Bukadar ** olmazki (KabusxEflatun) Boşlugu doldurursun!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bukadar ** olmazki (KabusxEflatun) Boşlugu doldurursun!

Mesaj gönderen serserixemree »

işlerü güçleri şerefsizlik itlik insanı oruçlu oruçlu dellendiriyolar

bende arzım o anda yapmam gereken ne varsa yapardım ne olursa olsun emek allah o ve onun gibileri ıslah etsin!!!
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

BodrumHakimi yazdı:Bunun başındaki adam, adam değil. Adam olsa bunu gördüğü an o adamı loncasından atar, Bu yazıyı görenlerde adamsa o adamla muhabbet etmez gördüğü yerde yasaklar. Düşünün aynı olayın başınıza geldiğini bizim 6 saat uğraştığımız kadimi 1 dk girdi çıktı kaçırdı güldü ve oyundan çıktı.
harakert ettigin kişiye dikkat et hakaret ettigin kişi sevdigim bir dostumdur ve şuan askerdedir orda biri itlik yaptı diye tutuapda bu adama laf atamazsın
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Beyler bir de güzelce izah ettik durumu. Ben 2 PC'den 2 karakter açmıştım. Görevini yapmak için kestiğimiz karakter de Arz'dı. Geçtim o karakterden gruba aldım dedim buna kesiyoruz, vurma, etme kardeş ama yok. İnşallah bir fırsatını bulduğun İsmail abi bakar çaresine.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
SoLo
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SoLo »

Yazık ! Çok yazık !

Fatih , Yasin ve diğer grup üyelerine geçmiş olsun
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Resim
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Böyle adilik yapanlara madalya takmak lazım Şu ramazan günü Okadar adamın ahını aldınya helal olsun sana

Bundan Sonra Sana bakış açımız Eflatun Değil Tam Bi Karamsar Oldu .... :x
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
BodrumHakimi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BodrumHakimi »

Efendi, sen de anlıyorsundur ki bu yazdıklarımı sıcağı sıcağına yazdım. o sinirle bu söylediklerim kabul edilebilir bence ? sen de mevlana değilsindir yanılmıyorsam.Ayrıca askerde olduğunu da sonradan öğrendim o loncanın başkanının. sonuç olarak geldiğinde bu işe bir el atmazsa yazdıklarım onun için yine geçerli olacak
HarbicocuK yazdı:
BodrumHakimi yazdı:Bunun başındaki adam, adam değil. Adam olsa bunu gördüğü an o adamı loncasından atar, Bu yazıyı görenlerde adamsa o adamla muhabbet etmez gördüğü yerde yasaklar. Düşünün aynı olayın başınıza geldiğini bizim 6 saat uğraştığımız kadimi 1 dk girdi çıktı kaçırdı güldü ve oyundan çıktı.
harakert ettigin kişiye dikkat et hakaret ettigin kişi sevdigim bir dostumdur ve şuan askerdedir orda biri itlik yaptı diye tutuapda bu adama laf atamazsın
BodrumHakimi
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

Ulan Gerizekalı Herif Kabuxlerinde Başındaki Adamı Biliyor Musun yada Tanıyor Musunda Adam Değil Diyorsun :?: Bunların Başındaki Adam Senden 10 Kat Daha Adamdır Bundanda Adım Gibi Eminim. Çıkmışsın Mal Mal Yorum Atıyorsun.
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Kullanıcı avatarı
BodrumHakimi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yukarıda yazdığım yorumu okusana aynı tepkiyi başka bir adamda verdi cevabını yazdım, önce bir okumayı dene hıyar herif

IISaDoSaDoII yazdı:
Ulan Gerizekalı Herif Kabuxlerinde Başındaki Adamı Biliyor Musun yada Tanıyor Musunda Adam Değil Diyorsun :?: Bunların Başındaki Adam Senden 10 Kat Daha Adamdır Bundanda Adım Gibi Eminim. Çıkmışsın Mal Mal Yorum Atıyorsun.
BodrumHakimi
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

BodrumHakimi yazdı:Yukarıda yazdığım yorumu okusana aynı tepkiyi başka bir adamda verdi cevabını yazdım, önce bir okumayı dene hıyar herif

IISaDoSaDoII yazdı:

Ozaman Tanımadan Kimseye Bir Şey Yazma Veled :!:
Bir Kişi İçin Lonca Başkanına Laf Yapma Sana Mı Kaldı Hıyar Herif :!:
Hadı Şimdi İşine Bak Adamı Deli Etme ..
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Kullanıcı avatarı
BodrumHakimi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Tanımadan velet diyor ya hani yazmışsın ya tanımadan kimseye bir şey deme diye , oğlum senin sorunun mu var ? yazılanları okuyupta anlama sıkıntın mı var ? o anda sinirle yazdığımı okuyupta anlayamadın mı ? bildiğin bir dil varsa onla mı yazayım tekrar ? rica ediyorum bir daha bir daha bir daha kafan basana kadar oku anla öyle yanıt ver, aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp tekrar yazma. şimdi de konuyu burada tartışarak saptırmayalım sen işine ben işime ...

yasin, ali , fatih sizde bu konuda yazmayın amacımız sapmasın
BodrumHakimi
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön