Serkanım geçmiş olsun kardeşim umarım alırsın
NEFER => Clubber
MyTeaRsFoRYoU--MaNYeTiKKaRPuZ-Roverstreetwise-Ahixorionxxx
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Re: MyTeaRsFoRYoU--MaNYeTiKKaRPuZ-Roverstreetwise-Ahixorionxxx
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Ölüm oyunu 1.5 saat bekledik vazgeçtim çıktım 3 dakka sonra biri kazandıMyTeaRsFoRYoUII yazdı:çok saolun arkadaşlar Allah razı olsun iyi günümüzde kötü günümüzde yanımdasınız gereken herşeyi yaptık bekleme aşamasındayız . TOLGARDA sana gelince dün gece charım çalındıktan sonra kafamı kızdırdın sırf ölüm oyununa kazanama die sana daldım bunuda unutma .
Destekten bu konuda cvp gelmezkiMyTeaRsFoRYoUII yazdı:
eyw kardeşim çok saol varlığınız yeter henüz bekleme aşamasındayız. destek takımından bir mail gelsin gereken herşeyi yapıcaz hayırlısıyla...
Serkan abi çarlar gelmezse dizeriz canını sıkma 
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Selamun Aleyküm...
Abicim öncelikle büyük geçmiş olsun.Ne yazık ki bu vakalar eskiden beri bi çogumuzun başından eksik olmamıstır ve görünen o ki olmayacaktırda.Oyun dahi olsa sonuçta ortada verilmiş bir emek harcanmış bir çaba vardır ve bu olay buna kasıttır bunun hesabıda sorulacaktır şüphe olmasın.Zira karakterlerini almanı herkesten cok ben isterim inşallah sorun olmadan alabilirsin yani böyle umuyorum.Artık yöneticilerin bu karakter çalınması olayına bi şekilde çare bulmaları gerekli insanlar biçare kalmamalı.Neyse abicim tekrar geçmiş olsun her türlü destek için yanındayım biliyorsun.İster tlfdan ister oyundan ulaşırsın gerekeni yaparız...
Abicim öncelikle büyük geçmiş olsun.Ne yazık ki bu vakalar eskiden beri bi çogumuzun başından eksik olmamıstır ve görünen o ki olmayacaktırda.Oyun dahi olsa sonuçta ortada verilmiş bir emek harcanmış bir çaba vardır ve bu olay buna kasıttır bunun hesabıda sorulacaktır şüphe olmasın.Zira karakterlerini almanı herkesten cok ben isterim inşallah sorun olmadan alabilirsin yani böyle umuyorum.Artık yöneticilerin bu karakter çalınması olayına bi şekilde çare bulmaları gerekli insanlar biçare kalmamalı.Neyse abicim tekrar geçmiş olsun her türlü destek için yanındayım biliyorsun.İster tlfdan ister oyundan ulaşırsın gerekeni yaparız...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
eyw çok saolun iyiki varsınız
Toygarda isimli bebek bir daha benim açtığım konuya yorum yapma kapa çeneni.
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
veled sen bana bi tel nosu skype adresi veye ev adresini versene ?
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII
tolgarda forum fazlalığısın abicim adam yorum yapma diyorsa yapmıycaksın amelemisin nesin çok kılım sana ejderi bir basıyım seni kesmek için arz olucamTOLGARDA yazdı:YorumMyTeaRsFoRYoUII yazdı:eyw çok saolun iyiki varsınızToygarda isimli bebek bir daha benim açtığım konuya yorum yapma kapa çeneni.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
ben de KLANSIZIM sorun yok (Ahmetyaşar-Tolgardaa-Xejderxx)DiSMoTi yazdı:tolgarda forum fazlalığısın abicim adam yorum yapma diyorsa yapmıycaksın amelemisin nesin çok kılım sana ejderi bir basıyım seni kesmek için arz olucamTOLGARDA yazdı:YorumMyTeaRsFoRYoUII yazdı:eyw çok saolun iyiki varsınızToygarda isimli bebek bir daha benim açtığım konuya yorum yapma kapa çeneni.
50 lvlmiş sazan balığı klansız dolaşda klanların kafası dinlenir amele bokuTOLGARDA yazdı:ben de KLANSIZIM sorun yok (Ahmetyaşar-Tolgardaa-Xejderxx)DiSMoTi yazdı:tolgarda forum fazlalığısın abicim adam yorum yapma diyorsa yapmıycaksın amelemisin nesin çok kılım sana ejderi bir basıyım seni kesmek için arz olucamTOLGARDA yazdı:YorumMyTeaRsFoRYoUII yazdı:eyw çok saolun iyiki varsınızToygarda isimli bebek bir daha benim açtığım konuya yorum yapma kapa çeneni.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]