden duydularsa söylesınler... mavigözun yengesı o bi zmanlar sevilgim olan kızın . neyse uzatmıyyayım .. cihana gelınce bnm carlrrımı nşifresını o ve oktay biliyo gerısını bilemem .. k ıartı kbilmiyolar sdce ben giriyorum ... barış arkadaşımı nda dedigimi gibi eger etmişsem oda kendı günahımadır oke ...
:) Naparsın bozacının şahidi şıracı :) Hani sen dinine her dine saygılıydın :) Neyse senin gibi çocuğa daha cevap vermeyeceğim.

:D Çocuk diyosun gören seni evli çocuk babası sancak :D
Beni zaten herkes tanıyor ondan sorun yok forumda yenisin sanırsam öğrenirsin merak etme.
Kullanıcı avatarı
Rowxlegend
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rowxlegend »

Evocati hırsızdır hiçbir şekilde alılveriş yapmayın...
RoWxLeqeNd / Rowxlegend
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen llbLackdeathll »

bilinmez yazdı:
JassMcCrackin yazdı:
bilinmez yazdı:

:D Çocuk diyosun gören seni evli çocuk babası sancak :D
Beni zaten herkes tanıyor ondan sorun yok forumda yenisin sanırsam öğrenirsin merak etme.
Kendisi joeyjordsn :D Yeni falan değil :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön