Mynet üyelikleri taşınıyor!
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
Aktivasyon kodu geLmiyor .. Yeniden yolla dedim tekrar geLmiyor bunun sebebi nedr ?
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
Taşıma işlemi sırasında kolayca ister mail adresinizle ister GSM numaranızla İKV Sobee hesabı açabilirsiniz. Hesabınızı açtıktan hemen sonra işlemininizi onayladığınız anda tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz, Tüm eşyalarınız, Plus Paketiniz, Akçeniz ve Dükkan'dan aldığınız tüm ürünler anında yeni hesabınıza taşınırmutevazi23 yazdı:yaw arkadaşım ne saçma bişi bu yaw ben şimdi yeni sobee hesabını nasıl açcam en az 4 tane mynet hesabım var bilmem kaç tanesi pluslı ben nasıl açacam 4 tane sobee hesabı bana birisi bi açıklama yapsın ben açsam bile en az 1 haftada zor açarım 1 hafta girmicekmiyim oyuna
Mail adresiniz gmail ise aktivasyon mailinin ulaşması biraz zaman alabilir. BilginizeCARIZMA yazdı:Aktivasyon kodu geLmiyor .. Yeniden yolla dedim tekrar geLmiyor bunun sebebi nedr ?
Hayır mail adresm Hotmal tekrar gönderde dedim geLmedi bu gn giremicekmiyiz oyuna ve mynetin bize sagLadıgı üyelik güvenLigini sobede sagLıyıcak mı ? mesela telefon kaydettirme gibi ?Nerull yazdı:Mail adresiniz gmail ise aktivasyon mailinin ulaşması biraz zaman alabilir. BilginizeCARIZMA yazdı:Aktivasyon kodu geLmiyor .. Yeniden yolla dedim tekrar geLmiyor bunun sebebi nedr ?
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
Sayın GM arkadasım ben ıstemıyorum belkı neden ınsanları bu sekılde zorunlu hale getırıyorsunuz bunu yapıyorsanız o zaman uyelık secınız bolumunden my netıde kaldırmanız gerekecektır belkı bu daha sonra yapılacak olan bır ıslemdır ama ben sobee yı sevmıyorum belkı my netten memnunum kımseyı zorunlu sekılde bırakamazsınız bu konuda. Hadı gectık dıyelım benım bırden fazla my net hesabım var ama 1 tane msn adresım var sımdı bana bırkac tane msn adresımı aldıracaksınız hadı onuda gectım 1 tane cep telefonum var dıger hesaplarımı nasıl guvenlı olarak cep telefonuma yonlendırecegım. Bırsey yapıyorsunuz tesekkur ederız sagolun ama bırde bu tarafları dusunerek bırseyler yaparsanız sevınırız...
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
zIgAnOyLu yazdı:mutevazi23 yazdı:yaw arkadaşım ne saçma bişi bu yaw ben şimdi yeni sobee hesabını nasıl açcam en az 4 tane mynet hesabım var bilmem kaç tanesi pluslı ben nasıl açacam 4 tane sobee hesabı bana birisi bi açıklama yapsın ben açsam bile en az 1 haftada zor açarım 1 hafta girmicekmiyim oyuna
google den sobbe yazdın mı aynı mynet gıbı hesap acabılıyorsun kardesım...
tamam ben telefon ile açacaz sandım neyse
ben hesap oluşturdum ama hotmaile girilmiyor o hesapla aktivasyın kodunu göremiyom yardım pls
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar ben siteye tıklıyorum girmior kopyala yapıştırıdm 404 hatası werior ...... Aktarma işlemini yapan arkdaşlar bana yardımcı olabilirmi.....
Mynetden girerken adımları söylüyor bizde yapıyoruz ama aktivasyon kodu geLmiyor ne kadar bekLicez bi açıkLama yasanız ?
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
cewap lütfen @hotmail.com hesabı açtım msn oturum aç dan hesabıma giremiyorum ??
bi cewap
bi cewap