Ctrlxaltxdelete ve Byromantig

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Delta Force

Re: Ctrlxaltxdelete ve Byromantig

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Byqdr konuyu saptırma kardeşim elbet atarız seninlede konu bu degil ama..KuTSaLGeNc Sesli güldüm arkadaşım ''ikisi aynı şey'' derken ikiside hep aynı şeyleri yapıyo demek istedi :D seninde beynine artık laf soylemicema arzıngazabı cevabını vermiş :D
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
BaRuT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BaRuT »

xKaBuSx yazdı:Byqdr konuyu saptırma kardeşim elbet atarız seninlede konu bu degil ama..KuTSaLGeNc Sesli güldüm arkadaşım ''ikisi aynı şey'' derken ikiside hep aynı şeyleri yapıyo demek istedi :D seninde beynine artık laf soylemicema arzıngazabı cevabını vermiş :D
Kabus özetlemiş zaten.Benim anlamadığım kutsal benim dediğimden nası bu sounucu çıkardın vlla mucize billa mucize :)
((HeyTBe))
yarrak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yarrak »

kutsal senin yazdığı kelimeyi nasa araştırıyo
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön