Ctrlxaltxdelete ve Byromantig
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
Re: Ctrlxaltxdelete ve Byromantig
Byqdr konuyu saptırma kardeşim elbet atarız seninlede konu bu degil ama..KuTSaLGeNc Sesli güldüm arkadaşım ''ikisi aynı şey'' derken ikiside hep aynı şeyleri yapıyo demek istedi
seninde beynine artık laf soylemicema arzıngazabı cevabını vermiş 
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Kabus özetlemiş zaten.Benim anlamadığım kutsal benim dediğimden nası bu sounucu çıkardın vlla mucize billa mucizexKaBuSx yazdı:Byqdr konuyu saptırma kardeşim elbet atarız seninlede konu bu degil ama..KuTSaLGeNc Sesli güldüm arkadaşım ''ikisi aynı şey'' derken ikiside hep aynı şeyleri yapıyo demek istediseninde beynine artık laf soylemicema arzıngazabı cevabını vermiş
((HeyTBe))
kutsal senin yazdığı kelimeyi nasa araştırıyo
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti