işlerü güçleri şerefsizlik itlik insanı oruçlu oruçlu dellendiriyolar
bende arzım o anda yapmam gereken ne varsa yapardım ne olursa olsun emek allah o ve onun gibileri ıslah etsin!!!
Bukadar ** olmazki (KabusxEflatun) Boşlugu doldurursun!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bukadar ** olmazki (KabusxEflatun) Boşlugu doldurursun!
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
harakert ettigin kişiye dikkat et hakaret ettigin kişi sevdigim bir dostumdur ve şuan askerdedir orda biri itlik yaptı diye tutuapda bu adama laf atamazsınBodrumHakimi yazdı:Bunun başındaki adam, adam değil. Adam olsa bunu gördüğü an o adamı loncasından atar, Bu yazıyı görenlerde adamsa o adamla muhabbet etmez gördüğü yerde yasaklar. Düşünün aynı olayın başınıza geldiğini bizim 6 saat uğraştığımız kadimi 1 dk girdi çıktı kaçırdı güldü ve oyundan çıktı.
Beyler bir de güzelce izah ettik durumu. Ben 2 PC'den 2 karakter açmıştım. Görevini yapmak için kestiğimiz karakter de Arz'dı. Geçtim o karakterden gruba aldım dedim buna kesiyoruz, vurma, etme kardeş ama yok. İnşallah bir fırsatını bulduğun İsmail abi bakar çaresine.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Yazık ! Çok yazık !
Fatih , Yasin ve diğer grup üyelerine geçmiş olsun
Fatih , Yasin ve diğer grup üyelerine geçmiş olsun
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Böyle adilik yapanlara madalya takmak lazım Şu ramazan günü Okadar adamın ahını aldınya helal olsun sana
Bundan Sonra Sana bakış açımız Eflatun Değil Tam Bi Karamsar Oldu ....
Bundan Sonra Sana bakış açımız Eflatun Değil Tam Bi Karamsar Oldu ....
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
- BodrumHakimi
- Salgın Koruyucusu
Efendi, sen de anlıyorsundur ki bu yazdıklarımı sıcağı sıcağına yazdım. o sinirle bu söylediklerim kabul edilebilir bence ? sen de mevlana değilsindir yanılmıyorsam.Ayrıca askerde olduğunu da sonradan öğrendim o loncanın başkanının. sonuç olarak geldiğinde bu işe bir el atmazsa yazdıklarım onun için yine geçerli olacak
HarbicocuK yazdı:harakert ettigin kişiye dikkat et hakaret ettigin kişi sevdigim bir dostumdur ve şuan askerdedir orda biri itlik yaptı diye tutuapda bu adama laf atamazsınBodrumHakimi yazdı:Bunun başındaki adam, adam değil. Adam olsa bunu gördüğü an o adamı loncasından atar, Bu yazıyı görenlerde adamsa o adamla muhabbet etmez gördüğü yerde yasaklar. Düşünün aynı olayın başınıza geldiğini bizim 6 saat uğraştığımız kadimi 1 dk girdi çıktı kaçırdı güldü ve oyundan çıktı.
BodrumHakimi
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Azap Süvarileri
Ulan Gerizekalı Herif Kabuxlerinde Başındaki Adamı Biliyor Musun yada Tanıyor Musunda Adam Değil Diyorsun :?: Bunların Başındaki Adam Senden 10 Kat Daha Adamdır Bundanda Adım Gibi Eminim. Çıkmışsın Mal Mal Yorum Atıyorsun.BodrumHakimi yazdı:Bunun başındaki adam, adam değil. Adam olsa bunu gördüğü an o adamı loncasından atar, Bu yazıyı görenlerde adamsa o adamla muhabbet etmez gördüğü yerde yasaklar. Düşünün aynı olayın başınıza geldiğini bizim 6 saat uğraştığımız kadimi 1 dk girdi çıktı kaçırdı güldü ve oyundan çıktı.
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- BodrumHakimi
- Salgın Koruyucusu
Yukarıda yazdığım yorumu okusana aynı tepkiyi başka bir adamda verdi cevabını yazdım, önce bir okumayı dene hıyar herif
IISaDoSaDoII yazdı:Ulan Gerizekalı Herif Kabuxlerinde Başındaki Adamı Biliyor Musun yada Tanıyor Musunda Adam Değil Diyorsun :?: Bunların Başındaki Adam Senden 10 Kat Daha Adamdır Bundanda Adım Gibi Eminim. Çıkmışsın Mal Mal Yorum Atıyorsun.BodrumHakimi yazdı:Bunun başındaki adam, adam değil. Adam olsa bunu gördüğü an o adamı loncasından atar, Bu yazıyı görenlerde adamsa o adamla muhabbet etmez gördüğü yerde yasaklar. Düşünün aynı olayın başınıza geldiğini bizim 6 saat uğraştığımız kadimi 1 dk girdi çıktı kaçırdı güldü ve oyundan çıktı.
BodrumHakimi
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Azap Süvarileri
BodrumHakimi yazdı:Yukarıda yazdığım yorumu okusana aynı tepkiyi başka bir adamda verdi cevabını yazdım, önce bir okumayı dene hıyar herif
IISaDoSaDoII yazdı:Ulan Gerizekalı Herif Kabuxlerinde Başındaki Adamı Biliyor Musun yada Tanıyor Musunda Adam Değil Diyorsun :?: Bunların Başındaki Adam Senden 10 Kat Daha Adamdır Bundanda Adım Gibi Eminim. Çıkmışsın Mal Mal Yorum Atıyorsun.BodrumHakimi yazdı:Bunun başındaki adam, adam değil. Adam olsa bunu gördüğü an o adamı loncasından atar, Bu yazıyı görenlerde adamsa o adamla muhabbet etmez gördüğü yerde yasaklar. Düşünün aynı olayın başınıza geldiğini bizim 6 saat uğraştığımız kadimi 1 dk girdi çıktı kaçırdı güldü ve oyundan çıktı.
Ozaman Tanımadan Kimseye Bir Şey Yazma Veled :!:
Bir Kişi İçin Lonca Başkanına Laf Yapma Sana Mı Kaldı Hıyar Herif :!:
Hadı Şimdi İşine Bak Adamı Deli Etme ..
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- BodrumHakimi
- Salgın Koruyucusu
Tanımadan velet diyor ya hani yazmışsın ya tanımadan kimseye bir şey deme diye , oğlum senin sorunun mu var ? yazılanları okuyupta anlama sıkıntın mı var ? o anda sinirle yazdığımı okuyupta anlayamadın mı ? bildiğin bir dil varsa onla mı yazayım tekrar ? rica ediyorum bir daha bir daha bir daha kafan basana kadar oku anla öyle yanıt ver, aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp tekrar yazma. şimdi de konuyu burada tartışarak saptırmayalım sen işine ben işime ...
yasin, ali , fatih sizde bu konuda yazmayın amacımız sapmasın
yasin, ali , fatih sizde bu konuda yazmayın amacımız sapmasın
BodrumHakimi